Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie

IP: *.aster.pl 21.06.07, 21:47
A ja nie popieram!!! i niech nie pisza ze warszawiacy popieraja bo to nie
prawda!
Obserwuj wątek
    • ergo12 a ja popieram 21.06.07, 21:56
      I jestem z protestującymi!
      • lewar121 [...] 21.06.07, 23:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kayah Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.acn.waw.pl 21.06.07, 21:58
      Byłem w poniedziałek na manifestacji, nastepnie 48 godz nieprzerwanej pracy
      (zabezpieczałem ostry dyzur)i znów jestem. I bede. Lekarz
    • Gość: wdl Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.aster.pl 21.06.07, 22:01
      Komu dziekują za popracie?! Jestem warszawiakiem i mam gdzieś tę bandę meneli.
      Od 10 lat leczę się tylko prywatnie, bo na służbę zdrowia liczyć nie można.
      Natomiast pielęgniarki to najniższy szczebel drabiny w służbie zdrowia i
      największe szumowiny. Nie ruszą palcem bez koperty. Szkoda słów.
      • Gość: jack flash Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada IP: 69.20.230.* 21.06.07, 22:54
        Chodzi o to, by wreszcie rzad zajal sie tym palacym problemem. Wowczas nie
        bedzie trzeba leczyc sie prywatnie.
        • lewar121 Re: Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada 21.06.07, 23:37
          Owszem...powinni je wszystkie zwolnić z roboty. Jak się pojawi konkurencja na
          rynku pracy dla piguł to przestaną wymyślać niestworzone żądania. To lenie a nie
          pielęgniarki!
          • Gość: Praga Re: Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:44
            Wiesz, jak się siedzi i żłopie kawkę przez ostatnie 30 lat to ciężko teraz się
            przestawić na normalną pracę. Zawsze to lepiej wyjść na ulicę i postrajkować.
            Jestem za większym wynagrodzeniem pielęgnierek, ale powinno to iść z poprawą
            jakość ich pracy. Z tego co widać na zdjęciach to przyjechał tu pielęgniarski
            skansen.
            Zresztą jak chcą niech strajkują jak nie chcą to nie, byleby z ulicy zlazłu i
            nie zatruwały życia pracującym warszawiakom. No i później posprzątały po sobie.
      • Gość: rodowodowa Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.pl 22.06.07, 08:27
        Ja też leczę się prywatnie, bo nie mam cierpliwości do tych kolejek, ale umiem
        liczyć i widzę, że co miesiąc z mojej i męża pensji odpływa prawie tysiąc na
        ubezpieczenie zdrowotne. Oddajcie mi moje pieniądze, a sama wybiorę sobie
        lekarza i pielęgniarkę i zapłacę im ile trzeba.
    • feminista Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 21.06.07, 22:06
      Gość portalu: kk napisał(a):

> A ja nie popieram!!! i niech nie pisza ze warszawiacy popieraja bo to nie
      > prawda!

co ty gadasz człowieku, ja popieram i solidaryzowałem się z nimi kolejny raz,
      moi sąsiedzi z ulicy też, widziałem jeszcze wiele osob, ktore przychodziły i
      skandowały z nimi lub przynosiły wikt i opierunek (jedzienie, wode, karimaty
      itd..) Idz i sprawdz, np. dzisiaj były równiez i protestowały dziewczyny z
      Partii Kobiet. Robi się co raz gęściej.
    • Gość: ja Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.piaseczno.robbo.pl 21.06.07, 23:07
      pewnie że nie jesteś kk z nimi, bo syty głodnego nie zrozumie. Mam nadzieję że
      nie jesteś lekarzem dobrze zarabiającym, ktory ma gdzieś pielęgniarki
      • Gość: wierrr Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:40
        Nie pisz głupot , lekarze i pielęgniarki idą teraz równym krokiem,tylko
        pielęgniarki działają bardziej żywiołowo a lekarze po prostu zaczynają składać
        masowe wymówienia efekty będą odczuwalne w październiku.
    • Gość: dworak Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:20
      A mi się wydaje, że Ci co nie popierają to nowobogaccy przybysze. Tylko,
      dlaczego twierdzą, że są Warszwiakami.:)
      • lewar121 Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 21.06.07, 23:40
        I tu się mylisz chłopie. Ci co nie popierają to rodowici Warszawiacy wiedzący
        dobrze do czego służy chodnik i ulica. Tylko przyjezdne wsiochy są w stanie
        zorganizować piknik w centrum miasta i przytaiwać takiemu postępowaniu. Tylko
        patrzeć jak piguły zaczną grilować....alkohol jak widziałem już leje się
        strumieniami.
        • Gość: Miś Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 212.2.101.* 22.06.07, 05:11
          I co jeszcze wymyślisz? Może się gziły po krzakach? Myślę, że tak samo jest z
          twoim rodowodem - jakby tak sprawdzić, to okazało by się Tatusia Szanownego
          komuna żywcem, granatem od pługa oderwała w pierwszym pokoleniu do jakiegoś
          kumbinatu lub innej Huty ( obecnie Lucini ), dała mieszkanko i czerwoną
          legitymację...
        • Gość: Enon Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.chello.pl 22.06.07, 08:00
          Posłuchaj no zasrańcu: urodziłem się i wychowałem na Czerniakowie i podobnych
          tobie popaprańców wyzywających kobiety od najgorszych lało się i leje na odlew
          po pysku.Nie wycieraj więc swej pisowskiej gęby rodowitymi Warszawiakami, bo
          jedyne co z Warszawą cię łączy to być może miejsce urodzenia (w co wątpię).
          Jesteś psiorkowatym najmitą próbującym za kilka złotych za post opluć i zohydzić
          wszystko co zohydzić kazali ci pisowscy zleceniodawcy.
          • Gość: PiSmac Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:48
            Koleżko z Czerniakowa, nie wpadaj ze skrajności w skrajność i nie wrzucaj
            wszystkich do jednego wora. To że koleś nie ma klutury i szacunku do kobiet
            (mimo że one nie mają szacunku do mieszkańców tego miasta) nie upoważnia cię do
            jechania wszystkim wyborcom tej czy innej partii.
      • patkawawa Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 27.06.07, 14:56
        Niech Pan mówi w swoim imieniu i nie uogólnia. Bynajmniej. Nie wszyscy rodowici
        Warszawiacy popierają ciągłe blokowanie miasta.
    • Gość: warszawiak nie badzmy obojetni IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 23:50
      sluchajcie, bylem tam wczoraj i bylo duzo darow od warszawiakow, mnostwo ludzi
      przychodzilo, dzis jest duzo mniej jedzenia, picia i w dodatku pada deszcz.
      Ja mam dobrze, swietnie zarabiam i tyle co moge daje zeby pomoc, widze ze juz sa
      problemy z zaopatrzeniem.
      Jest barek SDPL (nieoznaczony) gdzie maja gorace napoje, w ciagu dnia w miare
      mozliwosci serwowali cieple posilki ale oni juz tez nie daja rady dyzurowac
      24h/24h.

Pomozmy tym dziewczynom, lekarzom wszyscy jestesmy pacjentami, placimy podatki i
      mamy prawo domagac sie wiekszych pieneidzy na sluzbe zdrowia a nie koscioly i
      wojne w Iraku

dzieci tych kobiet sa glodne, nie maja ubran ich los jest straszny
      wczoraj rozmawialem z nimi, byly bardzo wszystkim wzruszone, byly lzy
      wzruszenia, kazdy klakson, kazde slowa wsparcia, usmiech jest dla nich wazny,
      pokazmy ze jestesmy ludzmi!!!

Byc czlowiekiem ,tak wiele ?
      • lewar121 Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... 21.06.07, 23:53
        a najgorsze, że teraz nie ma komu Tobie pomóc. Wszystkie piguły na ulicy i kto
        Ci da zastrzyk w pupcie ??
        • Gość: 666 Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: *.chello.pl 22.06.07, 00:57
          Lewar i Warszawiak. Po co tyle emocji. To forum już na psy zeszło przez takich
          jak Wy. Jeżeli chodzi o napływowych warszawiaków. To Lewarze nie powinieneś ich
          obrażać. Bo w tym momencie wychodzi z ciebie jakiś pieprzony pseudo nacjonalista
          pisowski. Strach przed obcymi którzy są lepsi od Ciebie. Tak, tak. Ci którzy
          przyjeżdżają do wawy mieszkać to z reguły ludzie porządnie wykształceni. Dużo
          lepiej niż warszawka. Nie frustruj się tylko morda w książki i do nauki!!! To
          może i kaska będzie na prywatne leczenie.
          Pozdrawiam
          • Gość: wata Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: *.aster.pl 22.06.07, 08:28
            Buahahaha :) Przyjezdni lepiej wykształceni :) Doooobre :)
            Większość przyjezdnych to goście z kompleksami, kujący po akademikach,
            kombinujący na uczelniach, oszukujący i nie stroniący od używania łokci w pracy
            codziennej. Niestety to jest typowy obraz przyjezdnego chłopka więc nie odkręcaj
            kota ogonem tylko jazda do urzędu przerabiać swoje papiery żebym nie odkrył, że
            z Warszawą jesteś związany jedynie przez TV :) Ale tu matoły na tym forum
            siedzą! Aż miło czytać tych wszystkich obrońców czerwonych pielęgniarek łapówkarek.
          • Gość: Cfaniak Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:54
            Tak, tak. Ci którzy
            > przyjeżdżają do wawy mieszkać to z reguły ludzie porządnie wykształceni. Dużo
            > lepiej niż warszawka.

Chyba nieco się mylisz. Większość tych co tu przyjeżdżają nie przyjeżdża
            porządnie wykrztałcona tylko się kształcić właśnie. Druga grupa to robole
            fizyczni, pomoce domowe, sklepowe i tego typu ludzie, którzy podejmują niemal
            każdą robotę za każde pieniądze, taką której warszawiak nie przyjmnie bo wie
            ile kosztuje utrzymanie rodziny w tym mieście (nie musi kisić się w pięciu w
            kawalerce ze zrzutką po 100 na wybajem).
            Stosunkowo najmniej ludzi przyjeżdża już po studiach w innym mieście celem
            robienia kariery.
            Trochę poczytaj zanim się ośmieszysz. I nie warszawka tylko Warszawa pastuchu.
    • Gość: janek Doping IP: *.pete.cable.ntl.com 22.06.07, 05:25
      Bardzo goraco dopinguje polskie pielegniarki i inne grupy zawodowe, ktore musza
      cierpiec za politykow! Czas skonczyc z biernym oczekiwaniem na lepsze. Czas
      zaczac walczyc o swoje! Jednakze strasznie mi przykro, kiedy ogladam w telewizji
      sceny dziejace sie na Al. Ujazdowskiech, jestem z Wami duchem! Popieram w pelni
      (i wiem, ze napewno ponad polowa warszawiakow sie ze mna zgodzi).

pozdrawiam
    • Gość: Warszawiak Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.acn.waw.pl 22.06.07, 08:11
      Wynocha zmywać gary do rajchu,
    • Gość: jacek A może kierowcy dziękują policji za wsparcie???? IP: *.pzl-wola.pl 22.06.07, 08:50
      Gdyby policja nie zepchnęła pielęgniarek z jezdni na chodnik to do dzisiaj
      okupowałyby one tę jezdnię i nie byłoby żadnego ruchu TRĄBIĄCYCH samochodów.
      A może kierowcy trąbią właśnie z radości że policja zepchnęła pielęgniarki z
      jezdni i samochody mogą jeździć Alejami Ujazdowskimi??????
      • Gość: Skok Re: A może kierowcy dziękują policji za wsparcie? IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:57
        No ja trąbiłem tylko po to żeby pokazać że ulica jest do jeżdżenia, a nie dla
        czyjejś prywatnej sprawy.
        • docentverba do roboty babsztyle!!! 22.06.07, 10:13
          slyszalyscie o przysiedze Hipokratesa?Pewnie nie,bo za trudne.Pie... ne
          lapowkary,bez 5 zl do fartucha nie traktuja pacjenta jak czlowieka,nie
          doczekasz sie pacjencie niczego od tych hien w uspolecznionej sluzbie
          zdrowia.Dopiero od 100zl zaczyna sie prawdziwa opieka,za co te malpy tak
          naprawde biora pensje.
          "u tych kapitalistow szokuje mnie brak kultury.Na dworcach kolejowych nie ma
          woszebijek,przeznaczonych do wybijania wszy"-por.Zubow,"Zapiski oficera Armii
          Czerwonej",Sergiusz Piasecki
          • antybandzior docentverba obyś zdychał w męczarniach, ty i twoja 22.06.07, 10:36
            rodzina będziecie jeszcze skomleć o opiekę, nadejdzie taki czas....
            • docentverba a moze..? 22.06.07, 10:52
              to Ty sie wkrotce Przekonasz o poziomie "opieki"pielegniarskiej w
              uspolecznionej sluzbie zdrowia?Gdy sie nie Doczekasz zadnej uslugi od tych hien
              w czepkach.Oczywiscie przed wreczeniem lapowki.Lapowka zas bedzie ekwiwalentem
              wypelnienia sluzbowych obowiazkow .Brr,nie zycze Ci tego!!!!

"u tych kapitalistow szokuje mnie brak kultury.Na dworcach kolejowych nie ma
              woszebijek,przeznaczonych do wybijania wszy"-por.Zubow,"Zapiski oficera Armii
              Czerwonej",Sergiusz Piasecki
              • antybandzior nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten strach 22.06.07, 11:00
                zapewniam cię, jesteś mocny? masz dowody dawania kopert? to zapraszam w al.
                ujazdowskie , przyjdź ja też będę i powiesz to tym kobietom w oczy, wiadomo że
                tego nie zrobisz bo jesteś zerem... a ja już nie raz korzystałem z pomocy
                państwowej służby zdrowia i jakoś łapówy nie dawałem, za to widziałęm jak te
                kobiety muszą zapier..ć na wysokości lamperii...
                • Gość: Sumienie Re: nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten s IP: 193.201.167.* 22.06.07, 11:06
                  Czyli w słóżbie zdrowia nie ma łapówek tak? Odważna teza.
                  • antybandzior Re: nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten s 22.06.07, 11:10
                    jeśli już to służba... a co do łapówek są wszędzie, nienawidze jednak
                    uogólniania...
                • docentverba [...] 22.06.07, 11:27
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: monder12 Re: Przekonales mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:54
                    Jeżeli dajesz łapówki na lewo i prawo do czego się tu przyznajesz koleś, to
                    jesteś po prostu przestępcą,więc nie oskarżaj , bo widać nie jesteś lepszy od
                    tych co rzekomo biorą.
            • miecio24 Re: docentverba obyś zdychał w męczarniach, ty i 22.06.07, 11:30
              w panstwowych szpitalach kazdy skamle o opieke.
              • justynnka Re: nie popieram 22.06.07, 15:46
                i irytuje mnie blokowanie miasta przez pielęgniarki. kirytuje mnie również
                postawa pani prezydent w-wy ze zamiast dbać o dobro mieskzańców stolicy ( w
                końcu częsci jej wyborców, chociaz ja na nią nie głosowałam)rozdaje wodę i
                usmiechy tym co utrudniaj, blokuja i zakłócają spokój.
                • Gość: 666 Re: nie popieram IP: *.chello.pl 22.06.07, 16:29
                  Jak to miło popatrzeć na takich nerwusów jak Cfaniak i warszawiak.
                  Tak, jestem "przyjezdny".
                  Któryś z waszych przodków też musiał nim być.Chyba że jego wioskę wchłonęła
                  Warszawa. No chyba nie zaprzeczycie że małpa też była waszym przodkiem. Straszne
                  kompleksy z Was wyłażą chłopcy. No cóż nacodzień mam do czynienia z podobnymi
                  frustratami w pracy. Wydaje się głupkom, że są kimś lepszym. Jak możecie wogóle
                  obrażać ludzi z poza Warszawy nie znając ich. Mogę was zapewnić, że prości i nie
                  wykształceni ludzie z najbiedniejszych wiosek często są bardziej inteligentni i
                  mądzrzejsi od niejednego wykształconego warszawiaka. I tak do was nic nie trafi.
                  Jesteście jak "kaczyński beton". Poszczekajcie jeszcze trochę na mnie. Śmiało
                  ulżyjcie swoim frustracjom.
                  Pozdrawiam wszystkich
                  • Gość: pielęgniarka Re: nie popieram IP: *.org 22.06.07, 20:17
                    Życzę zdrowia bo niedługo szpitale będą zamykane z braku personelu (chyba że
                    otworzą granice dla Ukrainek i Białorusinek).Polskie pielęgniarki te mlodsze
                    wyjeżdżają za granicę , inne które osiągają wiek emerytalny przejdą na
                    emerytury i naprawdę nie będzie miał kto pracować -bo 2 pielęgniarki na
                    obsługę50 pacjentó to stanowczo za mało .Praca jest bardzo odpowiedzialna a
                    czasem trudno jest gdy głowa zajęta myślami jak przeżyć miesiąc -zaplacić
                    czynsz czy dziecim kupićjedzenie i buty ? Nieprawda że premier mówi nie ma
                    pieniędzy na ochronę zdrowia . Pieniądze są tylko źle dzielone .Dlaczego nie ma
                    dokładnego rejestru składek zdrowotnych, dlaczego rolnicy od kolosalnych dopłat
                    unijnych nie płacą składek zdrowotnych,również Polacy pracujący za granicą nie
                    płacą tu składek ale się tu leczą za darmo . Dlaczego skazany jęśli zachoruje
                    to w ciągu tygodnia musi być zdiagnozowany -łącznie zbadaniami tomograf
                    komputerowy i rezonans magnetyczny a zwykły człowiek musi czekać w kolejce
                    kilka miesięcy na badanie .My to wszystko widzimy i nas boli ten cały bałagan ,
                    Czy w Polsce nie może być normalnie ? A po co nam żołnieże w Afganistanie i
                    Iraku czy tych pieniędzy nie można przeznaczyć na poprawę warunków leczenia .
                    Dlaczego partie polityczne mają dotacje z budżetu państwa? Niech się utrzymują
                    z własnych składek .A ZUS to dopiero "państwo w państwie" przecież oni żyją z
                    naszych składek .Przykłady te można jeszce mnożyć . Czy ciągle uważacie że
                    pielęgniarki myślą tylko o sobie? Czekam na wasze opinie .
                    • jurek_dzbonie Re: nie popieram 26.06.07, 10:50
                      Moja zona jest pielegniarka. Konczy studia pomostowe, uczymy sie angielskiego i
                      sayonara.
                    • patkawawa Re: nie popieram 27.06.07, 15:09
                      Pani pielęgniarko jestem w stanie dać sobie zabrać jeszcze kilka procent z
                      mojej budżetowej pensji od której i tak już sporo zabieracie na polepszenie
                      Waszych warunków i podwyżki i co tam jeszcze chcecie jeśli obiecacie że nie
                      będziecie brać prywatnych dyżurów po 300 złotych za noc, dorabiać w prywatnych
                      praktykach i przychodniach i traktować pacjentów jednakowo i tych bogatszych i
                      tych zupełnie biednych bo proszę mi wybaczyć ale moje dotychczasowe wrażenie
                      jest zupełnie inne dobrze traktujecie tylko tych który płaca
                  • Gość: pielęgniarka Re: życzę zdrowia IP: *.org 22.06.07, 20:20
                    Życzę zdrowia bo niedługo szpitale będą zamykane z braku personelu (chyba że
                    otworzą granice dla Ukrainek i Białorusinek).Polskie pielęgniarki te mlodsze
                    wyjeżdżają za granicę , inne które osiągają wiek emerytalny przejdą na
                    emerytury i naprawdę nie będzie miał kto pracować -bo 2 pielęgniarki na
                    obsługę50 pacjentó to stanowczo za mało .Praca jest bardzo odpowiedzialna a
                    czasem trudno jest gdy głowa zajęta myślami jak przeżyć miesiąc -zaplacić
                    czynsz czy dziecim kupićjedzenie i buty ? Nieprawda że premier mówi nie ma
                    pieniędzy na ochronę zdrowia . Pieniądze są tylko źle dzielone .Dlaczego nie ma
                    dokładnego rejestru składek zdrowotnych, dlaczego rolnicy od kolosalnych dopłat
                    unijnych nie płacą składek zdrowotnych,również Polacy pracujący za granicą nie
                    płacą tu składek ale się tu leczą za darmo . Dlaczego skazany jęśli zachoruje
                    to w ciągu tygodnia musi być zdiagnozowany -łącznie zbadaniami tomograf
                    komputerowy i rezonans magnetyczny a zwykły człowiek musi czekać w kolejce
                    kilka miesięcy na badanie .My to wszystko widzimy i nas boli ten cały bałagan ,
                    Czy w Polsce nie może być normalnie ? A po co nam żołnieże w Afganistanie i
                    Iraku czy tych pieniędzy nie można przeznaczyć na poprawę warunków leczenia .
                    Dlaczego partie polityczne mają dotacje z budżetu państwa? Niech się utrzymują
                    z własnych składek .A ZUS to dopiero "państwo w państwie" przecież oni żyją z
                    naszych składek .Przykłady te można jeszce mnożyć . Czy ciągle uważacie że
                    pielęgniarki myślą tylko o sobie? Czekam na wasze opinie .
                    • Gość: Aga Re: życzę zdrowia IP: *.spray.net.pl 27.06.07, 10:51
                      Dużo osób pracuje ciężko za marne pieniądze. jak praca nie odpowiada to trzeba
                      ją zmienić, a jak zabraknie rąk do pracy w zawodzie to automatycznie wzrosną
                      płace.
                • Gość: mim Re: nie popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 00:07
                  Oj durna , ty durna Justynnko, obyś to nie doczekała takiej chwili w życiu, że
                  to ty będziesz czekała na szklankę wody i uśmiech pielęgniarki, albo żeby ci
                  wytarła dupę i zmieniła pampersa, ale z tego co widać to raczej sądzisz ,że
                  choroby i starość nigdy nie będą twoim udziałem....
                  • Gość: freeman Re: nie popieram IP: 193.24.24.* 27.06.07, 12:16
                    Ale nie myśl baranie że Pani Pielęgniarka zainteresuje się Twoją szanowną dupą
                    za free. Zgarnie kopertówę od rodziny albo Cię oleje tak jak większość NFZ-
                    oskich pacjentów. Szklankę to ci owszem może sprzedać ale nie podać za
                    darmochę. Frajer jesteś bo chyba w szpitalu nie byłeś.
                • jurek_dzbonie A poza tym... OK? Nie boli glowka? 26.06.07, 10:51
    • qnegunda Codziennie cos im nosze. 26.06.07, 10:47
      Maja racje. Zostaly oszukane. Podwyzka dla kobiety pracujacej 12h dziennie lub
      12h w nocy - glodowe 150zl (te 30% procent) to smiech w pustej sali. Skoro rzad
      stac na rozdawnictwo, to niech zapewni godziwe wynagrodzenie pielegniarkom.
      • patkawawa Re: Codziennie cos im nosze. 27.06.07, 15:05
        Bardzo przepraszam a jakie jest godziwe wynagrodzenie dla osoby która podczas
        dyzuru za który ma płacone z budzetu panstwa dobiera prywatny dyzur za 300 zł
        za noc? daje pacjentowi środeczek nasenny bo sama tez musi sie wyspać bo rano
        leci do prywatnej przychodni i tam z uśmiechem i pełną życzliwością obsługuje
        pacjentów? i na państwowo-prywatnym dyżurze nie interesuje jej pacjent na łóżku
        obok proszący o cokolwiek? bo ona ma prywatę a on nie zapłacił. No to ile ma
        wynosić ten godziwy zarobek takiej osoby? dodam że przykład nie jest wymyśłony
        i bynajmniej nie odosobniony.
    • Gość: freeman Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 193.24.24.* 27.06.07, 12:01
      Tak jest nie poopieram i już. Wiem ile mają naprawdę pielęgniarki. Jaki characz
      od ludzi za "opiekę" i inne "dodatkowe" usługi lub choćby za zainteresowanie
      biorą w łapę. Do roboty "dziewczyny" się wreszcie weście, a nie utrudniać życie
      warszawiakom. I tyle.
    • Gość: dddd Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.chello.pl 30.06.07, 10:24
      ja też ich nie popieram!!!! i nie chcę ich w warszawie, niech wrócą do swoich
      szpitali! tam są potrzebne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka