Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 21:45 gdzie można w stolicy kupć używane radia samochodowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mihau Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 14.06.01, 21:49 Na Wolumenie. Z tym ,że 60jakieś 70% z nich jest kradzione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 21:53 to ciekawe coś o tym słyszałem, wszyscy wiedzą i nikt nic nie robi, dla jednych dobrze bo mogą tanio kupić ale w tym samym czasie może właśnie być komuś kradzione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big mac Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 14:47 Gość portalu: Mihau napisał(a): > Na Wolumenie. Z tym ,że 60jakieś 70% z nich jest kradzione. Co ty. Tam 100% jest kradzione. A jak przyjdziesz z własnym (kradzionym) to rózne usługi są na miejscu - rozkodowywanie, przekodowywanie, dopasowanie nowych paneli itd. Wszystko legalnie. Niektórzy to nawet fakturę wystawią :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 15.06.01, 15:05 To się teraz porobiło tak samo jak z komórkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane radia samochodowe IP: 213.76.203.* 15.06.01, 15:34 gorzej jak ci wcześniej ukradli, idziesz, patrzysz a tam twoje radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: używane radia samochodowe IP: *.nationale.com.pl 15.06.01, 15:38 już raz miałem okazje kupić swoje radio. oczywiście skorzystałem. przynajmniej miałem ta pewność, ze jest sprawne. i na dodatek bylo juz z panelem ! full option ! panel, ktory mi zostal sprzedalem dwa stoiska dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 15:43 a kto na tym zrobił interes, jakiś dresy, trzeba było w zęby go !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: używane radia samochodowe IP: *.nationale.com.pl 15.06.01, 15:58 a kto na tym zrobił interes, jakiś dresy, trzeba było w zęby go !!! Chyba nie wiesz co mówisz ! W zęby go ? Ani mi sie śni. Chyba tam nie byłes skoro tak sądzisz. Dostałbym taką salwę, że w najlepszym przypadku znalazł bym się na intensywnej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane radia samochodowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 16:01 no tak a on ci znowu zaj... i znowu sie tam znajdzie a on będzie ci sie śmiał w twarz, ja ci mówie w morde kijem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: używane radia samochodowe IP: *.nationale.com.pl 15.06.01, 16:03 teraz radio z samochodu zabieram ze soba. wiec radia mi nie zarabial. zreszta wole zeby mi radio ukradli niz w morde dali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big mac Re: używane radia samochodowe. Do maxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 16:17 Jak usłyszysz "kup pan cegłę" to bedziesz ją oglądał czy ją na pewno z twojej ściany nie zasunęli? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: używane radia samochodowe. Do maxa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 16:54 jeszcze sie nie spotkałem żeby komuś kawałek domu ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big mac Re: używane radia samochodowe. Do maxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 17:36 Gość portalu: max napisał(a): > jeszcze sie nie spotkałem żeby komuś kawałek domu ukradli Teraz wszystko kradną. Czytałem niedawno, że gdzieś w Polsce 2,5 km torów kolejowych ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: używane radia samochodowe. Do maxa IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 18.06.01, 23:13 Gość portalu: max napisał(a): > jeszcze sie nie spotkałem żeby komuś kawałek domu ukradli jak znajdzie się taki kupiec jak ty na własne ukradzone radio, to niedługo będą sprzedawali też wymontowane z czyichś domów okna, drzwi czy inne elementy... złodzieje funkcjonują tylko dlatego,że znajdują się tacy co od nich kupują kradzione - nawet własne ... co za mentalność ! nic tylko spie....ć z kraju, gdzie żyją tacy ludzie... mnie w ciągu ostanich dwu lat cztery razy włamywali się do samochodu... właśnie staram się o pozwolenie na broń Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś