fmp2 28.03.08, 22:36 Czy ktoś słyszał o lokalu Slivovica Grill w Centrum Handlowym Bemowo? Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pleskavica Re: Slivovica Grill IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.03.08, 23:59 wredny spam, BUC do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Slivovica Grill IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 11:04 oby "lokal" w centrum handlowym..... czyli kolejny fastfood okazal sie lepszy niz mierna proba nieudacznej reklamy na forum. Widzial ktos inne posty tego autora? jakos badaczem kulinarnej strony Warszawy autor chyba nie jest? Ale tylkopatrzec, jak zalozy kilka nockow i bedzie klepal o "mniamusnym papu" w tym fastfoodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fmp2 Re: Slivovica Grill 29.03.08, 23:08 Nim napiszesz - pomyśl. Nie znałem tego stąd pytanie. W różnych budach czasem dobre jedzenie. A to CH Bemowo to zdaje się zbiorowisko bud koło Carrefora Bemowo. A jeśli to w Carrefurze to sorry. Poniewaz nei wiedziałem to zapytałem. A jak chcesz się bawić w ABW to się baw i sprawdzaj co i o kim napisałem. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Slivovica Grill 31.03.08, 09:19 jakie pytanie taka potem riposta.... no to fmp sie przedstawil. jako milosnik budek z jedzeniem na bazarkach praskich oraz arogancki choc na szczescie niezbyt aktywny forumowicz. Poza zatruciem to moze prowadzic jeszcze go paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
fmp2 :) 01.04.08, 00:45 pozdrawiam wszystkich i proponuję zakończyć wątek. Sorry moja wpadka , że nei skojarzyłem, że to jakis fast food. Ale przyznam szczerze, że reakcjami jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
f.sinatra Re: :) 01.04.08, 13:36 To wcale nie jest żaden fast-food. Jest to najnormalniejsza w świecie knajpka, w której możesz się napić rakiji i zjeść kilkanaście bałkańskich potraw. Tak przynajmniej było w zeszłym roku. Nie rzuca na kolana, ale też nie odstrasza. A nazwa CH Bemowo jest bardzo myląca bo tam właściwie są same usługi w tym kilkanaście rzeczy gastronomicznych. A co do reakcji - może niektórym trudno uwierzyć, że poza oklepanym kanonem istnieje jeszcze w Warszawie inne, czasem niedoceniane, życie gastronomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Slivovica Grill IP: *.acn.waw.pl 31.05.08, 18:58 Polecam pljeskavicę z szopską sałatką pod Staropramena z kija. Odpowiedz Link Zgłoś