mike_ 22.08.03, 16:08 0-3 (Sagan, Kiełbik, Garcia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Polonia vs LEGIA typowanko 22.08.03, 16:52 Hehe ja znow moge zostac zlinczowany ale 1-3 .... A zlinczowany ze obstawiam ze Polonia jedna bramke strzeli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Polonia vs LEGIA typowanko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 18:57 2-0 dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ 0-1 24.08.03, 22:45 heh, sporo nerwów ale opłacało się. Na C+ właśnie powiedzieli (mr Witek:)) że karny dla Legii za zagranie ręką obrońcy Polonii jak najbardziej się należał. No cóż, ale okazało się że w tym przypadku Polonii nawet misio listkiewicz nie pomógł. A z taką grą to Polonia spokojnie w 2 lidzę ląduje. Legia grała w 10 a mimo to i tak przeważała. jeśli chcą się utrzymać to muszą grać o niebo lepiej, choć patrząc na grę muranowskiej drużyny wątpliwe aby coś osiagnęli. Legia gra dalej, za parę dni mecz z Lechem i poproszę o trochę mniej nerwów i spokojne zwycięstwo bez czerwonych kartek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: 0-1 IP: 195.205.189.* 24.08.03, 23:01 I bez "prowokacyjnych" okrzykow na zylecie ?;) ...Boze dzieki ze linczen sie nie skonczylo:) Pozdr ...i do maczu z Lechem ...narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: 0-1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 23:08 Tylko zebys nie wylecial z jakims Piotrek Rejsssssssssssssssssssss aejaaaaoooooooooooooo :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: 0-1 IP: 195.205.189.* 24.08.03, 23:24 Daj spokuj ....sam sie dziwe jak to przezylem ;) Ale ok :) Widzimy ise na Lechu?:) ...Legia ma druga milosc ...:) Pierwsza jest .....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: 0-1 25.08.03, 09:00 hehe, Atob, ale daŁEŚ. całą noc się śmiałem:))))) niestety na Lechu mnie nie budet:( niestety muszę wyjechać z mojej ukochanej Warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Polonia vs LEGIA typowanko IP: 195.94.207.* 25.08.03, 11:59 Legia była fatalna. Równie fatalna jak Polonia. Ten Garcia jest strasznie przereklamowany. Środek pomocy wola o pomstę do nieba. Kiełbowicza w ogóle nie widać. Obrona też czasami grała źle. Szczególnie Jóźwiak. Boruc nieźle wyłapuje piłki, ale gdybyśmy mieli choć jednego prawdziwego napastnika, to by wyciągał dziś piłkę z siatki nie jeden raz. Tylko Saganowski to klasa europejska. Jest naprawdę dobry. Reszta - dno. Tak cieniutkiej legii dawno nie widziałem. Fajny był transparent "Kabaret Starszych Panów". O Polonii nie powiem nic ponad to, że obronę mamy jeszcze przyzwoitą. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Polonia vs LEGIA typowanko 25.08.03, 13:12 Co do Garcii zgoda, ale gra Legii mi się podobała szczególnie po tym jak grali w 10. I uważam że Kubicki powinien wrócić do ustawienia z 3 obrońcami, ale grającymi w linii a nie w indywidualnym kryciu. A nie zapominajmy, że Legia grała w dziesięciu i nie mogło to super wygladać. Kiełbik rzeczywioście zagrał słabo, ale widocznie musi się rozruszać. Obrona nie jest problemem (za Jóżwiaka mamy Gmitrzuka oraz Choto), ale środek pomocy bo nie ma żadnej alternatywy dla słabo grającego Vuko (choc mam nadzieję że ten gol pomoze mu w zbudowaniu formy). Sagan był super i oby tak dalej. Sorry, ale Polonia zrobiła na mnie fatalne wrażenie: owszem walczyli i gryźli trawę, ale umiejętnosci... szczególnie w ataku...dość słabe Odpowiedz Link Zgłoś