Gość: Janusz Podejrzany o zakłócanie IP: 217.98.72.* 04.11.06, 13:51 A co policja na to,ze Marsz Błękitny został na kilkanascie minut zatrzymany przez nielegalna pikietę kilkunastu lewaków.Pomimo obecnosci setek policjantów "ochraniajacych" demonstracje Platformy zaden z policjantów przez dłuższy czas nie zareagował.Nic nie słyszałem o postawieniu zarzutów osobom zakłócajacym przebieg Marszu Błękitnego! Odpowiedz Link Zgłoś
redandyellow Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:24 Przeciez policja jest po to aby sluzyc PiS-owi, nie wiesz o tym? Co ich obchodza zaklocenia marszow jakichs platform czy innych. Liczy sie tylko ochrona wiecu jedynie slusznej partii bo przeciez rzadzi ona z woli narodu (tzn. tej dziesiecioprocentowej, slusznej czesci narodu!). Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Prawdę napisał 04.11.06, 14:02 Popieram: PiS=PZPR www.skubi.net/pis.html www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
redandyellow przeciez zyjemy w dyktaturze 04.11.06, 14:20 ...wiec czego on oczekiwal? Powoli zaczyna sie robic jak na Bialorusi Lukaszenki. Juz niedlugo pewnie takich zatrzymanych i "przepytywanych" przez policje bedzie wiecej. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 PO=PZPR 04.11.06, 14:25 Każdy rozsądny człowiek że podane powyżej równanie jest stokroć prwadziwsze od tego które użył ten "małpiomózg". Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: PO=PZPR 04.11.06, 14:33 eon3 napisał: > Każdy rozsądny człowiek że podane powyżej równanie jest stokroć prwadziwsze od > tego które użył ten "małpiomózg". To wyjdz z tym na ulice i zobacz czy policja Cie zatrzyma. Nie rozumiesz? Tu chodzi o to, za co zostal zatrzymany przez policje. A z epitetami sie wstrzymaj, bo tylko mowia o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: PO=PZPR 04.11.06, 14:39 Ciekawy pogląd. PIS=PZPR nie jest epitetem. Za to PO=PZPR jest. Ten pogląd mówi o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: PO=PZPR 04.11.06, 14:41 eon3 napisał: > Ciekawy pogląd. > PIS=PZPR nie jest epitetem. > Za to PO=PZPR jest. > Ten pogląd mówi o tobie. Teraz juz wiem jak laczysz fakty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: PO=PZPR 04.11.06, 14:47 Gdyby ktoś przy wiecu PO pokazał się z transparentem PO=PZPR nie jestem pewien czy policja by go nie zatrzymała. Chociaż powinna, mimo że takie równanie jest znacznie bliższe prawdy niż to z PISem. Za to jestem pewien że gdyby nie zatrzymała awantura medialna i potępienie bylóby przeogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: PO=PZPR 04.11.06, 14:53 eon3 napisał: > Gdyby ktoś przy wiecu PO pokazał się z transparentem PO=PZPR nie jestem > pewien czy policja by go nie zatrzymała. To juz lepiej. > Chociaż powinna, mimo że takie równanie jest > znacznie bliższe prawdy niż to z PISem. Trudno pojac ten wywod. Czy uwazasz, ze policja zatrzymuje za mowienie prawdy? Czy za mowienie nieprawdy? > Za to jestem pewien że gdyby nie > zatrzymała awantura medialna i potępienie bylóby przeogromne. Czy to znaczy, ze awantura jest wieksza, gdy wladza walczy z opozycja - a mniejsza, gdy broni sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO=PZPR 04.11.06, 16:00 eon3 napisał: > Gdyby ktoś przy wiecu PO pokazał się z transparentem PO=PZPR nie jestem pewien > czy policja by go nie zatrzymała. Chociaż powinna, mimo że takie równanie jest > znacznie bliższe prawdy niż to z PISem. Za to jestem pewien że gdyby nie > zatrzymała awantura medialna i potępienie bylóby przeogromne. Jezeli juz cos twierdzisz to wypadalo by poprzec to faktami, podaj nam kilka faktow na twoje twierdzenie, ze PO=PZPR, bo my wszyscy caly czas podajemy ci fakty na to, ze PiS=PZPR, w przeciwnym razie nie jestes niczym innym jak tylko ujadajaca bura suka koles :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 do eon3 04.11.06, 18:20 o ile mi wiadomo to przy władzy jest teraz PiS a nie PO, to po pierwsze a po drugie socjalne rozdawnictwo jak za PRL też stosuje PiS a nie PO, bo to Pis rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Rejestrujemy wszystkie przypadki lamania 04.11.06, 14:27 prawa przez kaczystow, z imienia i nazwiska panowie kaczyści!Już nie dlugo będziecie musieli zaplacić "rachunek" za swoją "dyktaturkę" Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Dowód na zastraszanie 04.11.06, 14:32 Otóż mamy czarno na białym (post niejakiego "tadeusz_ja") jak będzie wyglądała rzeczywista dyktatura: anty-PISowców. PO=PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dowód na zastraszanie 04.11.06, 16:02 eon3 napisał: > Otóż mamy czarno na białym (post niejakiego "tadeusz_ja") jak będzie wyglądała > rzeczywista dyktatura: anty-PISowców. > PO=PZPR No jaki sa te fakty, podaj je albo zamilcz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Brawo policjanci, postepujcie tak dalej a zamkniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:31 ie wszystkich, ktorzy uwazaja podobnie jak autor transparentu (PiS=PZPR), kto wtedy bedzie zarabial i placil podatki na fanaberie blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Nie ma obawy 04.11.06, 14:36 Ci którzy tak myślą to nieroby,aferzyści i ludzie korzystający z układów, czyli ogólnie "pasożyty". Zatem nie ma strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie ma obawy 04.11.06, 14:38 eon3 napisał: > Ci którzy tak myślą to nieroby,aferzyści i ludzie korzystający z układów, > czyli ogólnie "pasożyty". Zatem nie ma strachu. Rozumiem, ze wypowiadasz sie za PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Nie ma obawy eon3 04.11.06, 14:51 Sluchaj katokaczysto, będziemy bronić się przed schizofrenią Jednojajowcow, nawet gdyby trzeba bylo użyć sily! Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie ma obawy eon3 04.11.06, 16:05 eon3 napisał: > Nie strasz nie strasz bo się zesr... Jak do tej pory to sra prezydet kaczynskie ze strachu przed spotkaniami miedzynarodowymi...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie ma obawy 04.11.06, 16:04 eon3 napisał: > Ci którzy tak myślą to nieroby,aferzyści i ludzie korzystający z układów, czyli > > ogólnie "pasożyty". Zatem nie ma strachu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze piszesz o elektoracie Prawa i Sprawiedliwosci...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Nie ma obawy 04.11.06, 18:25 nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam ze wszyscy którzy sa przeciwni władzy PiS to aferzyści.....itp, czy ty chcesz sie spotkac w sądzie koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Podejrzany o zakłócanie IP: *.plock.msk.pl 04.11.06, 14:35 Jak by napisał , SLD=PZPR to jeszcze można się z tym zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:39 Gość portalu: gość napisał(a): > Jak by napisał , SLD=PZPR to jeszcze można się z tym zgodzić. A czy SLD jest przy wladzy i odpowiada za prace policji? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 16:06 Gość portalu: gość napisał(a): > Jak by napisał , SLD=PZPR to jeszcze można się z tym zgodzić Ale napisal PiS=PZPR i trzeba sie z tym zgodzic :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur1 Re: Podejrzany o zakłócanie IP: 82.160.18.* 04.11.06, 14:38 CZY PAN ZBIGNIEW MA W PORZADKU POD SUFITEM? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:41 Gość portalu: artur1 napisał(a): > CZY PAN ZBIGNIEW MA W PORZADKU POD SUFITEM? Fakt, ze zostal zatrzymany przez policje za swoj napis moze wskazywac na to, ze mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:48 "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K. 10.2005 === "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński. "Życie Warszawy", 10 lipca 2006 === "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził: "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR1 Podejrzany o zakłócanie IP: 82.160.18.* 04.11.06, 14:47 CZY PAN ZBIGNIEW SŁYSZAŁ COŚ O PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Moralność Kalego 04.11.06, 14:52 Gdyby ktoś przy wiecu PO pokazał się z transparentem PO=PZPR: nie jestem pewien czy policja by go nie zatrzymała. Chociaż powinna, mimo ,że takie równanie jest znacznie bliższe prawdy niż to z PISem. Za to jestem pewien ,że gdyby nie zatrzymała: awantura medialna i potępienie byłyby PRZEOGROMNE. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Moralność Kalego 04.11.06, 14:54 eon3 napisał: > Gdyby ktoś przy wiecu PO (...) Masz czkawke? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moralność Kalego 04.11.06, 16:11 eon3 napisał: > Gdyby ktoś przy wiecu PO pokazał się z transparentem PO=PZPR: nie jestem pewien > > czy policja by go nie zatrzymała. Chociaż powinna, mimo ,że takie równanie jest > > znacznie bliższe prawdy niż to z PISem. > Za to jestem pewien ,że gdyby nie zatrzymała: awantura medialna i potępienie > byłyby PRZEOGROMNE. Nie wazne jest przy czyim wiecu ktos wywiesil taki transparent, wazne jest ,ze zostalo zlamana podstawowe prawo konstytucyjne o wolnosci slowa, damokracja glupcze, demokracja i konstytucja, mowi ci to cos??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 16:08 Gość portalu: ARTUR1 napisał(a): > CZY PAN ZBIGNIEW SŁYSZAŁ COŚ O PZPR? Nie krzycz, lepiej zastanow sie czy sam slyszales cos o PZPR i ich metodach, jezeli tak to porownaj je z metodami wladzy PiS i rachunek wyjdzie ci jednoznaczny, PiS=PZPR :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karter Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.cache.ed.ac.uk 04.11.06, 14:49 Coraz kiepsciej... w sumie to panowie policjanci zareagowali dokladnie tak jak im zasugerowal transparent - czyzby faktycznie poczuli powiew "dobrych starych czasow"? Hipokryzja aktualnych krzykaczy zrobila sie juz tak groteskowa jak wtedy, w sumie to sie biednym skonfudowanym funkcjonariuszom nie dziwe, sami juz nie wiedza czy to polis, czy moze... milis :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 16:12 Gość portalu: karter napisał(a): > Coraz kiepsciej... w sumie to panowie policjanci zareagowali dokladnie tak jak > im zasugerowal transparent - czyzby faktycznie poczuli powiew "dobrych starych > czasow"? Hipokryzja aktualnych krzykaczy zrobila sie juz tak groteskowa jak > wtedy, w sumie to sie biednym skonfudowanym funkcjonariuszom nie dziwe, sami ju > z > nie wiedza czy to polis, czy moze... milis :/ Teraz jak udowadnia nam rzeczywistosc, nazywa sie to PiSlicja ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless śmierdzące lizusy... 04.11.06, 14:51 i do tego zwykli głupcy... i dlatego to niestety nie jest śmieszne, jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:52 a sądy są po to by myśli kneblować historia się lubi powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczorek PiS = Komunistyczna PP ! IP: *.w83-115.abo.wanadoo.fr 04.11.06, 14:55 No tak lepiej ! Takie mam skojarzenia ! Przyro mi ! (samocenzura) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krowy i kaczki Ten pan byl uprzejmy PiS = .............! IP: *.w83-115.abo.wanadoo.fr 04.11.06, 14:53 Jestem tego pewny i mam na potwierdzenie twarde dowody (Bibord)! Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 14:54 a ja uważam, że: =NSDAP lub =WKPB czyli Великая Коммунистическая Партия Большевиков i pocałujcie mnie w rzyć. ========================================================================== ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń_stepowy PiS =Proletariusze i Socjaliści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:58 ja wolę liberałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony do prawdziwej roboty wazeliniarstwo w Policji IP: *.system.szczecin.pl 04.11.06, 14:56 Łapcie tego bezdomnego co się ukrywa w 3 mln mieszkań zbudowanych przez braci Kaczyńskich a nie ludzi z napisami... bo podobno i tak macie za ciasne areszty. Na co te pieniądze idą - może tych policjantów wysłać na przyśpieszony kurs demokracji? Np. do Moskwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co z tasmami prawd Gdzie te tasmy p. Ziobro ? IP: *.w83-115.abo.wanadoo.fr 04.11.06, 15:00 W szafie Lesiaka ! Pisowiec pospolity ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W dupemniepocałuj Re: Gdzie te tasmy p. Ziobro ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.06, 18:49 Taśmy prawdy???? Buhahahahaaaaa!!!! Jeśli już - to taśmy prowokacji a nie żadnej prawdy. Taśmy prawdy to nazwa wymyślona przez esbeków z PO z PZPR-SLD oraz łajdaków z TVN POlsatu Wybiórczej , którzy chcieli za pomocą prowokacji doprowadzić do upadku rządu PIS. Wasze niedoczekanie szumowiny.!!!!! A od Zioberka się odpie.. ty śmieciu esbecki. Wara wam od PiSu łajdacy. Koniec waszych wpływów w Polsce. Pozostaje wam szumowiny tylko jazgot w mediach. Pogarda dla was śmiecie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 CDU=NSDAP 04.11.06, 15:01 Jak sądzicie Małpiomózgi? Czy za taki transparent w "superdemokratycznych"(waszym zdaniem) Niemczech to by nie zatrzymano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.stk.vectranet.pl 04.11.06, 15:07 Jakaż to straszna krzywda stała się wielbicielowi czerwonych POpaprańców? Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Pzpr to zaszczytna historia Polsk www.gs-arts.net 04.11.06, 15:09 Polski. wielu obecnych politykow zaczynalo tam kariere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny obywatel Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.sdl.vectranet.pl 04.11.06, 15:10 Prawica czy lewica policja/milicja pomaga trzymać za mordę. Tak było i bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noranonim Re: Podejrzany o zakłócanie IP: *.0501.adsl.tele2.no 04.11.06, 15:10 Sanskryt odnaleziony w fosie Partia Zjednoczona Prawicowych Rodzin i Populistów Objawionych Prowadzi Imam Sitwę SAMych Oszustów Okradających Bank ROdzinny NArodu i Liczy Pieniądze Rozbójnicze bo Sami Ledwo Dyszą Noranonim Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa w Poznaniu skazano ludzi za zakłócanie wiecu SLD!! 04.11.06, 15:13 i jakoś gazetka nie mówiła o politycznych szykanach! sniffsnoopy napisał: > Nie wiadomo, czy płakać, czy śmiać się, widać cenzura ma się w najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: w Poznaniu skazano ludzi za zakłócanie wiecu 04.11.06, 16:15 premier.z.krakowa napisał: > i jakoś gazetka nie mówiła o politycznych szykanach! > > > sniffsnoopy napisał: > > > Nie wiadomo, czy płakać, czy śmiać się, widać cenzura ma się w najlepsze A gdzie ty w tym przypadku widzsz zaklocanie wiecu????? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracio Podejrzany o zakłócanie IP: *.realestate.net.pl 04.11.06, 15:13 "Trzy razy pytałem się o powód zatrzymania, czy mam niesprawny samochód, czy może jechałem nieprzepisowo, czy przeszkadza im mój transparent. Ale niczego się nie dowiedziałem - relacjonuje. - Policjanci wypytywali mnie o różne rzeczy, m.in. zarobki żony. Puścili po pół godzinie." Policjant musi podać powód zatrzymania. Proponuję złożyć na niego skargę. Swoją drogą co za kretyn z tego gliny... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Podejrzany o zakłócanie 04.11.06, 16:16 Gość portalu: gracio napisał(a): > "Trzy razy pytałem się o powód zatrzymania, czy mam niesprawny samochód, czy > może jechałem nieprzepisowo, czy przeszkadza im mój transparent. Ale niczego si > ę > nie dowiedziałem - relacjonuje. - Policjanci wypytywali mnie o różne rzeczy, > m.in. zarobki żony. Puścili po pół godzinie." > > Policjant musi podać powód zatrzymania. Proponuję złożyć na niego skargę. > Swoją drogą co za kretyn z tego gliny... Facet powinien skarzyc Policje w Europejskim Sadzie Praw Czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa od kiedy wolno poruszać się samochodem 04.11.06, 15:15 z wystającymi transparentami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: od kiedy wolno poruszać się samochodem 04.11.06, 16:17 premier.z.krakowa napisał: > z wystającymi transparentami. Od zawsze, bo od kiedy nie mozna??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Podejrzany o zakłócanie IP: 212.87.240.* 04.11.06, 15:15 A prawda bardzo PiS w oczy kole. Nie sA gorsi o demnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Kaczyńscy to bolszewicy, wyznawcy Lenina !!! 04.11.06, 15:22 i sekty rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a co na to twój lekarz? 04.11.06, 15:26 człowieku nie zasmiecaj swoją nienawiścią, obsesją i głupotą tego forum. zgodnik1 napisał: > i sekty rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a co na to twój lekarz? 04.11.06, 16:18 premier.z.krakowa napisał: > człowieku nie zasmiecaj swoją nienawiścią, obsesją i głupotą tego forum. > > > zgodnik1 napisał: > > > i sekty rydzyka! Twoje wlasne slowa tycza sie wlasnie do ciebie glupcze, a co do slow zgodnika, to zaprzeczysz temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: Kaczyńscy to bolszewicy, wyznawcy Lenina !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.06, 18:45 Jesteś esbecką szumowiną na którą nawet plunąć nie warto. Smierdzisz ubecją na kilometr. Pogarda dla ciebie śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu PiS = PZPR cała prawda 04.11.06, 15:31 i jak każda prawda boli cóż strach się bać jak to łatwo odejść od demokracji do totalitaryzmuP:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska i PO chce z PiSem koalicji w W-wawie...rany boskie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.11.06, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś