miriam-4 14.11.07, 03:32 Mój ukochany sklep otworzyli w Centrum Janki The Body Shop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Body Shop 18.11.07, 09:27 wlasnie wczoraj bylam,ale juz bylam za bardzo padnieta zeby zagladac i zgladac.. wlasciwie co w nim jest takiego, ze jest twoj ukochany?:) tzn inaczej. co ciekawego polecasz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Body Shop 18.11.07, 20:16 Odpowiedzi się chyba nie doczekasz, bo nick "miriam-4" został założony w celu rozsiania tej kryptoreklamy na wszystkich okolicznych forach. U nas na Pruszkowie też próbował. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Body Shop 18.11.07, 22:02 zgadzam się z sqh, na forum Grodziska też został umieszczony ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Body Shop 18.11.07, 22:16 taaa, mozna sie bylo domyslec;> co nie zmienia faktu ze jestem ciekawa co tam .. ciekawego;> Odpowiedz Link Zgłoś
agulak-1 Re: Body Shop 26.11.07, 13:57 siec o ile sie nie myle pochodzi z wielkiej brytanii. przynajmniej ja ja stamtąd znam. specjalizuja się w kosmetykach do pielegnacji ciała nietestowanych na zwierzętach i opartych na naturalnych produktach o ile dobrze pamietam. tez się ucieszyłam, że sie pojawili w polsce i zajrzałam do nich podczas wizyty w jankach. niestety ceny mnie odrzuciły. małe pudełko peelingu do ciała kosztowało chyba ponad 60 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Body Shop 26.11.07, 18:57 to chyba wole peelingi popelnione wlasnorecznie,testowane na jednym jedynym zwierzatku.. czyli na mnie;> ale sklep wyglada ladnie i przyjaznie Odpowiedz Link Zgłoś
agulak-1 Re: Body Shop 26.11.07, 22:08 tak, zawsze wzbudza we mnie miłe wspomnienia. pamietam go jeszce z czasów kiedy w polsce nie było centrów handlowych i kolorowych sklepów. co prawda miałam wtedy jakieś 11 lat, ale widocznie rzeczy w nim były na tyle fajne, ze pamietam to do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Body Shop 27.12.07, 15:09 ja jestem fanką balsanów do ust- wszyscy wyjeżdżający do cywilizowanych ;) krajów znajomi zawsze byli molestowani i musieli przywozić teraz pojechałam i kupiłam sobie 4 smaki (!) i fajnie, ale zdobyczne jakoś fajniejsze były dziwna ta ludzka natura... Odpowiedz Link Zgłoś