karmiacy_kolibry 29.06.03, 21:10 To do : Anieli proroka buggi niecha i pozostałych Aha>Nie pij już NIC więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: z ilu kompow walisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:11 Mam jeden, ale za to jaki kaliber! Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:12 Gość portalu: niech napisał(a): > Mam jeden, ale za to jaki kaliber! To własnie zauważyłem! Niezły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: z ilu kompow walisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:12 Za duzy na kolibry. Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:13 Gość portalu: niech napisał(a): > Za duzy na kolibry. Spox,jeszcze by ty oczy zronił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: z ilu kompow walisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:15 Przepraszam, mozesz mi pozyczyc adekwatny slownik? Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:14 Gość portalu: niech napisał(a): > Za duzy na kolibry. skromny nie jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:15 prorok4 napisał: > Gość portalu: niech napisał(a): > > > Za duzy na kolibry. > skromny nie jesteś . biore przykład z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:16 karmiacy_kolibry napisał: > prorok4 napisał: > > > Gość portalu: niech napisał(a): > > > > > Za duzy na kolibry. > > skromny nie jesteś . > > biore przykład z Ciebie schlebiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:17 prorok4 napisał: > karmiacy_kolibry napisał: > > > prorok4 napisał: > > > > > Gość portalu: niech napisał(a): > > > > > > > Za duzy na kolibry. > > > skromny nie jesteś . > > > > biore przykład z Ciebie > schlebiasz ? nie zrobie tego bo bys mógł za wysoko nosic głowe Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:26 karmiacy_kolibry napisał: > prorok4 napisał: > > > karmiacy_kolibry napisał: > > > > > prorok4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: niech napisał(a): > > > > > > > > > Za duzy na kolibry. > > > > skromny nie jesteś . > > > > > > biore przykład z Ciebie > > schlebiasz ? > > nie zrobie tego bo bys mógł za wysoko nosic głowe zrób , proszę . błagam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: karmiacy piersia 29.06.03, 21:24 z ksiezyca spadles? Mam jeden koputer i równie dobry jak ten niechowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: karmiacy piersia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:25 Moj jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: karmiacy piersia 29.06.03, 21:27 Gość portalu: niech napisał(a): > Moj jest lepszy. a mój jest kompletnie do dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: karmiacy piersia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:28 Masz cos nie do dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: karmiacy piersia 29.06.03, 21:33 Gość portalu: niech napisał(a): > Masz cos nie do dupy? miałem nadzieję , ze mój rozmówca jest nie do dupy , ale skoro się upierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: karmiacy piersia 29.06.03, 21:31 Gość portalu: niech napisał(a): > Moj jest lepszy. tak Ci sie Niechu tylko wydaje , bo mojego nie widziales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: karmiacy piersia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:35 Trudno nie zauwazyc. Toz to RIAD! Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: karmiacy smoczkiem 29.06.03, 21:36 Wiesz gdzie sie p_ndzel zgubił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: karmiacy smoczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 21:37 Wyjechal - jak sadze. Wrzucilem mu wizytowke do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: karmiacy smoczkiem 29.06.03, 21:38 karmiacy_kolibry napisał: > Wiesz gdzie sie p_ndzel zgubił? o to jest bardzo dobre pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: karmiacy smoczkiem 29.06.03, 21:42 buggi napisała: > karmiacy_kolibry napisał: > > > Wiesz gdzie sie p_ndzel zgubił? > > > > o to jest bardzo dobre pytanie :) kijowo bez Niego! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: karmiacy smoczkiem 29.06.03, 21:49 karmiacy_kolibry napisał: > buggi napisała: > > > karmiacy_kolibry napisał: > > > > > Wiesz gdzie sie p_ndzel zgubił? > > > > > > > > o to jest bardzo dobre pytanie :) > kijowo bez Niego! tu sie z toba zgodze, bys juz mnie w jedno z Niechem, Aniela i Prorokiem do jednego wora nie zlewal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: z ilu kompow walisz? IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 21:37 jesli Ci sie zlewamy w jedno to znak ze czas przestac karmic kolibry Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:37 Gość portalu: aniela napisał(a): > jesli Ci sie zlewamy w jedno to znak ze czas przestac karmic kolibry albo walic whyskey Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 21:40 karmiacy_kolibry napisał: > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > jesli Ci sie zlewamy w jedno to znak ze czas przestac karmic kolibry > > albo walic whyskey lepsza whiskey niż the naturat . nie zlewa się w jedno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: z ilu kompow walisz? IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 22:35 nie zlewa sie w oglole. pije sie z gwinta. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 22:38 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie zlewa sie w oglole. pije sie z gwinta. a tam z gwinta! Z gwinta to sie w jakiej mordowni, albo pod budka z piwem ciagnie. Anielo nie poznaje Cie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: z ilu kompow walisz? IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 22:41 nic dziwnego. zmienilam uczesanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: z ilu kompow walisz? 29.06.03, 22:52 zadalam sobie trud i zajrzalam w metryke karmiacego kolibry. wyszlo mi ze sie dopiero narodzil. a swoja wiedze o nickach wyssac musial z mlekiem matki-sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 30.06.03, 10:50 aniela napisała: > zadalam sobie trud i zajrzalam w metryke karmiacego kolibry. wyszlo mi ze sie > dopiero narodzil. a swoja wiedze o nickach wyssac musial z mlekiem matki- sieci. Gdyby Aniela spytała,dostałaby odpowiedz.Nie musiałaby sie trudzic szukając. Nie lepiej iśc na skróty? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: z ilu kompow walisz? 30.06.03, 10:56 gdybym dostala odpowiedz nie uwierzylabym Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 30.06.03, 11:34 aniela napisała: > gdybym dostala odpowiedz nie uwierzylabym Błogosławieni ,którzy nie dostali ,a uwierzyli.;) A ,co mi tam... Poproś ,a bedzi Ci dane. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: z ilu kompow walisz? 30.06.03, 11:35 aha skoro tak to prosze uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: z ilu kompow walisz? 30.06.03, 18:57 aniela napisała: > aha skoro tak to prosze uprzejmie No dobra,czekam i czekam i doczekac sie nie moge.... Spisz czy pijesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: z ilu kompow walisz? IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 18:58 ciekawosc mnie opuscila. Odpowiedz Link Zgłoś