Dodaj do ulubionych

Dyskusja publiczna na temat naszego bezpieczenstwa

30.07.06, 11:23
Troche mnie to przeraza, ze o naszym bezpieczenstwie dyskutujemy publicznie,
a zarzad tylko rzuca jakimis przepisami, podkreslajac swoja nieudolnosc.

zzrobert - prosze skasowac watek dotyczace nieudolnosci naszego systemu
ochrony i bezpieczenstwa - bo niedlugo zaczna nam ginac samochody, a liczba
okradzionych mieszkan z kliku osiagnie poziom z Brodna.

zzrobert - zamiast wypisywac przepisy, prosze natychmiast o poprawe
bezpieczenstwa naszego mienia w garazu. Zrobcie co do was nalezy.

Dzialania zarzadu sa nie tylko nieudolne, ale juz stwarzaja zagrozenie dla
bezpieczenstwa naszego mienia.
Obserwuj wątek
    • elvispl Re: Dyskusja publiczna na temat naszego bezpiecze 15.09.06, 17:24
      ready22 napisał:

> Troche mnie to przeraza, ze o naszym bezpieczenstwie dyskutujemy publicznie,
      > a zarzad tylko rzuca jakimis przepisami, podkreslajac swoja nieudolnosc.
      >
      > zzrobert - prosze skasowac watek dotyczace nieudolnosci naszego systemu
      > ochrony i bezpieczenstwa - bo niedlugo zaczna nam ginac samochody, a liczba
      > okradzionych mieszkan z kliku osiagnie poziom z Brodna.
      >
      > zzrobert - zamiast wypisywac przepisy, prosze natychmiast o poprawe
      > bezpieczenstwa naszego mienia w garazu. Zrobcie co do was nalezy.
      >
      > Dzialania zarzadu sa nie tylko nieudolne, ale juz stwarzaja zagrozenie dla
      > bezpieczenstwa naszego mienia.
      całkowicie się zgadzam z Tobą.Ja,poprzednio mieszkałem na Mokotowie.Przejście w
      całości wieczorem nieoświetloną ulicą Racławicką, graniczyło z cudem.Kupiłem tu
      mieszkanie ze względów bezpieczeństwa.Przez dwa lata było OK!,ale teraz to
      wszyscy stąpamy po cienkim lodzie.Ludzie, oszczędzając na ochronie narażamy
      siebie, swoje rodziny i mienie na niebezpieczeństwo.Bandziorki nie siedzą
      bezczynnie.Doskonale wszystko widzą.Dlatego domagam się wzmocnienia ochrony
      włącznie z nocnymi obchodami, co kiedyś było regułą.Mam nadzieję, że was nie
      zestresowałem
      • zzrobert Re: Dyskusja publiczna na temat naszego bezpiecze 15.09.06, 17:36
        Przecież zaraz po walnym zebraniu został postawiony całodobowy posterunek przy
        garażu a dwóch (zamiast dotychczasowego jednego) ochroniarzy patroluje teren.
    • lohengrin1977 Kradzież? 02.10.06, 14:41
      Przechodząc dziś przez podwórko byłem świadkiem wyjaśniania jakiejś kradzieży -
      przynajmniej z tego, co słyszałem. O ile się nie mylę, "poszedł" rower czy inna
      rzecz za 2K PLN. Może ktoś zna szczegóły?

Swoją drogą, wejść "na drugiego" i wyjść z rowerem to żadna sztuka.
      • marysia074 Re: Kradzież? 02.10.06, 20:30
        Drogi sąsiedzie nie podsłuchuj moich rozmów z ochroną bo żadnej kradzieży nie było(opowiadałem historię,która zdażyła się zupełnie w innym miejscu)Tak na przyszłość proszę zapytać a nie podsłuchiwać a potem snuć domysły i stwarzać hiustorię ,które nie miały miejsca.Tak dla pańskiej wiadomości to wiem od ochrony,że na naszym osiedlu nigdy nie miała miejsca żadna kradziesz.
      • marysia074 Re: Kradzież? 02.10.06, 20:33
        Drogi sąsiedzie nie podsłuchuj moich rozmów z ochroną bo żadnej kradzieży nie było(opowiadałem historię,która zdażyła się zupełnie w innym miejscu)Tak na przyszłość proszę zapytać a nie podsłuchiwać a potem snuć domysły i stwarzać hiustorię ,które nie miały miejsca.Tak dla pańskiej wiadomości to wiem od ochrony,że na naszym osiedlu nigdy nie miała miejsca żadna kradzież.
        • yavorius Re: Kradzież? 03.10.06, 09:51
          Napisz to jeszcze 10 razy:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka