tigrissimo 02.12.07, 11:07 z domów. Taka piękna pogoda, że polecam wszystkim spacerek. Trzeba czasem dotlenić szare komórki, a dziś aura sprzyja :-) Miłej niedzieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuncwotek Re: A siooo.... 02.12.07, 13:43 juz dotleniłam;) Codziennie spaceruję z córeczką, chyba, że rzeczywiście jest paskudna pogoda! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: A siooo.... 02.12.07, 15:54 My byliśmy w lesie, spotkaliśmy jedną sarnę i widzieliśmy ślady żerowania dzików :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: A siooo.... 02.12.07, 19:00 tigrissimo slady zerowania dzikow to caly las;> po zryty na amen;> przynajmniej ten w komorowie:D ja bylam na lyzwach:D Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: A siooo.... 02.12.07, 19:42 Może i tak, ale jak szłam od strony cmentarza, to pierwsze ślady widziałam nieco dalej, idąc w kierunku działek strzeniówkowych (mniej więcej tam gdzie widziałam dziki na początku tego roku). Może po prostu szłam małymi ścieżynkami, których dziki nie preferują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: A siooo.... 02.12.07, 21:37 a widzisz, a ja zawsze od drugiej strony, bo moj pies mysliwski - brzuchemzacierajacyslady jamnik uwielbia slady po dzikach;> wiec zawsze ta sama dzikowa trasa chodzimy;> Odpowiedz Link Zgłoś