Gość: - IP: *.acn.waw.pl 29.05.07, 10:24 O, Balde wraca - Bąk wybrał Wisłę, bo Legia była niezdecydowana, to na Łazienkowskiej pewnie uznali, że Balde im wystarczy. Nie wiem tylko do czego, bo na pewno nie do walki o mistrzostwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twardy reformator Wyrzucić gnojka na pysk i problem z głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:48 Po co takich żenujących popaprańców ta Legia sprowadza. Trzeciorzędni piłkarze, trzeciorzędne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny_been Masz całkowitą racje w ryj debila złożyć sprawe z IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 29.05.07, 14:39 Masz całkowitą racje w ryj debila złożyć sprawe w sądzie za nie wywiązanie się z umowy i wyrzucić pacana ............jak Legia czy inna polska drużyna ma coś zawalczyć w Europie jak nakupią obcokrajowców i to jeszcze na poziomie naszych zawodników ..........obcokrajowcy srają na to gdzie grają liczy się tylk kasa jak najwięcej zarobić i się nie narobić a barwy klubu wierność itp... srają na to mogą w każdej chwili przjeść do wrogiej drużyny wystarczy żeby dostali więcej kasy ........i grać im się też nie chce za bardzo itp....... skandal ........a tylu jest młodych zdolnych chłopaków w 3 i 4 lidze ..........a najlepszy interes jest w V lidze okręgówkach,makroregionie a nawet w A klasie i B klasie zdarzają się perełki które grają za darmo po szkole lub pracy lub za symboliczne 500 zł na benzyne ...............sam gram w B-klasie i wiem że zazwyczaj mecze w tej lidze to kopanina kupa kurzu i śmiechu ........ale gram pare lat już i widziałem pojedyńczych naprawde genialnych małolatów którzy niczym nie ustępują piłarzom Ekstraklasy naprawde a są często lepsi wystarczy ich znaleźć można ich kupić za symboliczne 1000 zł (właściwie za darmo ponieważ nie mają kontraktów jak ja np. tylko skończy się sezon ) zapłacić im 5000 zł na miesiąc to będą orać ziemie 300 dni w roku bez narzekania i całować klub po stopach ............ za takiego Edsona (kupienie i pensje) można utrzymać rocznie 20 zdolnych małolatów opłacając im hotel czy kwatery i za 5000 będą wierni klubowi i czcić go będą jak świętość ..........ale lepiej dać pół miliona dolców za jakiegoś kapryśnego brazylijczyka wynjąć mu apartament za 10 tys. co miesiąc zapłacić mu 50 tys. co miesiąc i mieć marudzącego i kombinującego jak tu tylko uniknąć najbliższego meczu obcokrajowca .........tylko pogratulować zarządom naszych klubów ........... przypomne że Jakub Błaszczykowski z Wisły sam musiał przyjechać do Krakowa na trening z czwartoligowego klubu bo nikt o nim nie słyszał ..............powiedział że jest lepszy od tych grajków na treningu ............ i co i się okazało że jest jakby sam się nie dobijał do Wisły to dalej by w 4 lidze kopał ..........a teraz sprzedają go za 3 mln euro ........a odkupili z 4 ligi za 10 tys złoty czy za 40 tys . chyba za 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś