wiloa 11.09.03, 16:51 ciekawe rozmowy tocza sie tam jedyne czego brakuje to interautow. zachecam naprawde warto, jak sie nie spodoba zawsze mozna uciec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiloa Re: zapraszam na forum zamosc IP: *.acn.pl / *.acn.pl 11.09.03, 20:22 a ja uparta jestem i jak żadnej reakcji nie widzę to wracam, przypominam. Nie ma tu uciekinierów z Zamościa co by sobie o Zamościu podyskutowac chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zapraszam na forum zamosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:32 wiloa napisała: > ciekawe rozmowy tocza sie tam jedyne czego brakuje to interautow. zachecam > naprawde warto, jak sie nie spodoba zawsze mozna uciec rzeczywiście pełna kultura. Warszawce wypadałoby się uczyć. Może nie za późno do szkoły. Urodziłem(am) się i mieszkam w W-wie. W Zamościu będę na festiwalu solistów jazzowych. Pozdrawiam Zamość. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: zapraszam na forum zamosc 11.09.03, 22:36 Zapraszam cie na forum Bzdziewka. Brak zainteresowania Bzdziewka uznam za przejaw braku wychowania, od ktorego juz tylko krok do masowych morderstw i plucia na chodnik. PS. To bylo do muzyka. Bo on sluch ma. Miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zapraszam na forum zamosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 23:01 niech napisała: > PS. To bylo do muzyka. Bo on sluch ma. Miec. niech się święci pierwszy maja... Odpowiedz Link Zgłoś