Gość: kk IP: *.aster.pl 21.06.07, 21:47 A ja nie popieram!!! i niech nie pisza ze warszawiacy popieraja bo to nie prawda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewar121 [...] 21.06.07, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.acn.waw.pl 21.06.07, 21:58 Byłem w poniedziałek na manifestacji, nastepnie 48 godz nieprzerwanej pracy (zabezpieczałem ostry dyzur)i znów jestem. I bede. Lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdl Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.aster.pl 21.06.07, 22:01 Komu dziekują za popracie?! Jestem warszawiakiem i mam gdzieś tę bandę meneli. Od 10 lat leczę się tylko prywatnie, bo na służbę zdrowia liczyć nie można. Natomiast pielęgniarki to najniższy szczebel drabiny w służbie zdrowia i największe szumowiny. Nie ruszą palcem bez koperty. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack flash Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada IP: 69.20.230.* 21.06.07, 22:54 Chodzi o to, by wreszcie rzad zajal sie tym palacym problemem. Wowczas nie bedzie trzeba leczyc sie prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada 21.06.07, 23:37 Owszem...powinni je wszystkie zwolnić z roboty. Jak się pojawi konkurencja na rynku pracy dla piguł to przestaną wymyślać niestworzone żądania. To lenie a nie pielęgniarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praga Re: Od bardzo dawna sluzba zdrowia podupada IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:44 Wiesz, jak się siedzi i żłopie kawkę przez ostatnie 30 lat to ciężko teraz się przestawić na normalną pracę. Zawsze to lepiej wyjść na ulicę i postrajkować. Jestem za większym wynagrodzeniem pielęgnierek, ale powinno to iść z poprawą jakość ich pracy. Z tego co widać na zdjęciach to przyjechał tu pielęgniarski skansen. Zresztą jak chcą niech strajkują jak nie chcą to nie, byleby z ulicy zlazłu i nie zatruwały życia pracującym warszawiakom. No i później posprzątały po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowodowa Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.pl 22.06.07, 08:27 Ja też leczę się prywatnie, bo nie mam cierpliwości do tych kolejek, ale umiem liczyć i widzę, że co miesiąc z mojej i męża pensji odpływa prawie tysiąc na ubezpieczenie zdrowotne. Oddajcie mi moje pieniądze, a sama wybiorę sobie lekarza i pielęgniarkę i zapłacę im ile trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 21.06.07, 22:06 Gość portalu: kk napisał(a): > A ja nie popieram!!! i niech nie pisza ze warszawiacy popieraja bo to nie > prawda! co ty gadasz człowieku, ja popieram i solidaryzowałem się z nimi kolejny raz, moi sąsiedzi z ulicy też, widziałem jeszcze wiele osob, ktore przychodziły i skandowały z nimi lub przynosiły wikt i opierunek (jedzienie, wode, karimaty itd..) Idz i sprawdz, np. dzisiaj były równiez i protestowały dziewczyny z Partii Kobiet. Robi się co raz gęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.piaseczno.robbo.pl 21.06.07, 23:07 pewnie że nie jesteś kk z nimi, bo syty głodnego nie zrozumie. Mam nadzieję że nie jesteś lekarzem dobrze zarabiającym, ktory ma gdzieś pielęgniarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierrr Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:40 Nie pisz głupot , lekarze i pielęgniarki idą teraz równym krokiem,tylko pielęgniarki działają bardziej żywiołowo a lekarze po prostu zaczynają składać masowe wymówienia efekty będą odczuwalne w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworak Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:20 A mi się wydaje, że Ci co nie popierają to nowobogaccy przybysze. Tylko, dlaczego twierdzą, że są Warszwiakami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 21.06.07, 23:40 I tu się mylisz chłopie. Ci co nie popierają to rodowici Warszawiacy wiedzący dobrze do czego służy chodnik i ulica. Tylko przyjezdne wsiochy są w stanie zorganizować piknik w centrum miasta i przytaiwać takiemu postępowaniu. Tylko patrzeć jak piguły zaczną grilować....alkohol jak widziałem już leje się strumieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 212.2.101.* 22.06.07, 05:11 I co jeszcze wymyślisz? Może się gziły po krzakach? Myślę, że tak samo jest z twoim rodowodem - jakby tak sprawdzić, to okazało by się Tatusia Szanownego komuna żywcem, granatem od pługa oderwała w pierwszym pokoleniu do jakiegoś kumbinatu lub innej Huty ( obecnie Lucini ), dała mieszkanko i czerwoną legitymację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enon Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.chello.pl 22.06.07, 08:00 Posłuchaj no zasrańcu: urodziłem się i wychowałem na Czerniakowie i podobnych tobie popaprańców wyzywających kobiety od najgorszych lało się i leje na odlew po pysku.Nie wycieraj więc swej pisowskiej gęby rodowitymi Warszawiakami, bo jedyne co z Warszawą cię łączy to być może miejsce urodzenia (w co wątpię). Jesteś psiorkowatym najmitą próbującym za kilka złotych za post opluć i zohydzić wszystko co zohydzić kazali ci pisowscy zleceniodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSmac Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:48 Koleżko z Czerniakowa, nie wpadaj ze skrajności w skrajność i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. To że koleś nie ma klutury i szacunku do kobiet (mimo że one nie mają szacunku do mieszkańców tego miasta) nie upoważnia cię do jechania wszystkim wyborcom tej czy innej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
patkawawa Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci 27.06.07, 14:56 Niech Pan mówi w swoim imieniu i nie uogólnia. Bynajmniej. Nie wszyscy rodowici Warszawiacy popierają ciągłe blokowanie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak nie badzmy obojetni IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 23:50 sluchajcie, bylem tam wczoraj i bylo duzo darow od warszawiakow, mnostwo ludzi przychodzilo, dzis jest duzo mniej jedzenia, picia i w dodatku pada deszcz. Ja mam dobrze, swietnie zarabiam i tyle co moge daje zeby pomoc, widze ze juz sa problemy z zaopatrzeniem. Jest barek SDPL (nieoznaczony) gdzie maja gorace napoje, w ciagu dnia w miare mozliwosci serwowali cieple posilki ale oni juz tez nie daja rady dyzurowac 24h/24h. Pomozmy tym dziewczynom, lekarzom wszyscy jestesmy pacjentami, placimy podatki i mamy prawo domagac sie wiekszych pieneidzy na sluzbe zdrowia a nie koscioly i wojne w Iraku dzieci tych kobiet sa glodne, nie maja ubran ich los jest straszny wczoraj rozmawialem z nimi, byly bardzo wszystkim wzruszone, byly lzy wzruszenia, kazdy klakson, kazde slowa wsparcia, usmiech jest dla nich wazny, pokazmy ze jestesmy ludzmi!!! Byc czlowiekiem ,tak wiele ? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... 21.06.07, 23:53 a najgorsze, że teraz nie ma komu Tobie pomóc. Wszystkie piguły na ulicy i kto Ci da zastrzyk w pupcie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: *.chello.pl 22.06.07, 00:57 Lewar i Warszawiak. Po co tyle emocji. To forum już na psy zeszło przez takich jak Wy. Jeżeli chodzi o napływowych warszawiaków. To Lewarze nie powinieneś ich obrażać. Bo w tym momencie wychodzi z ciebie jakiś pieprzony pseudo nacjonalista pisowski. Strach przed obcymi którzy są lepsi od Ciebie. Tak, tak. Ci którzy przyjeżdżają do wawy mieszkać to z reguły ludzie porządnie wykształceni. Dużo lepiej niż warszawka. Nie frustruj się tylko morda w książki i do nauki!!! To może i kaska będzie na prywatne leczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: *.aster.pl 22.06.07, 08:28 Buahahaha :) Przyjezdni lepiej wykształceni :) Doooobre :) Większość przyjezdnych to goście z kompleksami, kujący po akademikach, kombinujący na uczelniach, oszukujący i nie stroniący od używania łokci w pracy codziennej. Niestety to jest typowy obraz przyjezdnego chłopka więc nie odkręcaj kota ogonem tylko jazda do urzędu przerabiać swoje papiery żebym nie odkrył, że z Warszawą jesteś związany jedynie przez TV :) Ale tu matoły na tym forum siedzą! Aż miło czytać tych wszystkich obrońców czerwonych pielęgniarek łapówkarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cfaniak Re: Ty faktycznie jesteś tylko pacjentem... IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:54 Tak, tak. Ci którzy > przyjeżdżają do wawy mieszkać to z reguły ludzie porządnie wykształceni. Dużo > lepiej niż warszawka. Chyba nieco się mylisz. Większość tych co tu przyjeżdżają nie przyjeżdża porządnie wykrztałcona tylko się kształcić właśnie. Druga grupa to robole fizyczni, pomoce domowe, sklepowe i tego typu ludzie, którzy podejmują niemal każdą robotę za każde pieniądze, taką której warszawiak nie przyjmnie bo wie ile kosztuje utrzymanie rodziny w tym mieście (nie musi kisić się w pięciu w kawalerce ze zrzutką po 100 na wybajem). Stosunkowo najmniej ludzi przyjeżdża już po studiach w innym mieście celem robienia kariery. Trochę poczytaj zanim się ośmieszysz. I nie warszawka tylko Warszawa pastuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Doping IP: *.pete.cable.ntl.com 22.06.07, 05:25 Bardzo goraco dopinguje polskie pielegniarki i inne grupy zawodowe, ktore musza cierpiec za politykow! Czas skonczyc z biernym oczekiwaniem na lepsze. Czas zaczac walczyc o swoje! Jednakze strasznie mi przykro, kiedy ogladam w telewizji sceny dziejace sie na Al. Ujazdowskiech, jestem z Wami duchem! Popieram w pelni (i wiem, ze napewno ponad polowa warszawiakow sie ze mna zgodzi). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparcie IP: *.acn.waw.pl 22.06.07, 08:11 Wynocha zmywać gary do rajchu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek A może kierowcy dziękują policji za wsparcie???? IP: *.pzl-wola.pl 22.06.07, 08:50 Gdyby policja nie zepchnęła pielęgniarek z jezdni na chodnik to do dzisiaj okupowałyby one tę jezdnię i nie byłoby żadnego ruchu TRĄBIĄCYCH samochodów. A może kierowcy trąbią właśnie z radości że policja zepchnęła pielęgniarki z jezdni i samochody mogą jeździć Alejami Ujazdowskimi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skok Re: A może kierowcy dziękują policji za wsparcie? IP: 193.201.167.* 22.06.07, 08:57 No ja trąbiłem tylko po to żeby pokazać że ulica jest do jeżdżenia, a nie dla czyjejś prywatnej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba do roboty babsztyle!!! 22.06.07, 10:13 slyszalyscie o przysiedze Hipokratesa?Pewnie nie,bo za trudne.Pie... ne lapowkary,bez 5 zl do fartucha nie traktuja pacjenta jak czlowieka,nie doczekasz sie pacjencie niczego od tych hien w uspolecznionej sluzbie zdrowia.Dopiero od 100zl zaczyna sie prawdziwa opieka,za co te malpy tak naprawde biora pensje. "u tych kapitalistow szokuje mnie brak kultury.Na dworcach kolejowych nie ma woszebijek,przeznaczonych do wybijania wszy"-por.Zubow,"Zapiski oficera Armii Czerwonej",Sergiusz Piasecki Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior docentverba obyś zdychał w męczarniach, ty i twoja 22.06.07, 10:36 rodzina będziecie jeszcze skomleć o opiekę, nadejdzie taki czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba a moze..? 22.06.07, 10:52 to Ty sie wkrotce Przekonasz o poziomie "opieki"pielegniarskiej w uspolecznionej sluzbie zdrowia?Gdy sie nie Doczekasz zadnej uslugi od tych hien w czepkach.Oczywiscie przed wreczeniem lapowki.Lapowka zas bedzie ekwiwalentem wypelnienia sluzbowych obowiazkow .Brr,nie zycze Ci tego!!!! "u tych kapitalistow szokuje mnie brak kultury.Na dworcach kolejowych nie ma woszebijek,przeznaczonych do wybijania wszy"-por.Zubow,"Zapiski oficera Armii Czerwonej",Sergiusz Piasecki Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten strach 22.06.07, 11:00 zapewniam cię, jesteś mocny? masz dowody dawania kopert? to zapraszam w al. ujazdowskie , przyjdź ja też będę i powiesz to tym kobietom w oczy, wiadomo że tego nie zrobisz bo jesteś zerem... a ja już nie raz korzystałem z pomocy państwowej służby zdrowia i jakoś łapówy nie dawałem, za to widziałęm jak te kobiety muszą zapier..ć na wysokości lamperii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienie Re: nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten s IP: 193.201.167.* 22.06.07, 11:06 Czyli w słóżbie zdrowia nie ma łapówek tak? Odważna teza. Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior Re: nie koleś, to ty już niedługo poczujesz ten s 22.06.07, 11:10 jeśli już to służba... a co do łapówek są wszędzie, nienawidze jednak uogólniania... Odpowiedz Link Zgłoś
docentverba [...] 22.06.07, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monder12 Re: Przekonales mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:54 Jeżeli dajesz łapówki na lewo i prawo do czego się tu przyznajesz koleś, to jesteś po prostu przestępcą,więc nie oskarżaj , bo widać nie jesteś lepszy od tych co rzekomo biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio24 Re: docentverba obyś zdychał w męczarniach, ty i 22.06.07, 11:30 w panstwowych szpitalach kazdy skamle o opieke. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: nie popieram 22.06.07, 15:46 i irytuje mnie blokowanie miasta przez pielęgniarki. kirytuje mnie również postawa pani prezydent w-wy ze zamiast dbać o dobro mieskzańców stolicy ( w końcu częsci jej wyborców, chociaz ja na nią nie głosowałam)rozdaje wodę i usmiechy tym co utrudniaj, blokuja i zakłócają spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: nie popieram IP: *.chello.pl 22.06.07, 16:29 Jak to miło popatrzeć na takich nerwusów jak Cfaniak i warszawiak. Tak, jestem "przyjezdny". Któryś z waszych przodków też musiał nim być.Chyba że jego wioskę wchłonęła Warszawa. No chyba nie zaprzeczycie że małpa też była waszym przodkiem. Straszne kompleksy z Was wyłażą chłopcy. No cóż nacodzień mam do czynienia z podobnymi frustratami w pracy. Wydaje się głupkom, że są kimś lepszym. Jak możecie wogóle obrażać ludzi z poza Warszawy nie znając ich. Mogę was zapewnić, że prości i nie wykształceni ludzie z najbiedniejszych wiosek często są bardziej inteligentni i mądzrzejsi od niejednego wykształconego warszawiaka. I tak do was nic nie trafi. Jesteście jak "kaczyński beton". Poszczekajcie jeszcze trochę na mnie. Śmiało ulżyjcie swoim frustracjom. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: nie popieram IP: *.org 22.06.07, 20:17 Życzę zdrowia bo niedługo szpitale będą zamykane z braku personelu (chyba że otworzą granice dla Ukrainek i Białorusinek).Polskie pielęgniarki te mlodsze wyjeżdżają za granicę , inne które osiągają wiek emerytalny przejdą na emerytury i naprawdę nie będzie miał kto pracować -bo 2 pielęgniarki na obsługę50 pacjentó to stanowczo za mało .Praca jest bardzo odpowiedzialna a czasem trudno jest gdy głowa zajęta myślami jak przeżyć miesiąc -zaplacić czynsz czy dziecim kupićjedzenie i buty ? Nieprawda że premier mówi nie ma pieniędzy na ochronę zdrowia . Pieniądze są tylko źle dzielone .Dlaczego nie ma dokładnego rejestru składek zdrowotnych, dlaczego rolnicy od kolosalnych dopłat unijnych nie płacą składek zdrowotnych,również Polacy pracujący za granicą nie płacą tu składek ale się tu leczą za darmo . Dlaczego skazany jęśli zachoruje to w ciągu tygodnia musi być zdiagnozowany -łącznie zbadaniami tomograf komputerowy i rezonans magnetyczny a zwykły człowiek musi czekać w kolejce kilka miesięcy na badanie .My to wszystko widzimy i nas boli ten cały bałagan , Czy w Polsce nie może być normalnie ? A po co nam żołnieże w Afganistanie i Iraku czy tych pieniędzy nie można przeznaczyć na poprawę warunków leczenia . Dlaczego partie polityczne mają dotacje z budżetu państwa? Niech się utrzymują z własnych składek .A ZUS to dopiero "państwo w państwie" przecież oni żyją z naszych składek .Przykłady te można jeszce mnożyć . Czy ciągle uważacie że pielęgniarki myślą tylko o sobie? Czekam na wasze opinie . Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: nie popieram 26.06.07, 10:50 Moja zona jest pielegniarka. Konczy studia pomostowe, uczymy sie angielskiego i sayonara. Odpowiedz Link Zgłoś
patkawawa Re: nie popieram 27.06.07, 15:09 Pani pielęgniarko jestem w stanie dać sobie zabrać jeszcze kilka procent z mojej budżetowej pensji od której i tak już sporo zabieracie na polepszenie Waszych warunków i podwyżki i co tam jeszcze chcecie jeśli obiecacie że nie będziecie brać prywatnych dyżurów po 300 złotych za noc, dorabiać w prywatnych praktykach i przychodniach i traktować pacjentów jednakowo i tych bogatszych i tych zupełnie biednych bo proszę mi wybaczyć ale moje dotychczasowe wrażenie jest zupełnie inne dobrze traktujecie tylko tych który płaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: życzę zdrowia IP: *.org 22.06.07, 20:20 Życzę zdrowia bo niedługo szpitale będą zamykane z braku personelu (chyba że otworzą granice dla Ukrainek i Białorusinek).Polskie pielęgniarki te mlodsze wyjeżdżają za granicę , inne które osiągają wiek emerytalny przejdą na emerytury i naprawdę nie będzie miał kto pracować -bo 2 pielęgniarki na obsługę50 pacjentó to stanowczo za mało .Praca jest bardzo odpowiedzialna a czasem trudno jest gdy głowa zajęta myślami jak przeżyć miesiąc -zaplacić czynsz czy dziecim kupićjedzenie i buty ? Nieprawda że premier mówi nie ma pieniędzy na ochronę zdrowia . Pieniądze są tylko źle dzielone .Dlaczego nie ma dokładnego rejestru składek zdrowotnych, dlaczego rolnicy od kolosalnych dopłat unijnych nie płacą składek zdrowotnych,również Polacy pracujący za granicą nie płacą tu składek ale się tu leczą za darmo . Dlaczego skazany jęśli zachoruje to w ciągu tygodnia musi być zdiagnozowany -łącznie zbadaniami tomograf komputerowy i rezonans magnetyczny a zwykły człowiek musi czekać w kolejce kilka miesięcy na badanie .My to wszystko widzimy i nas boli ten cały bałagan , Czy w Polsce nie może być normalnie ? A po co nam żołnieże w Afganistanie i Iraku czy tych pieniędzy nie można przeznaczyć na poprawę warunków leczenia . Dlaczego partie polityczne mają dotacje z budżetu państwa? Niech się utrzymują z własnych składek .A ZUS to dopiero "państwo w państwie" przecież oni żyją z naszych składek .Przykłady te można jeszce mnożyć . Czy ciągle uważacie że pielęgniarki myślą tylko o sobie? Czekam na wasze opinie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: życzę zdrowia IP: *.spray.net.pl 27.06.07, 10:51 Dużo osób pracuje ciężko za marne pieniądze. jak praca nie odpowiada to trzeba ją zmienić, a jak zabraknie rąk do pracy w zawodzie to automatycznie wzrosną płace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: nie popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 00:07 Oj durna , ty durna Justynnko, obyś to nie doczekała takiej chwili w życiu, że to ty będziesz czekała na szklankę wody i uśmiech pielęgniarki, albo żeby ci wytarła dupę i zmieniła pampersa, ale z tego co widać to raczej sądzisz ,że choroby i starość nigdy nie będą twoim udziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: nie popieram IP: 193.24.24.* 27.06.07, 12:16 Ale nie myśl baranie że Pani Pielęgniarka zainteresuje się Twoją szanowną dupą za free. Zgarnie kopertówę od rodziny albo Cię oleje tak jak większość NFZ- oskich pacjentów. Szklankę to ci owszem może sprzedać ale nie podać za darmochę. Frajer jesteś bo chyba w szpitalu nie byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Codziennie cos im nosze. 26.06.07, 10:47 Maja racje. Zostaly oszukane. Podwyzka dla kobiety pracujacej 12h dziennie lub 12h w nocy - glodowe 150zl (te 30% procent) to smiech w pustej sali. Skoro rzad stac na rozdawnictwo, to niech zapewni godziwe wynagrodzenie pielegniarkom. Odpowiedz Link Zgłoś
patkawawa Re: Codziennie cos im nosze. 27.06.07, 15:05 Bardzo przepraszam a jakie jest godziwe wynagrodzenie dla osoby która podczas dyzuru za który ma płacone z budzetu panstwa dobiera prywatny dyzur za 300 zł za noc? daje pacjentowi środeczek nasenny bo sama tez musi sie wyspać bo rano leci do prywatnej przychodni i tam z uśmiechem i pełną życzliwością obsługuje pacjentów? i na państwowo-prywatnym dyżurze nie interesuje jej pacjent na łóżku obok proszący o cokolwiek? bo ona ma prywatę a on nie zapłacił. No to ile ma wynosić ten godziwy zarobek takiej osoby? dodam że przykład nie jest wymyśłony i bynajmniej nie odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: 193.24.24.* 27.06.07, 12:01 Tak jest nie poopieram i już. Wiem ile mają naprawdę pielęgniarki. Jaki characz od ludzi za "opiekę" i inne "dodatkowe" usługi lub choćby za zainteresowanie biorą w łapę. Do roboty "dziewczyny" się wreszcie weście, a nie utrudniać życie warszawiakom. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Pielęgniarki dziękują warszawiakom za wsparci IP: *.chello.pl 30.06.07, 10:24 ja też ich nie popieram!!!! i nie chcę ich w warszawie, niech wrócą do swoich szpitali! tam są potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś