Dodaj do ulubionych

Komisarz kłamczuch:))))

02.11.06, 10:08
kierownik budowy wiaduktu w al.jerozolimskich twierdzi że komisarz warszawy myli sie mówiąc że to dzieki niemu o 6 miesiecy wczesniej oddano do uzytku wiadukt w alejach.mam prośbę - komsarzu przybądż na Górczewską bo od wakacji nie potrafią poszeżyć jezdni do trzech pasów:))) Zapraszam też na pętlę na Górczewskiej bo przebudowa jej trwa za długo - 4 misiące:))) zapraszam tez do każdej przychodni aby przemówić lekarzom do rozsądku-na nasze pieniądze nie czekają a nasz katar musi czekać na wizytę u rodzinnego aż 10 dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: omar1 Re: Komisarz IP: *.eranet.pl 02.11.06, 11:54
      masz parcie na szkło?
      • Gość: Warszawiak Do Omara: IP: *.pl 02.11.06, 12:50
        Nadchodza wybory samorzadowe. Podejrzewam, ze jestes uprawniony do glosowania w
        Warszawie. Wiekszoci warszawiakow zalezy na dobrym i dynamicznym rozwoju miasta,
        a nie na jakichs politycznych przepychankach.

Moje pytanie do Omara: jak mozna popierac Marcinkiewicza (kontynuatora
        Kaczynskiego) widzac totalny brak dokonan tego ostatniego? Jak mozna popierac
        Marcinkiewicza/Kaczynskiego stajac codziennie godzinami w korkach, jezdzac
        zdemolowanymi ulicami i nadrabiajac drogi, bo nie zbudowano ani jednego mostu
        przez 4 lata (+ setki innych rzecz)?

Jak mozna przedkladac walke polityczna nad rozwoj miasta (bo to, ze gdyby wygral
        Marcinkiewicz to oznaczaloby nastepne 4 lata marazmu - nie ulega najmniejszej
        watpliwosci).

Czy ktos, komu zalezy na rozwoju Warszawy, moze glosowac na Marcinkiewicza
        (majac 4 letnie dowody 'dzialalnosci' PISu w tym miescie)?

Widze, ze jako przyjezdnemu nie zalezy ci na miescie w ktorym mieszkasz. Nie
        dziw sie potem, ze warszawiacy maja taka a nie inna opinie o niektorych
        przyjezdnych...
        • Gość: norbert76 O przepraszam! IP: 81.210.22.* 02.11.06, 17:36
          O przepraszam! Sam osobiście na oczy własne i narzeczonej widziałem w TVN jak
          Pan Komisarz był na estakadzie w Al. Jerozolimskich i mówił, że on tu od pół
          roku przyjeżdża, pilnuje, a raz to nawet przyjechał i nikogo nie było przy
          pracy i On się tak zdenerwował, że zaczął krzyczeć i wtedy się okazało, że
          własnie zrobili wylewkę i czekają aż zastygnie, żeby nie łazić i śladów nie
          narobić. I potem nawet poprosił, żeby nie czekać na oficjalne otwarcie z
          prezydentem i premierem i posłem Edgarem, a teraz to może i z posłem Filipkiem,
          tylko jeden pas własną ręką wziął i otworzył i ludzie zaczęli jeździć górą
          normalnie. I nikt niczym w niego nie rzucił. Jeden pas tylko bo drugi zajmowały
          limuzyny rządowe czy jakie tam.
          Ale zaznaczam, że widziałem to w TVN-ie, a wiemy jaki jest TVN, kto tam pracuje
          i jakie mają metody, a ja uprzedzony jestem na dodatek do obowiązującej
          władzy...
          • Gość: he he he a ja tak się patrzę... IP: *.chello.pl 02.11.06, 18:16
            ...na Hanie i przypomniałem sobie , że w 82 roku też tak śnieg spadl
            przed 11 listopada i Breżniew umarł.
            On też tak jak Hania chciał metro budować...

• Gość: wawka daje ci dwa zera = 00... IP: *.aster.pl 02.11.06, 18:22
              Teraz wszyscy spokojnie moga sie na ciebie zalatwic
              • stasi1 Re: daje ci dwa zera = 00... 03.11.06, 23:18
                Ale tak na zdrowy rozum, jeśli się popatrzy na Kaczora i na Marcinkiewicza
                który z nich byłby lepszym prezydentem Warszawy? Daje sobie rękę uciąć że
                większość Warszawiaków powiedziała że jednak Kazik! Więc skoro 4 lata temu
                Warszawy wybrała sobie takiego kiepskiego prezydenta jakiego miała przez 3 lata
                to teraz kiedy dużo lepszy kandydat pojawił się to on nie wygra wybory? Jakoś
                nie wierze w rozsądek Warszawiaków skoro dali się skusić Kaczorowi!
          • szafajawna Re: O przepraszam! 02.11.06, 19:43
            Jak jest każdy widzi:(( Szkoda tylko że tak naprawde moim miastem zarzadzają ludziki którzy nie sa z tewgo miasta i ktorzy gleboko w dupsku /tlustym i cieniasowatym/ mają co tu za kilka lat bedzie i tak zwala na platwormę.Odnośnie pana komisarza to mam takie niejasne przeczucie że obnosi sie pan że zrobił to,przxypilnowal tamto :))) Panie , puknij sie pan w ten .....Co pan mozesz od 20.o7.2006r.??? no co? Metro pan załatwił,drugą linię .Panie może te czeresniaki ktore za panem poprzyjezdzaly w to wierza ale ludzie ktorzy nie jadna zelowke starli na ulicach warszawy - NIE WIERZĄ !!! ponoć nie możesz pan załatwić aby w szaletach publicznych nie było szarego papieru a mowisz pan o metrze:)) chyba krawieckim :))) Czekam teraz o ewentualne pozwy robotników którzy poczuli sie przez pana obrażeni stwierdzeniem " że to dzięki panu "....Koń stoi w dużym pokoju u pana w domu i rży ze śmiechu.
            • Gość: omar1 Re: Do warszawiaka IP: *.eranet.pl 02.11.06, 22:27
              "Widze, ze jako przyjezdnemu nie zalezy ci na miescie w ktorym mieszkasz. Nie
              dziw sie potem, ze warszawiacy maja taka a nie inna opinie o niektorych
              przyjezdnych..."

Ale sie usmiałem.Najpierw ten czubek "szafa" twierdzi ze jestem z Wrocka.
              pozniej jakas pinda w dzień Wszystkich Świętych twierdzi, ze wyjechalem do
              siebie na wies..............znicze zapalic itd.

Jestescie załosni.................Smutno mi ,ze jesteście tez Polakami.I to co
              jest najbardziej przykre.Wam dupki nie dogodzi nikt! jasne ,ze ma racje niejaki
              Warszawiak,ze marcinkiewicz nic nie zrobił,pewnie......Rozumiem ,ze z nostalgią
              wspominasz czasy jaruzelskiego i pozostałyuch komuchów.Wiem ,zal.......
              Ja dla odmiany ,mam w dupie kto tu rzadzi,kto ile wybuduje mostów,mieszkań oraz
              jaki szpetny usmiech ma HGW?
              Poniewaz nie mam zadnej gwarancji ze ktos oprócz PISu cos zrobi,głosuje na
              Marcinkiewicza !
              Jesli któregos z was kreci tzw."program"(hahaha) tuska to bardzo wam wspolczuje.
              Rozumiem ,ze lepszy idiota bez prgramu jak ten który chce cos zrobic ,ale mu
              nie wychodzi.(Przy całej nagonce tzw. mediów z GW na czele)

A swoją drogą ,daleko Wam wszystkich do goscia o nicku Kixx.
              • macyk Re: Do warszawiaka 02.11.06, 22:31
                A jaką masz gwarancję, że Pis coś zrobi? Weksel?
                • Gość: omar1 Re: Do warszawiaka IP: *.eranet.pl 02.11.06, 22:48
                  Zadną!
                  Ale inni tez jej nie daja,mało tego.Niektórzy sa umoczeni od dawna.Usmiecham
                  się jak toś mówi,ze Olejniczak,ze Bermann i władek frasyniuk bedą twórcami
                  nowego porządku.O pajacu donaldzie nawet nie wspomnę.
                  To dopiero bedą gospodarze........
                  Bardzo przepraszam,ale komuchów farbowanych lisów mam juz dosyc.
                  Ci panowie i te miłe panie (niektóre siadza) sprawdziły sie przez kilkadziesia
                  lat.Dzieki ich uczciwosci mam y to co mamy.Dlatego mdli mnie jak patrze na ich
                  piękne i gładkie twarze.Dla mnie moga sie przebrac za Kopernika czy Prezydenta
                  Narutowicza,zawsze zostana tylko komuchami którzy oszukali i okradli cały naród.
                  Dziwie się tylko wam dupki ,ze możecie byc tak małymi ludzikami z tak
                  gigantyczna amnezją.
                  Tyle.
              • Gość: Też warszawiak Omar znów się skompromitował swoim poziomem IP: *.aster.pl 02.11.06, 22:51
                Jego wypowiedz potwierdza dwie rzeczy:

1. Ten gość nie ma NIC merytorycznego do powiedzenia - jego odpowiedź pełna
                inwektyw ww wściekłej bezradności na merytoryczne pytania jest po prostu żałosna,
                2. Omar to TYPOWY bezmózgi i zacietrzewiony do czerwoności (sic!) elektrat PISu,
                tak chołubiony przez PIS, bo ciemną masą łatwo sterować,
                • omar1 [...] 02.11.06, 23:15
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: kwadransik Re: Omar znów się skompromitował swoim poziomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:12
                  Nie obrażaj ludzi - w PIS jest wiele madrych i wykształconych ludzi i co
                  najwazniejsze pochodzą z inteligenckich rodzin.motłoch to elektorat raczej
                  lewicowy
                  • Gość: waw Re: Omar znów się skompromitował swoim poziomem IP: *.pl 03.11.06, 14:09
                    te dwa pojęcia wykluczają się - albo inteligencja, albo elektorat PIS/SO...
              • szafajawna omarek:))) 03.11.06, 08:33
                Jesteś z wrocka i już:) Po drugie - powiedz - co takiego przez ten rok zrobił PiS ???? Co w poprzednim miejscu pracy zrobił lech kaczyński / pisze z małej literki bo.../chyba tylko przekazał tereny olimpii a ta oddała je developerowi .Prezesem olimpiii jest były założyciel Telegrafu/współzałożyciel/I po nastepne jestes tu tylko przelotem,co własciwie masz za interes /poza pracą w tej tajnej komórze/ aby pisiory tu rzadziły ?
    • Gość: wawiak Zdjęcie Kaczyńskiego w Magdalence! IP: *.aster.pl 02.11.06, 23:05
      ma.blox.pl/resource/lechu.jpg
      Dlaczego chce o tym zdjęciu zapomnieć?
      • ritzy Wyraznie siedzi z boku i z czerwonymi 02.11.06, 23:35
        nie popija.
        • Gość: dlaczego tam był? Siedzi z boku bo się nie liczył... IP: *.aster.pl 02.11.06, 23:38
          ?
          • ritzy No to jak sie nie liczyl, to jakby go tam nie bylo 02.11.06, 23:41
            • Gość: Kwak w Magdalence "prawie" robi różnice... IP: *.aster.pl 02.11.06, 23:45
              ..............
            • Gość: corgan ale za to miał fajowe wąsiska hehe IP: *.chello.pl 02.11.06, 23:45
    • Gość: cnx Re: Komisarz kłamczuch:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:28
      Szafajawna - "gratuluje" Ci bystrości umysłu skoro dopiero teraz sie
      zoriętowałaś że politycy PIS kłamią ! Hahahaha ,
    • peter.szabo Popieram. To co za czasów PiS-u się działo z 03.11.06, 10:06
      infrastrukturą na Bemowie/Woli to horror !!!!
      • Gość: he he he Na świeczniku PO... IP: *.chello.pl 03.11.06, 10:18
        ...już tylko knoty dymią i zasmradzają

...prawdziwie (za)duszny to widok.

A płomien PiS-u jara się jak znicz olimpijski !!!!!
        • Gość: kot Re: Na świeczniku PO... IP: *.pl 03.11.06, 10:51
          > A płomien PiS-u jara się jak znicz olimpijski !!!!!

raczej jak zdeptany pet...
          • Gość: omar1 Re: Na świeczniku PO... IP: *.eranet.pl 03.11.06, 14:03
            masz na mysli "twarz" tuska czy hani.gw ?
            rzeczywiscie przypominaja zdeptane pety...
            • Gość: gizmo Re: Na świeczniku PO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:07
              A ten jak nie o miękkim to o zdeptanych petach. Omar, przestań wgapiać się w
              narząd, od patrzenia ci nie urośnie. Popatrz na zdjęcie bliźniaków, załatwisz
              sobie taką erekcję, że strop nie wytrzyma.
              • Gość: :))) Re: Na świeczniku PO... IP: *.pl 03.11.06, 14:11
                Popatrz na zdjęcie bliźniaków, załatwisz
                > sobie taką erekcję, że strop nie wytrzyma.

Szczególnie z profilu :)))
                • Gość: gizmo Re: Na świeczniku PO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:17
                  Zdjęć z boku już i tak nie można robić. Zresztą nosy i tak już się w kadrze nie
                  mieściły.
    • Gość: tym Omar coraz bardziej wstydzi się za swojego lidera IP: *.pl 03.11.06, 14:20
      Takie toto niewyjściowe, prowincjonalne, wstyd przynosi zagranicą, jedno gada
      drugie robi (Magdalenka), a jak coś z siebie wymamrocze to duch PRLu roznosi się
      wkoło.

Omar wstydzi się w duchu coraz bardziej... Ale przecież nie przyzna się do
      błędu, bo to by już była totalna hańba, w jego mniemaniu...

Więc brnie dalej - "nikt mu przecież nie powie, że czarne jest czarne"...
      • Gość: omar1 Re: Niech mi ktos odpowie IP: *.eranet.pl 03.11.06, 14:29
        waszego miekkiego lidera.Musi byc wam bardzo przykro,wcwle sie nie dziwie.Nie
        rozumiem tylko jak na tego capa głosowac czy tę klacz z trupim wyrazem twarzy?
        Niech mi ktos odpowie.
        • Gość: gizmo Re: Niech mi ktos odpowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:36
          Problem w tym, że przy parze twoich przystojniaczków dzwonnik z Notre-Dame
          wygrałby konkurs piękności.
        • szafajawna Nie patrz w portret swojego wodza.... 03.11.06, 18:32
          Gość portalu: omar1 napisał(a):

> waszego miekkiego lidera.Musi byc wam bardzo przykro,wcwle sie nie dziwie.Nie
          > rozumiem tylko jak na tego capa głosowac czy tę klacz z trupim wyrazem twarzy?
          > Niech mi ktos odpowie.
          ...a zobaczysz twarz kobiety na która zagłosują warszawiacy:))) Nawiasem mówiąc gość który od ciebie - omarek - kupował ostatnio "to coś" twierdzi że szczenę masz po gmochu.:)))
          • Gość: skok Re: Nie patrz w portret swojego wodza.... IP: *.pl 03.11.06, 20:07
            Nawiasem mówią
            > c gość który od ciebie - omarek - kupował ostatnio "to coś" twierdzi że szczen
            > ę masz po gmochu.:)))

Bo omar z gminu, a tam wszyscy mają szczeny jak po Gmochu...
            • szafajawna mocna riposta:))) 03.11.06, 20:33
              • Gość: norbert76 Zauważyłem coś... IP: *.orange.pl 03.11.06, 21:29
                Przeczytałem ten cały wątek i tak mi przyszło do głowy, że doskonale się on
                wpisuje w trwającą kampanię samorządową (notabene sam się udzielałem na
                poczatku tego wątku). Czyli jazda jedni na drugich. No ale nie o tym chciałem.
                Oglądając spoty wyborcze w TV zauważyłem, że te Po i PiS-u mówią o tym jak Ci
                drudzy dają dupy i jak Ci pierwsi zrobią wszystkim dobrze. Czyli takie
                tradycyne ch*ju muju o niczym, pieniądze roztrwonione, a my gów*o będziemy z
                tego mieli.
                A teraz do sedna: przeżyłem szok, kiedy zobaczyłem reklamówkę SLD-SdPL-UP-
                iczegośtam. Po raz pierwszy zobaczyłem jak ktoś w spocie mówi, że chce, żeby
                (uwaga!!!) CHODNIKI BYŁY RÓWNE, PARKI CZYSTE I ULICE BEZPIECZNE (czy jakoś tak,
                z tego zaskoczenia nie pamiętam dosłownie). Pewnie i tak to jak zwykle
                obiecanki cacanki, ale jestem pełen uznania, że ktoś o tym pomyślał, zamiast
                dopieprzać komus innemu.

PS. Niemożliwie śmieszy mnie 'reklamowoproszkowy' chwyt w reklamówce PiS-u:
                obraz podzielony na pół, na jednej połowie Platforma wali białą bilą w kolorowe
                poustawiane i nic, a na drugiej PiS robi to samo i rozbija wszystkie od razu -
                czy to ma znaczyć: rozpier*oliny wszystko na samym początku?:)
                • Gość: gizmo Re: Zauważyłem coś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:21
                  Neo-PZPR to gwarant równych chodników. Ale musiałby Breżniew zmartwychstać i
                  przyjechać z gospodarską wizytą by ja na kilka dni wyrównali.
                  • Gość: omar1 Re: Zauważyłem coś... IP: *.eranet.pl 04.11.06, 13:07
                    I co to ma do rzeczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka