tiramisus 10.07.07, 08:12 poczytalam na forum i wyszlo ze sa trzy liczace sie knajpy indyjskie: Tandoor Palace, India Curry i Maharaja. Proszę o opinię do której warto pójść ze znajomymi z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: kuchnia indyjska 10.07.07, 15:36 Obiektywnie India Curry mi smakowało, ale nie mam w zasadzie porównania z żadną inną indyjską restauracją ani warszawską ani przede wszystkim oryginalną. Cenowo natomiast moim zdaniem mocno zawyżona. Obsługa zasadniczo w porządku, aczkolwiek byłam w Walentynki więc było sporo zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisus Re: kuchnia indyjska 11.07.07, 11:41 bylam wczoraj w Tandoor Palace i sie nie zawiodłam, jedzenia duzo i dobre tylko niestety bardzo drogo, mimo wtorku bylo duzo gosci, polskich i zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bigmaciek Re: kuchnia indyjska 12.07.07, 16:34 tiramisus napisała: > bylam wczoraj w Tandoor Palace i sie nie zawiodłam, jedzenia duzo i dobre tylko > > niestety bardzo drogo, mimo wtorku bylo duzo gosci, polskich i zagranicznych. Dobry wybór. Teraz zauważyłem, ze mój post po marghe rekomendujący ten lokal jakoś się nie ukazał. Jedzenie b.dobre natomiast ceny są rzeczywiście trochę odjazdowe. Niedawno zresztą wzrosły ok. 5%. Faktycznie w lokalu można spotkać sporo gości i wchodzenie z ulicy to juz ryzyko. Lepiej rezerwować stolik. Odpowiedz Link Zgłoś