Gość: Ch. IP: *.eranet.pl 28.11.07, 23:45 Nie. Porażka to liderzy warszawskiego pisiu. Jak cała ta kacza banda zresztą. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uookasz Re: PiS: Marne rządy prezydent Warszawy 29.11.07, 00:01 jak narazie zle o niej mowia tylko liderzy PiS, wiec zadna to nowosc. niech sie kaczka lepiej rozliczy ze swojej prezydentury w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach hahaha 29.11.07, 13:07 buahahhah...a kto ma zle mowic? PO ??? Pamietasz mape warszawy by Bufetowa? CO z niej zrealizowano??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: hahaha 29.11.07, 14:15 po_strach napisał: > buahahhah...a kto ma zle mowic? PO ??? Nie. Warszawiacy. Bezpartyjni i zainteresowani miastem. Trudno za takich uznać funkcyjnych z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Znowu GW manipuluje czytelnikami. IP: 193.111.166.* 29.11.07, 14:46 GW nie pokusiło sie do rzeczowego przedstawienia zarzutów, a zajeło sie wyśmiewaniem: "Tak, tak. To jest dopiero skandal - szeptały sympatyczki PiS" Dlaczego wyśmiewa sie Błaszaka poprzez użyucie "grzmiał" ? zamiast np. informował. Po zacytowaniu : "Takiego nepotyzmu w Warszawie jeszcze nie było. To złamanie wszelkich zasad - grzmiał poseł Błaszczak" pisze się, "lider klubu PiS w radzie miasta, otrzymał z politycznej rekomendacji kierownicze stanowisko w SPHW Emilia - przedsiębiorstwie państwowym zarządzanym przez PiS-owskiego wojewodę Jacka Sasina. Makuch zarabia tam 12 tys. zł." nie podając ile zarabiają w spółkach ludzie z PO - "przykrywając" w ten sposó ww informację. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Znowu GW manipuluje czytelnikami. 29.11.07, 14:54 Jak złodziej krzyczy, patrzcie jak tamten kradnie to nikt go nie chce słuchać. Radny Makuch nie ma moralnego prawa razem z nowym przewodniczącym (już nim jest?) narzekać, na coś co sami robili. GW dwa dni temu krytykowała HGW za obsadzanie bez konkursów itd, wczoraj w wywiadzie też o to pytali. Ale jak za krytykę obsadzania swoimi przedstawia facet który sam siedzi na państwowym, to konferencja nie zasługuje na nic innego jak wyśmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca HGW już wysyła urzędników na forum GW :-)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:05 O proszę! Już urzędasy z miasta się odzywają na forum internetowym. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=72653508&a=72667771 Patrzcie na jego IP - um.warszawa.pl. Hahahaha. Co tam, Hanka Wam jeść nie da jak jej nie będziecie bronić na forum? Weźcie się do roboty darmozjady z PO, a nie wymądrzacie się na forum. Korki czekają na rozładowanie!!!! Bez poważania Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 15:14 A to źle że urząd interesuje się tym czym mieszkańcy? Ktoś coś napisał, urzędnik ma na ten temat wiedzę, to odpowiada. Czepianie się w takiej sytuacji to naprawdę głupota. Ale fakt, poprzednicy w ogóle nie interesowali się tym czego oczekują mieszkańcy, więc może takie nawyki że urzędnik nie powinien sie zajmować wyjaśnianiem. dziwne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:24 Szkoda tylko, że odpowiedział wciskając kity. A pamiętasz ile było szumu, że niby urzędnicy ministerstwa sprawiedliwości komentowali na forum? To był prawdziwy skandal podczas gdy podwładni HGW całe dni przesiadują na forach i robią jej PR. Ciekawe swoją drogą czy mają to w zakresie obowiązków. Jako podatnik płacący im wynagrodzenie, chcę żeby się interesowali podwyższeniem jakości życia Warszawiaków a nie wyłącznie obroną "dobrego" imienia pani Gronkiewicz. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 15:31 "podwładni HGW całe dni przesiadują na forach i robią jej PR" Rozumiem że mówisz o setkach wpisów dziennie? Tutaj na przykład nie zauważyłem ani jednego, i w ogóle znalezienie adresu UM nie jest wcale takie proste. Więc nie chrzań że oni nic tylko siedzą i dłubią na forach, bo to bzdura. Albo dawaj linki tylko siedzenie dniami i robienie PRu to są setki wpisów broniących pani prezydent dziennie. Czekam na linki, inaczej uznam że jesteś tylko prowokatorem i pamiętaj mówimy nie o pojedynczych wpisach, a dziesiątkach a najlepiej setkach bo tylko to może mieć jakieś oddziaływanie, tak jak robili to urzędnicy od ministra Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:46 Wystarczy się zalogować jako robert_wwa i już nie widać IP. Nie będę z Tobą dyskutował bo jesteś dyletantem i ślepym obrońcą leni patentowanych z urzędu m.s.Warszawy. Co do zasady - gdyby ten urzędnik pracował dla mojej firmy to już bym go zwolnił. Rolą tego gościa nie jest siedzenie na forum, tylko sumienna praca dla dobra mieszkańców Warszawy. I przestań już odwracać kota ogonem. To nie ja jestem winny, że urzędnicy pani Hani udzielają się na forum i zachwalają jej wyczyny zamiast wziąć się za uchwalanie planów miejscowych i remonty ulic. Wygląda na to, że albo Pani Hania nie umie zorganizować pracy swoim podwładnym, albo kolesie mają takie polecenia od swoich kierowników. Rozpasanie urzędników za kadencji HGW przekroczyło wszelkie granice. Bez odbioru panie wielbicielu okradania podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 16:11 > Nie będę z Tobą dyskutował bo jesteś dyletantem i ślepym obrońcą leni > patentowanych z urzędu m.s.Warszawy. I ja nie mam więcej pytań. Nie da się sprawdzić kto jest kim i skąd pisze jak sie zaloguje, ale ty oczywiście wiesz że to urzędnik broniący HGW. Genialny jesteś. I nie bronie, tylko nie uważam że jest coś złego w tym aby urzędnik oprócz pracy interesował się tym co nurtuje mieszkańców. A poza tym adresy z UM są rzadkością, ale fakt przecież są zalogowani i nie ma jak udowodnić swoich twierdzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:19 Ten urzędnik się nie zalogował, więc sprawa jest prosta szczególnie, że pisał z IP - um.warszawa.pl Dalej będziesz próbował udowadniać, że to nie jest IP urzędu? :))) Ludzie nie są aż tacy głupi jak to się wydaje warszawskiej PO. W godzinach pracy urzędnik powinien interesować się swoimi obowiązkami a prywatne dyskusje na forum może sobie prowadzić po pracy. Tacy zachwalacze pani HGW, jak ten urzędnik nie przysparzają chwały jaśnie nam panującej prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 16:23 Znajdź miejsce w którym napisałem że ten konkretny adres nie jest z UM i że w ogóle ich nie ma. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:25 Dziękuję, że wreszcie zacząłeś myśleć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 16:35 Ja? O czym ty w ogóle piszesz? Muszę cię zmartwić bo, moje myślenie jest niezmienne, że pomimo jednego wpisu zacytowanego z UM, nie ma ich za wiele i tego się trzymam. A twój argument na to to to że są pewnie zalogowani więc nie widać że są z UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgromca Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:40 A już się cieszyłem. Chyba pomyliłeś adwersarzy. Nie unoś się błagam. Przykro mi, że powodem Twoich nerwów są wpisy na forum dokonywane przez urzędników zatrudnionych przez panią Gronkiewicz. Nie miej o to do mnie pretensji. Spróbuj napisać pismo do urzędu. Może Cię wysłuchają. Mi już się nie chce dywagować o oczywistościach. Powtarzam ostatni raz - wpis dokonany z IP um.warszawa.pl jest wpisem urzędnika pracującego za moje pieniądze i nie powinien on mieć miejsca w godzinach pracy tej instytucji. Czas skończyć z darmozjadami. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) 29.11.07, 17:06 Zapewniam cię że się nie denerwuje, mam dziś trochę czasu to piszę. Ale nerwów zero. Ale mam wrażenie że próba wkurzana to wszystko co potrafisz, a tu nawet to słabo ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basfalt Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.idzik.pl 02.12.07, 23:44 PiS, PiS, PiS... juz tylko przez pryzmat PiS'u umiecie oceniac innych? zamiast na trzezwo zastanowic sie czego (nie) zrobila HGW, to tylko PiS, PiS, PiS... Mam w nosie co sobie PiS mysli - zostali odsunieci od wladzy, wiec moga sobie mowic. Problemem jest to, ze HGW nic nie robi, i zamiast skupic sie na tym problemie, to Wy w kolko tylko PiS, PiS, PiS... Napadło coś Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.acn.waw.pl 03.12.07, 17:12 Przeczytaj uważnie co pisał kolega i nie mów o HGW bo nie o niej była tu mowa. Tylko jedna opcja patrzy na wszystko przez pryzmat HGW i czepia się dyrdymałów dla czepiania. Kolega w moim odczuciu właśnie to tej bardzo wąskiej grupy należy. Jeśli jego argumenty są wg ciebie logiczne, to cóż mogę poradzić. A do HGW mam bardzo dużo zastrzeżeń, ale to nie było o tym mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Lenie to są we wszystkich urzędach, dlatego należy IP: *.chello.pl 30.11.07, 09:46 zlikwidować urzędy wraz z zawartością :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: HGW już wysyła urzędników na forum GW :-))))) IP: *.centertel.pl 29.11.07, 18:12 A ja dziękuję urzędnikowi za wypowiedź. Była jak najbardziej merytoryczna i na temat. Skoro UM zajmuje się także wypowiedziami dla prasy i odpowiadaniem petentom przez telefon, to nie widzę powodu, żeby "kawałka" konkretnej wiedzy nie wrzucić także do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Znowu GW manipuluje czytelnikami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:01 Zgoda, nieobiektywne dziennikarstwo i krzykactwo w Wyborczej jest już legendarne. jak szanujący się dziennikarz może tak sformatować artykuł prasowy, żałosne. A w kwestii rzeczonego tekstu - jedni drugich są warci - i takie powinno być przesłanie tego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Rządy prezydent Gronkiewicz-Waltz to porażka PiSu 29.11.07, 01:08 wreszcie to do was dotarło, że przegraliście wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach tak.. jako warszawiacy przegralismy obiecane budow 29.11.07, 13:09 rzeczywiscie dotarlo do mnie... Wygrana HGW to przegrana wszystkiego... przegrana stadionu w Wawie.. przegrana obwodnic i inwestycji z jej planu.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: tak.. jako warszawiacy przegralismy obiecane 29.11.07, 14:06 A wygrana Marcinkiewicza byłaby kontynuacją rządów PiS w Warszawie, żadnych remontów (nawet źle prowadzonych), żadnych nowych inwestycji i wstrzymanie starych. Cztery lata! Tak długi był czas by przekonać się jakim gospodarzem miasta jest PIS. I jeszcze jedno, Stadion Narodowy i obwodnice są inwestycjami rządowymi (ministerstwo sportu i GDDKiA są inwestorami), nie samorządowymi. W złą stronę kierujesz swoje żale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0815 PiS: Marne rządy prezydent Warszawy IP: *.merinet.pl 29.11.07, 06:59 makuch , nieudacznik i dupek niech zamknie pysk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frei10 PiS: Marne rządy prezydent (chyba poprzedniego...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 07:17 hahahahahahahaha i tak mógłbym bez końca śmiać się... i kto tu krytykuje-Mariusz Błaszczak-były Burmistrz Śródmieścia, którego jedynym wyczynem było ogłupienie śródmiejskich wspólnot mieszkaniowych... który przez rok pracy jako Burmistrz prestiżowej dzielnicy nie osiągnął zupełnie niczego... 0 (zero) żeby nie było wątpliwosci... a ze swoje stanowisko próbował wykorzystać nieudolnie (posłem nie został)do stania się posłem... mierne rządy-spójrz waść w lustro i odpowiedz sobie na pytanie kto jest mierny...ale wierny... jedynym osiagnięciem PIS-u za rządów Prezydenta Kaczyńskiego było rozwalenie warszawskiego samorządu, bałagan, zamordyzm i zerowe inwestycje (bo bezpieczniej)... do dzis Warszawa, która była dla Sir Kaczora trampoliną w wyborach prezydenckich liże po Was rany... A samym Muzeum Powstania Warszawskiego nie można pokryć Waszej indolencji.. co do nepotyzmu to wiele by mozna powiedziec:) ... niech sie smieja Ci co wiedzą hahahaha nie jestem zwolennikiem zadnego partyjniactwa w samorzadzie, ale chwała temu kto uczyni Mariusza Błaszczaka szefem warszawskiego PIS- u- ale mu serdecznie za ta nominacje dziekuje hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? To Makuch jeszcze jest, nie poleciał za IP: *.chello.pl 29.11.07, 07:55 Olszewskieg? Jarek zaspał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żytka Re: To Makuch jeszcze jest, nie poleciał za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:55 Poleci, poleci... Odpowiedz Link Zgłoś
janfranciszek 100 pisowców na bezpłatnych urlopach w UM Warszawa 29.11.07, 08:47 Po wygranych przed dwoma laty wyborach około 100 pisowskich kierowników i dyrektorów urzędu miasta przeszo do urzędów rządowych i prezydenckich kierowanych przez PiS. Wzięli urlopy bezpłatne i w ten sposób zablokowali możliwośc zatrudnienie kogoś na stałe na ich stanowiskach. Teraz niektórzy chcą wracać. Czy wyobrażacie sobie bezterminowe urlopy bezpłatne w firmach prywatnych. Ja nie, za to PiS zrobił sobie prywatę z Urzędu Miasta Warszawy gdyż ewentualnienie zwolnienie takich ludzi kosztuje po kilkadziesiąt tysięcy złotych odszkodowania z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka ile mozna remontowac kladke dla pieszych? 29.11.07, 09:50 nad Niepodleglosci,kolo Biblioteki Narodowej?Chyba juz niedlugo roczek mija.Ten fakt ujawnia prawdziwe zdolnosci menadzerskie Hani.A baba sobie mysli o mostach,wiaduktach,autostradach,nowych liniach tramwajowych i drugiej lini metra.Ciagle mysli,coraz to nowe plany.Szczekanie platformerskich kundli na poprzednia ekipe kladki nie naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: ile mozna remontowac kladke dla pieszych? 29.11.07, 11:38 > nad Niepodleglosci,kolo Biblioteki Narodowej?Chyba juz niedlugo > roczek mija.Ten fakt ujawnia prawdziwe zdolnosci menadzerskie Hani. Roczek - piszesz. To raczej umowa z wykonawcą nie została podpisana przez Gronkiewicz. Pewnie, jak zwykle za PIS, wybraliście tzw.wersję najtańszą i to jest raczej przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 twoje bazgroły, mają wspólny mianownik 29.11.07, 11:40 z konferenjami pisowskich "jastrzębi". Szkoda na nie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Lidek - naziolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:27 lidek_syn_ubeka napisał: > nad Niepodleglosci,kolo Biblioteki Narodowej?Chyba juz niedlugo > roczek mija.Ten fakt ujawnia prawdziwe zdolnosci menadzerskie Hani.A > baba sobie mysli o mostach,wiaduktach,autostradach,nowych liniach > tramwajowych i drugiej lini metra.Ciagle mysli,coraz to nowe > plany.Szczekanie platformerskich kundli na poprzednia ekipe kladki > nie naprawi. Kundli? Wyluzuj koleś - nie jesteś pod budką z piwem, ani u siebie w domu, tylko na forum dyskusyjnym, więc się trochę kontroluj. Poza tym za kogo ty się uważasz, że nazywasz innych Polaków kundlami? Naczytałeś się Adolfa Hitlera i teraz powtarzasz za swoim idolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żytka Re: ile mozna remontowac kladke dla pieszych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 12:20 Ile się da. Ktoś więcej zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sh Re: 100 pisowców na bezpłatnych urlopach w UM War IP: 193.201.167.* 29.11.07, 11:38 Dla twojej wiadomości to samo zrobili teraz działacze PO którzy po zwycięskich wyborach odeszli na stanowiska centralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisczyk PiS: to porażka jako partia kolesiów IP: 217.153.180.* 29.11.07, 11:01 Lenie, nie mające o niczym pojęcia i tylko jak psychopaci szukający układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Poco chodzic na takie konferencje? Szkoda druku IP: 62.29.248.* 29.11.07, 11:34 Za Kaczyńskiego było swietnie - zero inwestycji, zero remontów. Moja firma zatrudniająca 150 osób upadła, bo żyliśmy z dostaw do firm realizujących inwestycje. Kilkanascie firm podwykonawczych które znam równiez padły, lub zredukowały większośc załogi. Za to ratusz rozrósł sie do tysięcy ludzi. Teraz trzeba to wszystko naprawiac - tylko stołek kaczora zmienił się na nieusuwalny...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały miś Co, Kaczor nie chciał brać łapówek IP: *.aster.pl 29.11.07, 16:17 Teraz firma rozkwitnie. Zlecenia z rządu i samorządu Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Gorzej, 06.12.07, 16:56 On tak się bał, że wcale nie organizował przetargów, by nie stwarzać choćby cienia okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Gazietka dalej realizuje swój plan promocji HGW IP: 193.201.167.* 29.11.07, 11:43 Piękna relacja, prosty przekaz - opozycja to głupki i nie warto ich słuchac. Zero tego co było na konferencji tylko jakieś głupie aluzje o miejscu, czy o "sympatyczkach" partii szepczących coś ze swadą. Prawie wyobraziłem sobie rząd moherowych beretów na widowni... Brawo Gazietka - potwierdzacie mistrzostwo w kreowaniu informacji... 5 artykuł o HGW w przeciągu trzech dni który wpisuje się w linię promowania tej osoby na nieodpowiednim dla niej stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightwatch PiS: Marne rządy prezydent Warszawy IP: *.atm.com.pl 29.11.07, 11:51 A od kiedy to PIS chce wybudować muzeum Żydów polskich? Przecież dla tych ludzi Żyd polski to oksymoron, stwór którego nie ma - albo polski, albo Żyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żytka Akurat w PiS jak i gdzie indziej Ż... jest wielu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: PiS: Marne rządy prezydent Warszawy 29.11.07, 12:08 PiS miał w warszawie obsadzone wszystko, w kraju obsadzał nawet to na co nie odważyło się SLD. A do tego o obsadzaniu stanowisk mówi radny Makuch siedzący na samorządowej posadzie. Szczyt hipokryzji. To totalna kompromitacja, i na więcej uwagi taka konferencja nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0pytko To fakt - nie zbudowała żadnego muzeum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZAZEL male PiSiurk! Milczec! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:26 Mieliscie swoja szanse i daliscie ciala! ZEGNAMY BEZ ZALU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli PiS: Marne rządy prezydent Warszawy IP: *.chello.pl 29.11.07, 12:38 ciekawe tylko, dlaczego wiekszosc mieszkancow miasta uwaza inaczej, niz PISowcy... moglby im ktos pokazac ostatni sondaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e PiS: Marne rządy prezydent Warszawy IP: *.chello.pl 29.11.07, 13:13 pewnie PIS narozrabiał, podjemował decyzje słuszne! a teraz czepia sie PO - to tak po POLSKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Tu PiSss marację!Te kadry z SDPL zwłaszcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 13:45 Paszyński, Wilczyński, Lipszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: Tu PiSss marację!Te kadry z SDPL zwłaszcza! 29.11.07, 14:08 Kiedy Paszyński był w SDPL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Kto go rekomendowal?;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 14:24 www.sdpl.pl/index.php/ida/51/?idn=903&p=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak I jeszcze jeden link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 14:28 www.sdpl.mazowsze.pl/index.php?cat=content&file=article&id=0190 W googlu jest 218 adresów z dla "Wl.Pasz" i "SDPL"... Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: I jeszcze jeden link! 29.11.07, 15:49 > W googlu jest 218 adresów z dla "Wl.Pasz" i "SDPL"... Są też 134 adresy dla Jarosław Kaczyński i komunista. No, może to nie jest najlepszy przykład. Rekomendacją dla Paszyńskiego jest kilkadziesiąt lat pracy nauczycielskiej z tego kilkanaście wtedy, kiedy mówienie na lekcjach np.o Katyniu czy pisarzach, poetach i innych, których oficjalnie nie było - nie należało do rzeczy częstych, a także chociażby za pierwszej Solidarności praca w jej zespołach przygotowujących reformę edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Nawet 200 lat prowadzenia lekcji polskiego nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 17:08 daje umiejętności niezbędnych do kierowania sportem i oświatą w dwumilionowym mieście.Podobnie umiejętność gładkiego gadania!!! To jego madrale wymyslili np.stadion w Łomiankach.Ten facet nie umie liczyć,szczególnie pieniędzy,co zresztą przyznał publicznie w wywiadzie dla GW.Nie wie ile kosztuje jakie rozwiązanie danego problemu.O czym mówimy???Ne kwestionuję jego kwalifikacji nauczyciela polskiego ani kombatanckiej karty(choć kombatantem prościej być mając tatusia-znanego dziennikarza z pisma o winiecie z "Proletariusze wszystkich krajów..." i pięknej nazwie "Polityka";-) Kwestinuję jego kwalifikacje administracyjno-zarządcze dla skali Warszawy.Jasne, czy jeszcze coś dodać???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: Nawet 200 lat prowadzenia lekcji polskiego ni 29.11.07, 17:55 Jeszcze coś dodaj!!!! W poprzednim mailu nie kwestionowałeś jego kwalifikacji administracyjno-zarządczych tylko jego pochodzenie polityczne. A strzał ze starym Paszyńskim - kompletnie niecelny. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Rekomendacja Borowskiego jest czarno na bialym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:32 Udzial w imprezach SDPL też.A czy ma formalną legitymację w kieszeni- jakie to ma znaczenie??? Co do tatusia - nie byl przed 1981 chyba nawet wicenaczelnym Polityki???Takie znane nazwisko również opozycjonistom życie umilalo!!!I chronilo przed zbyt brutalnym traktowaniem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka NiePOtrzebna jest ta koalicja z LiD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Do Mariusza Blaszczaka mozna napisac maila: 29.11.07, 14:45 na adres Mariusz.Blaszczak@sejm.pl i zapytac sie (jak ja), co zrobil jako burmistrz Srodmiescia, a wczesniej jako zastepca burmistrza mojej dzielnicy, Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basfalt Re: Do Mariusza Blaszczaka mozna napisac maila: IP: *.idzik.pl 02.12.07, 23:47 to znaczy, ze kazdy jego nastepca bedzie zwolniony z robienia czegokolwiek? Czy lewy czy prawy, jak nie robi, to trzeba wytykac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nepomucen Nepotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:19 Bardzo ciekawe z tym nepotyzmem u HGW, jej swiety i praworzadny oponent Sasin zatrudnial rodzine i znajomych, ale to sie pewnie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś