drago001 18.05.07, 11:22 Wyjeżdżam w poniedziełek do UK z tego burakowa, tak wszyscy w Polsce mówią już o wawie, mam dość tego chamstwa i wieśniactwa i szczerze wam powiem że jestem szczęśliwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinova14 Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 18.05.07, 11:57 Szerokiej drogi i powodzenia! Do burakowa i tak wrocisz predzej czy pozniej ,chocby na wakacje :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: 194.205.246.* 18.05.07, 11:59 Dzięki temu buraków stanie się mniej buraczane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:05 a powiedz co będziesz robić w tym UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: 213.17.170.* 18.05.07, 13:01 To co większość, czyli nic wyszukanego Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 18.05.07, 12:45 Nikt nie będzie po tobie płakał, buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak Ja tez wyjeżdżam, ale szczęśliwy nie jestem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:47 Na szczęście wyjeżdzam tylko na parę miesięcy (potrzebuję dużo zarobić w krótkim czasie- sprawa losowa). W przeciwieństwie do ciebie, najwyraźniej, wiem, co to jest praca zagranicą i emigracja. I właśnie dlatego wolałbym tego uniknąć i nie chcę wyjeżdżać. Na szczęście jesienią będę spowrotem w mojej ukochanej Warszawie. Gdyby nie ta pewność, to nie wyjeżdżałbym za żadne pieniądze. Zrozumiesz mnie za parę lat, dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ja tez wyjeżdżam, ale szczęśliwy nie jestem. IP: 213.17.170.* 18.05.07, 13:04 Stary wracaj prędko. I powodzenia w osiągnięciu swojego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
martine85 Ankieta - prośba o wypełnienie 25.05.07, 12:42 Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam do wszystkich Polaków, którzy wyjechali do pracy za granicę po naszej akcesji do UE,czyli po dniu 1 maja 2004 r. o wypełnienie anonimowej i krótkiej ankiety. Jestem studentką III roku europeistyki, piszę pracę dyplomową na temat emigracji zarobkowej Polaków do krajów UE. Przeprowadzona ankieta posłuży mi wyłącznie do badań. Adres mojej strony z ankietą martinem.awardspace.com Z góry dziękuję wszystkim za poświęcony czas i uwagę, Pozdrawiam, Martyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Nie wierzę, że jesteś szczęśliwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:50 Gdybyś był, to nie pisałbyś takich postów. Jesteś podręcznikowym przykładem forumowego frustrata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan zagranica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:59 - jeśli masz kwalifikacje i wyśmienicie znasz język i czeka na Ciebie przyjemna posadka to szczere gratulacje - jesli nie masz kwalifikacji i nie znasz języka to szczerze współczuję, bedziesz się czuł jak obcy nie umiejąc się do nikogo odezwać i robiąc rzeczy upokarzające z estetycznego punktu widzenia robisz dobrze wyjezdając do państwa gdzie wszystko uporzadkowane z etycznego punktu widzenia zachowujesz sie jak mały, obśliniony z bezsilności burek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:06 Sądząc z opinii to nie jesteś rodowitym Warszawiakiem, tylko właśnie takim napływowym burakiem, który przerabia naszą Stolicę na buraków. To, że wyjeżdżasz to dobrze. Będzie o jednego buraka mniej. W zasadzie mógłbyś już tu nie wracać, skoro tak ci tu źle. Nikt nie będzie po tobie płakał. Hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
siara66 się burak wyrywa z burakowa!:))) 18.05.07, 13:07 Ty, to ty możesz być naszym ambasadorem! burak w krainie fish & chips buhahahahahahahaaa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: 213.17.170.* 18.05.07, 13:10 UK to dopiero burakowo. Zobaczysz to dopiero na miejscu i zatęsknisz za naszą ukochana Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:20 zależy o czym mówisz, bo jeśli o walorach estetycznych to chyba mylisz UK z Urugayem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: 213.17.170.* 18.05.07, 13:35 > zależy o czym mówisz, bo jeśli o walorach estetycznych to chyba mylisz UK z > Urugayem:)) Akurat nie do końca oto mi chodzi:-) Chodzi mi o ludzi. Choć patrząc na co poniektórych mozna tez o takich walorach powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:51 jasne że wszystko jest względne Podobno Polacy tak kulturalnie wyglądający a ulice np. Warszawy brudne i nijakie czasem jest lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josemir Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:02 Akurat nie obrażaj Urugwaju, bo to całkiem przyjemny kraj, a o tak ładnym mieście jak Montevideo możemy sobie w Polsce pomarzyć. No chyba, że pisząc "Urugay" miałeś na myśli jakieś inne, nieznane miejsce na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 18.05.07, 13:35 Jak zrobić sałatkę z buraków? Wrzucić granat do BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
raczej_nie_inaczej Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 21.05.07, 13:32 albo do samolotu ktorym autor tego tematu bedzie lecial - trasą burakowo - zlewozmywak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real WAW To pewnie jakiś sfrustrowany gastarbeiter IP: *.pl 18.05.07, 15:18 z Wroclawia, Krakowa, Poznania, czy innego Wygwizdowa... Odpowiedz Link Zgłoś
victory10 Re: To pewnie jakiś sfrustrowany gastarbeiter 18.05.07, 16:03 Gość portalu: Real WAW napisał(a): > z Wroclawia, Krakowa, Poznania, czy innego Wygwizdowa... > pewnie z tego najgorszego..... z wawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam beznadziejne polactwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:49 i zwykła pyskówka wiecie kogo mi przypominacie? psy mojego sąsiada, które, kiedyś go odwiedzam, zamiast ugryźć mnie gryzą się między sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der Reisende Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.centertel.pl 18.05.07, 23:56 A co to takiego to "burakowo". Czy to jakaś miejscowość? (jesli tak - to chyba należy pisać wielką literą). Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 19.05.07, 01:27 drago001 napisał: > Wyjeżdżam w poniedziełek do UK z tego burakowa, tak wszyscy w Polsce mówią > już o wawie, mam dość tego chamstwa i wieśniactwa i szczerze wam powiem że > jestem szczęśliwy !!! Obiecaj, że nie wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: 91.140.248.* 19.05.07, 11:47 Szerokiej drogi, bedzie jednego buraka mniej.Zapraszam inne buraki do takich decyzji to moze wreszcie w Warszawie bedzie wiekszosc warszawiakow a nie burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:24 Gość portalu: zbulwersowana napisał(a): > Szerokiej drogi, bedzie jednego buraka mniej.Zapraszam inne buraki do takich > decyzji to moze wreszcie w Warszawie bedzie wiekszosc warszawiakow a nie burakow.< ...I wreszcie łatwiej będzie bawić się w chowanego. PS. Wnioskuje aby LOT zakazał używania ubikacji nad Warszawą. Istnieje bowiem obawa,iż zuwagi na ilośc odlatujących z całego kraju "burakow" zas..rane zostanie całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Jednego buraka mniej w stolicy 19.05.07, 18:26 i nam, warszawiakom, będzie przyjemniej. Warszawa jest najfajniejsza w weekend - wówczas połowa "warszawiaków" jedzie do siebie na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem_z_dziewieciu Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 21.05.07, 10:38 Jeśli dla Ciebie to miejsce to tylko "burakowo", to jedź i nie wracaj. Nie bedziemy tęsknić. Krzyżyk na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie good riddance to bad rubbish, drago 22.05.07, 00:12 Ale i tak tego nie zrozumiesz.... drago001 napisał: > Wyjeżdżam w poniedziełek do UK z tego burakowa, tak wszyscy w Polsce mówią > już o wawie, mam dość tego chamstwa i wieśniactwa i szczerze wam powiem że > jestem szczęśliwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 02:33 Jakoś dziwnie post zatytuowałeś. Naprawdę to miasto nie miało Ci nic do zaoferowania? Obawiam się, że każde inne również nie będzie miało. Ja się swietnie bawię w tym mieście chodząc po wystawach, galeriach, operach, teatrach kinach - nigdzie nie muszę wyjeżdzać, by mieć poczucie, że mnie nic nie omija. W poście wyjaśniłeś, ze przyczyna jest ekonomiczna. To duzo tłumaczy, ale nie znaczy, ze wyjżdzasz z burakowa. To miasto nawet dla ludzi niemajętnych ma dużą ofertę zaspokojenia swoich pasji. Życze Ci powodzenia w nowym miejscu, i przede wszystkim odnalezienia się w życiu. Pozdrawiam, Zyzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedszkolanka Do "Zyzio " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:11 Zamiast bawić się komputerem, weź od mamy kieszonkowe (póki ją jeszcze stać) kup lody i idź pobawić się na tory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:40 To miasto nawet dla ludzi niemajętnych ma dużą > > ofertę zaspokojenia swoich pasji. Sądzę nawet, że znacznie większą, niż te, do których nasi "niemajętni" tłumnie wyjeżdżają w poszukiwaniu "szczęścia" (Londyn, Dublin, Berlin- że nie wspomnę o Nowym Jorku). W zachodnich miastach naprawdę trzeba mieć forsę, żeby się zabawić. Praca na zmywaku tego nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Misiaczku, zapomniałeś "R". Do UKR jedziesz. IP: *.sferia.net 22.05.07, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Rodzinną miejscowość pisz wielką literą! 23.05.07, 14:13 Szacunek dla miejsca urodzenia/zamieszkania tego wymaga: Buraków: 52°19'N 20°56'E Chyba, że pochodzisz z jakiegoś innego Burakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurwa Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.aster.pl 23.05.07, 15:09 Jedź i zabierz ze sobą ziomali z gminy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:05 Ufff, jednego mniej. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.leo Re: Wyjeżdżam z burakowa ! 25.05.07, 15:53 drago001 napisał: > Wyjeżdżam w poniedziełek do UK z tego burakowa, tak wszyscy w Polsce mówią > już o wawie, mam dość tego chamstwa i wieśniactwa i szczerze wam powiem że > jestem szczęśliwy !!! I nie wracaj. Zobaczysz jakie burakowo jest w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: Wyjeżdżam z burakowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:09 < ...Zobaczysz jakie burakowo jest w UK.> Nie takie wielkie - o ile oczywiście tu nie przyjedziesz zgnilizno buraczana, wykocona po balangach alkoholowej w gnojowisku zwanym obecnie IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś