Dodaj do ulubionych

Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją?

IP: *.aster.pl 17.08.06, 21:23
Czy o piłce zawsze musi być tak nieobiektywnie - z tego tekstu wynika że
wszyscy Brazylijczycy blado wypadli w Lergii, a przecież jeszcze tydzień temu
(przed pijaństwem) każdy zgadzał się że sa najlepsi w Legii a w zeszłym
sezonie Edson i Roger dali L tytuł mistrza i dlatego sprowadzono następnych.
Wystarczyło że Elton się upił i....przecież to głupio tak pisać
Obserwuj wątek
    • Gość: po Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.06, 21:25
      Z tym świetnym Szczęsnym to przesadziliscie:P
      • Gość: re Re:ja chetnie powtorze: Swietny Szczesny IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 17.08.06, 21:41
        byl super bramkarzem. amen
        • Gość: KOPACZ a czemu by nie? IP: 213.155.174.* 17.08.06, 22:02
          a ja się zapytam, czemu mieliby nie pić?! za marną grę, małe umiejętności i
          pracowitość dostaje się duuużą kasę, to coś z nią trzeba robić! czemu nie
          przepić?! w polskiej lidze czy się stoi czy się leży okrągła sumka się należy!
          brak jest prawdziwych piłkarzy, więc takie media z gw na czele ze zwykłych
          kopaczy robią gwiazdy, nabijają im kieszenie, to na co kolesie po podstawówkach
          mają pieniądze wydawać?
    • Gość: ToSt Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: 87.99.96.* 17.08.06, 21:25
      Mialo byc czemu pija, a wyszedl artykul "Ale slabi sa Braylijczycy w Legii". Czasem tylko jest jakas wstawka o tym piciu, tak jakby raz na jakis czas dziennikarz przypominal sobie o czym ma pisac ;)
      • Gość: KJ Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.wardynski.com.pl 18.08.06, 16:40
        Dokladnie - ale porazka! to zachowanie jak w Fakcie -dlaczego terrorysci
        atrakuja a rttykul o Otylce i rekordach w plywaniu - brawo! moze jakies lekcje
        dla poczatkujacych na Polonistyce dla pismakow z GW
    • Gość: Szrek Obcokarjowcy? Piją jak ziomale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:26
      Szczerze mówiąc się chłopakom nie dziwię. Trener z pewnością od czasu do
      czasu zmusza ich do oglądania na dvd meczów ich rywali. Ja bym kurna takiego
      szytu bez flaszeczki nie przeżył. W końcu gdyby mi żona pilota nie
      zarekwirowała to bym przy relacjach z polskiej ligi w nałóg wpadł. Tak więc
      trenerze Dariuszu: jak nie chcesz chłopaków zmarnować nie każ im tego
      bulszytu oglądać. I kropa!
      • gromek1 Re: Obcokarjowcy? Piją jak ziomale! 18.08.06, 11:52
        najlepiej niech ogladaja w kolko mecz z Szachtarem, to zacza walic dykye
      • Gość: rwt Re: Obcokarjowcy? Piją jak ziomale! IP: *.astral.lodz.pl 18.08.06, 13:04
        A czy w Legii da się pracować na trzeźwo?
    • Gość: - Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 21:27
      LM już przegraliśmu - teraz trzeba uratować Puchar UEFA i mistrzostwo. Nawet
      jeśli miałoby to oznaczać zatrudnienie piłkarskich emerytów bez klubu do
      obrony, np. Kłosa i Adamskiego (pisze o nich dzisiejszy "PS") i transfer
      jakiegoś gracza z polskiej ligi do środka pola czyli drogiego piłkarza, bo w
      naszej lidze ceny za graczy są wyższe od ich umiejętności, ale co począć...
      Giza ? Garguła ?
      • Gość: Pinki Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 21:34
        Mozliwe odpowiedzi sa 2

1. Oczywista bo sa w Legii to pija
        2. Chca dorownac swoim polskim polegom
    • Gość: No nie moge Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:34
      Człowieku, dlaczego piszesz o rzeczach, na których się nie znasz?
      Kto pije? Roger? Roger jest abstynentem. Czemu siejesz ferment powołując się na
      pseudopsychologa i pseudomenedżera, który wcisnął do Legii takie "gwiazdy" jak
      Irek Kowalski, co dzień w dzień w McDonaldsie się opychał plastikiem. I
      najważniejsze? Gdzie dałeś odpowiedź, dlaczego Brazylijczycy piją? A w ogóle to
      na razie pił tylko jeden, a słowo "Brazylijczycy" to liczba mnoga.
      • Gość: piekarz Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.acn.waw.pl 17.08.06, 23:16
        no nie moge a ty skad wiesz ze roger nie pije?
        razem pewnie siedzieliscie przy soku i patrzyliscie jak edson, elton i hugo
        wala czysta?
        faktom nie zaprzeczysz, odsetek pijacych brazyleiro-kopaczy jest dosc
        wysoki...ciekawe co sie dzieje w pogoni szczecin-gutow
        pani pseudopsycholog(czolowka w polsce) przedstawila teorie a pseudomenedzer
        (zdecywanie najlepszy w polsce-o czym swiadczy oprocz wcisniecia irka, rowniez
        wcisniecie wielu naszych pseudokopaczy zagranice) praktyke

poczekamy do szakhtara ale generalnie czy beda trzezwi czy nawaleni to przepasc
        jest tak wielka ze na L3 czeka nas lomot
        • radiradi1 A skąd ty wiesz czy np. Petrescu nie molestuje 18.08.06, 13:05
          dzieci , Brożek nie wali koksu , Matusiak nie jara skuna a Lenczyk nie uprawia
          seksu sado-maso z zawodnikami.

• Gość: zenek Re: A skąd ty wiesz czy np. Petrescu nie molestuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:14
            Jak Lenczyk, to raczej sado.
      • Gość: Angelika Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:19
        Ej kolego chyba nie czytales tego tekstu, ja czytalam i moge Ci cos
        powiedziec...

Po pierwsze, w tekscie jest napisane, ze Roger jest abstynentem

Po drugie, Kołakowski mowi prawde, Piekario mogl dowiedziec sie o sklonnosci
        Brazyliany

Po trzecie, odpowiedz na pytanie dlaczego pija: "szukaja towarzystwa" plus
        wypowiedz Heidtman

Po czwarte, nikt nie mowi, ze pija Brazylijczycy tylko obcokrajowcy!!

Chlopcze naucz sie czytac, a nie wylewaj tych bzdur na tym forum!

Pozdrowienia dla 15latkow!
    • Gość: londoner Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:35
      A co innego można robić w Warszawie ?
    • Gość: Kuba Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.chello.pl 17.08.06, 21:36
      Szanowni Panowie Dziennikarze.. To właśnie po Waszych artykułach wynoszących pod
      niebo umięjętności brazylijczyków w Legii poczuli się oni takimi gwiazdami.. No
      ale trzeba przecież o czymś pisać...

Z poważaniem

Kuba
      • Gość: re Kuba chlopcze.. oczywiscie to wina dziennikarzy IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 17.08.06, 21:45
        ech. slaby wniosek
      • Gość: StaTom Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.wroclaw.mm.pl 17.08.06, 23:11
        czyli umiom czytac po polskiemu a mowic to juz nie ?
        zrobcie im selekcjem prasy, co mogom czytac a co juz nie mogom, wtedy pojdom pic
        i tak, bo co niby majom robic jak nie czytac interesujacom prase polskom
      • Gość: Slavek Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:11
        Piekna wypowiedz,poziom dziennikarstwa w polsce robi sie niższy od
        piłkarskiego!!!
    • Gość: dza Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.akk.net.pl 17.08.06, 21:46
      Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją?bo tego na trzezwo się nieda wytrzymać..
    • Gość: jakubas Piją ze wstrętu do Legii IP: *.chello.pl 17.08.06, 21:48
      Piją ze wstrętu do Legii. Na trzeźwo w Legii nie da się wytrzymać.
    • Gość: Liga Mistżuff Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:51
      :)
    • Gość: grzes_s Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: 193.29.207.* 17.08.06, 22:04
      taaa, jasne, a Szczęsny upadający na dupę przy byle zwodzie napastnika to był
      Leo di Caprio futbolu... Żenada. Zawsze kiedyś było lepiej... Czemu awansów nie
      było?
      • Gość: mineralwasser Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:08
        ale co oni piją ?? zieloną wodę z kanałku czerniakowskiego ????
    • muller-miller Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? 17.08.06, 22:26
      Piją bo kibice nie zablokowali jeszcze wszystkich pubów, stacji benzynowych i
      Jadźki z Kiercelaka.
      Ale akcja kibiców Legii trwa i zdjęcia brazylijczyków są już w 75 % lokali.
      Za chwilę pozostanie tylko polonijna speluna "Remis".

K$$$A ci sami dziennikarze któzy jeszcze trzy tygodnie temu równali Edsona do
      CArlosa czy Rogera do Bóg wie kogo dziś trepują brazylijczyków równo i
      systematycznie.Rozumiałbym żeby to robił Fakt czy SExpress ale niby poważna
      Wyborcza.
      Dno.
      A prawda leży po środku jedni brazyliczycy są dobrzy (EDson) jedni słabi (Hugon)
      ale dziennikarze nie znają umiaru.
      K***a nie myślałem że będę kiedyś po stronie legii.
      • Gość: lukka Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: 217.153.187.* 18.08.06, 15:37
        KERCELAKA, "Warszawiaku" sieczką pędzony... Od razu widać, że Polonista.
    • Gość: krakauer Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:27
      oni piją ze wstydu, że grają w Legii i z żalu, że nie graja w Wisełce hehe
      • Gość: 1group Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 17.08.06, 22:32
        W Wisełce niejaki Mihajlovic pił i bił polcjantów.Sprawę wyciszono a piłkarz
        gra w I składzie.Ciekawe jak im sie udało przekonac prokuraturę?
        Czyżby Wisła dalej miała chody w MSW?
        Tak,że chłopcze nie szukaj w W-wie bo w K-wie masz bliżej.
        • Gość: Krakauer Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:36
          dziecko, nie bił sie tylko szarpał i wyszarpnął, żeby uciec czy coś w tym stylu.
          Reszta sie zgadza, a jechał pijany, bo go prezes nastraszył, że jak nie poprawi
          gry to go wypożyczy do Legii...
      • Gość: yar Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:19
        gdyby byli w wisełce, to by nie pili, ale palneli sobie w łeb od razu po
        wejściu do szatni.
    • Gość: piłkarz wkurza mnie to IP: 213.199.198.* 17.08.06, 22:51
      Mam 20 lat. Jestem piłkarzem "amatorem z przeszłością", w 2003 ocierałem się o
      kadrę do lat 18. Teraz gdy wkraczm w dorosłą piłkę nikt nie chce dać mi szansy
      na testy w 1, 2 lidze pomimo, że w swojej lidze regularnie strzelam bramki.
      Wolą sprowadzić obojętnie kogo, byle by był Murzynem i jako tako prezantował
      się fizycznie. Przykład Hugo Alcantara. Co robić? Kupić 5 kilo pasty do butów i
      przefarbować się?
      • Gość: makaveli Re: wkurza mnie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:53
        Ja dostałęm szansę trzeba wierzyć w Sibie, Legia to taki klub o którym wielu
        marzy talent to nie wszystko !
    • Gość: kibic-kryta Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.acn.waw.pl 17.08.06, 23:28
      moze presja jest za wysoka? a moze dlatego ze to polacy ich zmuszaja ?
      kolakowski ma racje, trzeba miec rozeznanie i znac zawodnika,
      fakt upchnal paru drewniakow,ale on to chyba jako jedyny tych naszych kopaczy
      eksportuje, wie gosc co mowi bo nasi to juz na pewno za kolnierz nie wylewaja
    • Gość: Michal Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.jelonki.robbo.pl 17.08.06, 23:34
      Warszawa jest pełna oburzających plakatów piwa Królewskie pokazujących co to
      jest dośrodkowanie (nalewanie piwa), albo ścisłe krycie (piwo za piwem).
      Dla mnie syf totalny.

A wogóle kartof(L)e powinny kupować tylko piłkarzy w krawatach - piłkarz w
      krwacie jest mniej awanturujący się. To samo odnosi się do kibiców. Na Starówkę
      wpuszczać tylko w krawatach.
    • Gość: Grigor Trzeciak stul dzioba!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.08.06, 23:49
      No nie no, jak się Trzeciak od Mundialu rozszalał to mu się pyszczysko nie zamyka! Wszędzie go pełno, na wszystkim się zna, a ja się pytam gdzie jego oszałamiająca kariera?! Boże...następny specjalista od polskiej piłki wyszkolony na FIFA'98. Weź sie chłopie do jakiejś roboty, a nie obrabiaj tyłki innym, którzy i tak grają lepiej niż Ty kiedykolwiek...
      • Gość: rk Re: Trzeciak stul dzioba!!! IP: *.ahold.net / 213.134.133.* 18.08.06, 08:05
        dokladnie to samo mialem napisac :) ale mnie uprzedziles
      • Gość: Maro Piją? IP: *.jelonki.robbo.pl 19.08.06, 02:19
        kartof(L)e nie piją
        Przecież wszyscy to wiedzą. Nawet sponsor - piwo Królewskie - narzeka na
        sprzedaż. Ja myślę, że upił się sukcesami.
    • Gość: Pyrlandczyk Piją, żeby zapomnieć w jakim klubie grają. IP: *.poznan.uw.gov.pl 18.08.06, 08:13
      Taka prawda.
    • Gość: pudlo może się nudzą ? IP: *.amwaw.edu.pl 18.08.06, 10:20
      a może poczuli się gwiazdami - jeśli tak do dużo za wcześnie. Legia zdobyła
      mistrzostwo dlatego że zawodnicy nie traktowali się jak gwiazdy. To się zmieniło
      ale dzięki mediom i kibicom, to my nadmuchujemy balon oczekiwań i tworzymy
      presję na zawodnikach. Pewnie sukces przyszedł za wcześnie? kto wie.
      przeczytałem gdzieś że kibice wstydzą się za to jak gra legia , a to nie my
      wychodzimy na boisko, nie nam za to płacą. Legia jeszcze powalczy w OE ale może
      lepiej żeby odpadła z walki o Ligę Mistrzów, to ostudzi oczekiwania i charaktery...
      kibic , nie kibol
    • Gość: Andrzej Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.chello.pl 18.08.06, 11:32
      to wcale się nie dziwię, że taka słaba forma jest naszych piłkarzy, skoro się
      pozwala na takie rzeczy jak pijaństwo, to potem są skutki takich gier, nawet
      międzynarodowych. To o czym tu dużo mówić.
      Słaba forma, bo się pije, a może i się pali, kto wie??????????
    • Gość: jiha Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.versanet.de 18.08.06, 11:35
      haha to co ci polaczki mowial to jest bez sensuhahahaahah kazdy ze ci
      brazylijczycy sa lepsi od najlepszych polskich graczy jak jelen lub zurawski i
      smolarek albo krzynowek !!!! nasi nie maja techniki ato jest jedno
      najwasznejszych elementow !!!i tak smolarek nie ma dobrej techniki!!!!
    • Gość: dominik_abstynent Jakbym Mieszkał w W-wie też bym pił... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.06, 11:54
      no.
    • Gość: Szalikowiec Re: Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.metronet.pl / *.metronet.pl 18.08.06, 12:19
      TAM PIJĄ WSZYSCY TYLKO CZARNI MAJĄ SŁABSZĄ GŁOWĘ I ZALICZAJĄ WPADKI, MUSZĄ PIĆ
      BO NASI BY IM NIE DALI ŻYĆ.. TO POLACY ICH ROZPIJAJĄ.. PRZECIEŻ WSZYSCY NA LEGI
      TO WIEDZĄ
    • Gość: ARON Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:37
      jakbym był w legii to bym też pił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka