kriis.borowski 09.04.08, 08:31 pojawily sie komorki lokatorskie. cena 5000, 3m kw, pod blokiem A na poziomie -1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artuwis Re: komorki 11.04.08, 21:14 Rzeczywiście - są. Dziękujemy za informację, jeszcze się załapaliśmy na zakup - podobno pod blokiem C(ma ich być około 50, a lokali jest 150, więc może nie starczyć dla wszystkich zainteresowanych), a warto je uwzględnić w kosztach swojego lokum. To dobry pomysł, bo nie trzeba robić graciarni z mieszkania. Chociaż pół roku temu nasze pytanie o komórki lokatorskie do deweloperki zostało skwitowane stwierdzeniem - "chyba państwo żartujecie, przecież są garaże". Ma też być trochę komórek na piętrach, ale będą droższe niż w części garażowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gretii Re: komorki 19.04.08, 10:02 ..hmm..to w jakim bloku A czy C? Jak mam mieszkanie w bloku A to chyba kiepski pomysł posiadać komórkę w bloku C? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: komorki 29.04.08, 22:40 faktycznie, moze jeszcze sami nie wiedza :| na maile nie odpowiadaja :/ jak sie cos dowiem to napisze. A z pomyslem to zalezy - gdzies graciarnie trzeba miec :P Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: komorki 07.05.08, 15:22 po telefonie do anluk otrzymalem info ze komorki beda pod kazdym z blokow. pod A i C na pewno, nie wiem czy pod blokiem B. Odpowiedz Link Zgłoś
orla13 Re: komorki 10.05.08, 17:27 kriis.borowski napisał: > faktycznie, moze jeszcze sami nie wiedza :| na maile nie odpowiadaja :/ jak sie > cos dowiem to napisze. A z pomyslem to zalezy - gdzies graciarnie trzeba miec > :P Tak na maile nie odpowiadają ! To prawda ! Możecie być Państwo pewni,że jak będziecie wysyłać maile z reklamacjami- a proszę mi wierzyć Pani Świderska i jej podwykonawca budują następne buble budowlane- nie otrzymacie żadnej odpowiedzi, jedyną "odpowiedzią" będą jedynie kolejne pisma z wezwaniem do zapłaty i nic więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
m3moje.wiosenna Re: komorki 08.05.08, 16:05 czesc wspollokatorzy:) jest decyzja w anluku o przekwalifikowaniu miejsc parkingowych (dodatkowych) na komorki lokatorskie. Ma ich byc wystarczajaca ilosc. 150szt napewno bedzie. Poza tym coraz ladniej bloczek wyglada, nie mozemy sie doczekać już. W piątek byłem na inwestycji! juz pomalu wykończają, bud. A juz są tynki instalacje, ekipy sa na bud. C. Wydaje mi sie ze pozadnie robią, pozyjemy zobaczymy, w planach mają już kolejne inwestycję niech kończą i bedziemy mieszkanli kolo siebie, pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
orla13 Re: komorki 10.05.08, 17:37 m3moje.wiosenna napisał: > Poza tym coraz ladniej > bloczek wyglada, nie mozemy sie doczekać już. W piątek byłem na > inwestycji! juz pomalu wykończają, bud. A juz są tynki instalacje, > ekipy sa na bud. C. Wydaje mi sie ze pozadnie robią, pozyjemy > zobaczymy, w planach mają już kolejne inwestycję niech kończą i > bedziemy mieszkanli kolo siebie, pozdrawiam Darek Właśnie, pożyjemy, zobaczymy ? Mogę Panu z miejsca powiedzieć, że wygląd budynku w tym etapie budowy, mam na myśli ocenianie typu, że ładnie wygląda,czy nie, jest mocno przedwczesne. Nasz budynek na Orla 13 tez ładnie wygląda i co z tego ?? parapety i ogrodzenie rdzewieją na potęge ( zresztą chyba to nie powinno dziwić, tzn mnie oczywiście zdziwiło, ale firmę GLOBI i Panią Swiderską zapewniam,że nie !!!- jeśli ktoś zakłada już ogrodzenie z korozją a potem maluje je jedynie zwykłą farba matową ( nie taką na rdzę), to z pewnością liczył się z tym,że korozja zrobi swoje... Prawda ? Oprócz tego firma Globi już od ponad miesiąca osusza fundamenty, bo podobno o kilkadziesiąt centymetrów wbudowali je za głęboko i wody gruntowe podmywają budynek.. ciekawe Prawda ?, a pod koniec zeszłego roku, wzgl na początku tego naprawiali podłogę w garażach właśnie z tego samego powodu....,Pytanie tylko kiedy zaczną pękać ściany ??????? Odpowiedz Link Zgłoś