marylka34 30.01.07, 11:11 mam pytanie , czy ktoś może ma namiar na solidną firmę wywożącą szambo, oprócz Geo nowa w Babicach?Bo ta firma przesadza z cenami znów podrożeli,a na wywóz trzeba czekać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmurka.22 Re: wywóz szamba ? 02.02.07, 23:22 Z tego co wiem, to właśnie firma Geo Nowa jest najtańsza. Korzystam z ich usług od kilku lat i nigdy nie zdażyło mi się czekać na wywóz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: wywóz szamba ? 22.02.07, 22:52 jap_1 napisał: > A jak duże to szambo? A właściwie jaka jest skala tego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: wywóz szamba ? 23.02.07, 10:12 kiix napisał: > jap_1 napisał: > > > A jak duże to szambo? > > A właściwie jaka jest skala tego szamba. A my tu piszemy o urządzeniach sanitarnych, czy o polityce? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: wywóz szamba ? 23.02.07, 10:13 Zapytałem o rozmiar, bo znam dobrego "odbiorcę" ale tylko do 6 m sześciennych, bo taki ma samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: wywóz szamba ? 27.02.07, 23:14 jap_1 napisał: > > A my tu piszemy o urządzeniach sanitarnych, czy o polityce? ;-)) To Twoje skojarzenie jest w skali mikro czy makro. Odpowiedz Link Zgłoś