Gość: a-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:04 Proszę o podpowiedź gdzie mozna dobrze zjeść na rondzie lub w pobliżu ronada wiatraczna. Dzięki za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lu Re: Rondo wiatraczna IP: *.adsl.proxad.net 27.09.06, 11:42 Ta cisza jest wymowna ;))) Ale jest tam budka-kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Rondo wiatraczna IP: *.centertel.pl 27.09.06, 18:29 noooo wlasnie! :)) kebab nie jest zly-wlasnie go pochwalilam ostatnio w watku "ale kebab".Jestem kucharzem wiec dalam z siebie wiecej niz sie wydaje- pochwalilam konkurencje! Tuż obok jest chinczyk ,no budka azjacka,tam nie mam odwagi,choc swoja sprawdzona ta kuchnie mamy,ale to w innym miejscu. Ocenilam "fachowym okiem" ten pawilon-jest ok.Miejsca do posiedzenia zbytnio nie ma,ale wnetrze tez mi sie bardzo spodobalo.No i ten gosc....za ladą :)) Od strony pragi tez widzialam kebab,cos tam jeszcze-naprzeciw przystanku tramwajowego.Nie bylam,zaplecza nie widzialam,wiec tego nie ocenie.Jednak jakby co ,to ja juz znalazlam pewne miejsce na zaspokojenie glodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Rondo wiatraczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:33 Generalnie na Grochowie to dobrze zjesz najlepiej w domu jak sobie sam ugotujesz ;-) Najbliższe restauracje nie będące budką z kebabem są na Saskiej Kępie. Na rondzie jest za to godna polecenia cukiernia jeśli cię to satysfakcjonuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Orient Express Grochowska 56 03.10.06, 00:56 kilka przystankow tramwajem w strone Geant'a, przy samym przystaneku Kwatery Głównej, jest mila knajpa Orient Express, jedzenie dobre, choc jak na tą okolice mogłoby być tańśze. Dodatkowo paren knajp na Placu Szembeka (ciekawa Dziwny Świat Edwarda M. czy jakos tak, w poblizu kościoła). A kiedys to na obiady chadzalem do stołowki akademika SGGW na Grenadierow ale nie wiem czy tam dalej coś jest. Odpowiedz Link Zgłoś