Dodaj do ulubionych

Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji

IP: *.autocom.pl 03.09.08, 00:12
nic tylko pogratulowac synalka - cholote
Obserwuj wątek
    • Gość: KKK członek Wojciech Wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 00:25
      Niech członek Wojciech Wiśniewski trochę pomyśli. Na Polonii jest 300 miejsc dla
      gości, bo na tyle pozwala Policja. Na więcej mogłaby pozwalać, gdyby był
      wybudowany normalny sektor dla gości. A o to należy prosić właściciela stadionu,
      czyli miasto.
      Natomiast nie jest to żaden pretekst.
    • Gość: KSP!!! A ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 00:33
      A ja jestem kibicem Polonii, spokojnie poszedłem sobie na mecz, kupiłem bilet,
      mecz był ok, szkoda wyniku, potem poszedłem do domu.
      Nawet nie wiedziałem, że coś się działo.

Gdyby wszyscy byli tacy.... Ech!
      • dzyndzelbaum Składam hołd tym dzielnym młodym ludziom 03.09.08, 10:12
        Wyrazy uznania i sympatii dla prześladowanych kibiców.
        Bojówki ZOMO spacyfikowały młodzież.
        To najlepsza forma edukacji politycznej,pała sądy więzienia.
        Każdy z tych młodych ludzi kiedyś wam zapłaci.
        • arturgeo Re: Składam hołd tym dzielnym młodym ludziom 03.09.08, 10:30
          a skąd ty się urwałeś? Do takich bezmózgów przemawia jedynie argument siły...
          brawo policja !!!
        • Gość: ppp Szkoda ze tu tak duzo komentarzy ITIotow IP: *.merlin.pl 03.09.08, 10:54
          Panu W. gratulujemy kontaktow z KSPolicji - prowokacja sie udala, posypie sie
          troche zakazow ale plonne wasze nadzieje my sie nie poddamy!
          • Gość: bibliotekarz te z merlina do roboty się weź bo jak się dowiedzą IP: 157.166.216.* 03.09.08, 11:02
            kogo w robocie trzymają to padną...
            • Gość: ppp Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: *.merlin.pl 03.09.08, 11:53
              A tycw..u nie szczekaj bo dowiem sie skad nadajesz i bedziesz mial szanse
              powiedziec mi to prosto w oczy.
              • Gość: xyz Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: 193.0.99.* 03.09.08, 12:52
                Nie strasz nie strasz bo sie zes...sz
              • cerambyx Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow 03.09.08, 15:14
                Typowy kibol co tylko grozic, bic i demolowac potrafi. Z takimi jak ty trzeba
                sila, mandaty, zakazy, wiezienie za lamanie prawa i w koncu bedzie spokojnie na
                Legii. Stop holocie!
                • Gość: ppp Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: *.merlin.pl 03.09.08, 15:59
                  Typowy kompleksiarz: wypisac wszystkie swoje zale w poscie i schowac sie za
                  sciana anonimowosci. Jestescie zalosni czytacie te wszystkie bzdury napisane
                  przez glabow z GW i myslicie, ze juz wszystko wiecie! Gratuluje swiadomosci!
                  • cerambyx Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow 03.09.08, 16:04
                    Kompleksy to wy macie, bo jedyne co potraficie robic to demolowac miasta...
                    starowka, wilno - z tego zapewne jestes dumny kibolku. ahh ale to zapewne byla
                    prowokacja reporterow GW i TVN przebranych za kibicow Legii, bo przeciez z was
                    takie swietoszki...
                    • Gość: ppp Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 19:45
                      wielkie mi cos pare zbitych szyb na Starowce i paru litwinow co wylapalo po ryju
                      za antypolskie okrzyki gosciu zastanow sie co ty priedolisz?
                      • cerambyx Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow 03.09.08, 20:20
                        No i wlasnie w tym problem, poki takie prymitywy jak ty beda chodzic na mecze i
                        przy okazji rozroby urzadzac, bic ludzi poty policja bedzie traktowac wszystkich
                        tak jak to mialo miejsce wczoraj. I bardzo dobrze, trzeba wszystkich przestepcow
                        z tlumu powylapywac, pozamykac i bedzie wreszcie swiety spokoj. Inaczej sie nie da.
                        • Gość: ppp Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 00:00
                          nie licz na to. Teraz bedzie juz tylko ostrzej i brutalniej.
                          • Gość: kwas Re: te z merlina do roboty się weź bo jak się dow IP: *.chello.pl 04.09.08, 00:02
                            tylko się umyj po wszystkim
                            • Gość: sewa Mundur niebieski.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 21:36
                              to że większość kiboli to kre.tyni nie ulega wątpliwości(kiboli-nie
                              kibiców),jednak wszystkim zachwyconym działaniem policji i ostrego rozprawiania
                              się z bandytami polecam obejrzeć zdjęcia z zajścia , gdzie wśród kibiców są dwie
                              starsze Panie, z czego jedna niewidoma, z pewnościa były to główne prowodyrki
                              zadymy...Oczywiście te dwie Panie wypuszczono (ponad 60 lat więc udało im się).
                              Jednak w wiele niewinnych osób w wieku 15-20 juz nie mialo tyle szczescia. A to
                              co się działo potem przez kilka godzin woła o pomstę...Przyjechały gów.niarze z
                              wioch mają frajdę że utrą nosa kibicom L i robią roz..bój pod osłoną prawa.
                              Ch.W.D.P (do póki będą tam zatrudniani półmózgi)
    • Gość: lego pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 04:05
      dla żulerii będzie?
    • Gość: freeman gnoje IP: *.chello.pl 03.09.08, 07:07
      Cholerne bydło. Nie organizować np przez rok meczy w Wa-wie to
      środowisko prawdziwych kibiców im podziękuje...
    • Gość: RYBA Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: 192.193.245.* 03.09.08, 08:40
      W europie - wstyd
      W kraju - wstyd
      w swoim miescie - wstyd
      na własnym stadionie - wstyd

po co tą Ległę trzymać ???
    • naprawdetrzezwy Oj, tym winien prokurator się zająć. 03.09.08, 08:48
      "Do kolejnych dramatycznych scen doszło również na Podzamczu. Kibice
      relacjonują, że w pewnym momencie kilka zatrzymanych osób odpaliło race. To
      spowodowało szarżę policji."

I nie zastrzelili tych wszystkich bandytów?
      To co tam ta policja robiła?
      Lody?
      • Gość: D K Re: Oj, tym winien prokurator się zająć. IP: *.aster.pl 03.09.08, 08:57
        Wszystkich za kare do budowy stadionu i to najciezszych robot
    • Gość: Marker Pani Prezydent - 550 baniek na stadion dla nich? IP: 217.140.4.* 03.09.08, 08:56
      Pani Prezydent, proszę teraz wytłumaczyć dlaczego przeznaca Pani 550
      milionów złotych na stadion dla tej chołoty, a nie ma pieniędzy na metro?

Policja warszawska zrobiła to czego nie potrafiła zrobić rok temu policja
      w Wilnie. Tam tez według bandytów były "powody" aby rozrabiać.
      • cerambyx Re: Pani Prezydent - 550 baniek na stadion dla ni 03.09.08, 15:16
        spoko, spoko Legia to nie tylko garstka lysych debili co tylko demolowac
        potrafia, sa i normalni kibice.
      • Gość: lol Re: Pani Prezydent - 550 baniek na stadion dla ni IP: 80.55.24.* 03.09.08, 15:27
        Pani Prezydent to jest na urlopie i ma w dupie twoje pytanie.

Heh
    • Gość: PiTT Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: *.chello.pl 03.09.08, 09:23
      Ciekawe czy miasto będzie chciało nadal wywalać pieniądze na rozbudowę
      stadionu. Ten stadion trzeba zaorać a nie rozbudowywać! Wtedy dopiero będzie
      spokój.
      Kibolom - po 10lat i kilkadziesiąt tys. grzywny co może ich troszkę ostudzi.
    • loppe no ale ochraniacz na zęby to TARCZA 03.09.08, 09:41
      a od wczoraj medyja najbardziej wydziwiają że były te ochraniacze:))
    • Gość: Antek Wawel Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: *.chello.pl 03.09.08, 09:43
      mądralom dziwiącym się, dlaczego policja nie strzela życzyłbym rychłego kontaktu
      z naszymi służbami mudurowymi - zobaczylibyście jak działają nasi stróże prawe.
      Jestem z Krakowa, mieszkam w Warszawie, kibicem legii nie jestem. Któregoś dnia
      widziałem jak funkcjonariusze dosłownie kradli dzieciakom *13-15 lat) szaliki po
      meczu, to do dziś jestem w szoku... Zresztą wpadli w jakiś szał - legitymowali
      dosłownie wszystkich, którzy byli w okolicach parku przy Rozbrat. Ostra amunicja
      dla policji? Powiedzcie to rodzinom ludzi, którzy zginęli na "słynnych" łódzkich
      juwenaliach.
      • skunk Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 09:48
        Sam im to możesz powiedzieć, rodzice tego chłopaka mieszkają w famułach przy
        stadionie Widzewa. Odszkodowanie 200.000 zł przepili w rok, cała dzielnica u
        nich tankowała. Teraz z powrotem zbierają złom.
      • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 10:06
        > Zresztą wpadli w jakiś szał - legitymowali
        > dosłownie wszystkich, którzy byli w okolicach parku przy Rozbrat.

W jaki sposób wynikiem jakiegokolwiek szału może być legitymowanie?

Policja ma prawo legitymować i jeśli robi to w "szale" czyli jak
        rozumiem osiąga wysoką wartość l/h (legitymowań na godzinę) to chyba
        dobrze? Ja bym sobie życzył takich szałów u policji. Szał wlepiania
        mandatów za łamanie przepisów, szał ścigania przestępców.

• Gość: MEKMEKMEK Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.olesno.info.pl 03.09.08, 10:41
          Jesteś bezdennie głupi widać, legitymować każdego co chwile tak? Nie mogę w
          własnym kraju iść ulicą? Widać, nie byłeś nigdy za granicą - tam policji na
          ulicach wcale nie widać, nikt nikogo nie legitymuje - chyba, że następuje taka
          potrzeba, wtedy jest natychmiast. U nas policja jest wtedy, kiedy może bandę
          dzieciaków przetrzepać albo wpisać im mandat, podczas poważniejszych sytuacji
          jakoś nie ma ich na czas.
          Ukradli Ci coś kiedyś, napadli z nożem, byłeś świadkiem gwałtu - dzwoniłeś po
          nich i nie przyjechali? Ooo to tak jak w moim przypadku.. JP
          • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 10:49
            Gość portalu: MEKMEKMEK napisał(a):

> Jesteś bezdennie głupi widać,

Oho... zabolało? No to czytaj dalej panie "mądry".

> legitymować każdego co chwile tak? Nie mogę w
            > własnym kraju iść ulicą?

A to legitymowanie ci przeszkadza? W swoim życiu byłem legitymowany
            RAZ. A trzydziestkę przekroczyłem już dawno. Jakoś nie natrafiłem na
            szał legitymowania policji.

> Widać, nie byłeś nigdy za granicą - tam policji na
            > ulicach wcale nie widać, nikt nikogo nie legitymuje - chyba, że
            następuje taka
            > potrzeba, wtedy jest natychmiast.

W sensie co? Są schowani pod płytami chodnikowymi żeby NATYCHMIAST
            wyskoczyć. Coś się plączesz.

> U nas policja jest wtedy, kiedy może bandę
            > dzieciaków przetrzepać albo wpisać im mandat, podczas
            poważniejszych sytuacji
            > jakoś nie ma ich na czas.

Mogę napisać coś dokładnie odwrotnego tylko po co? W jaki sposób
            chcesz dowieść prawdziwości swojego sądu o policji. To jest tylko i
            wyłącznie twój osąd który nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością.

> Ukradli Ci coś kiedyś, napadli z nożem, byłeś świadkiem gwałtu -
            dzwoniłeś po
            > nich i nie przyjechali? Ooo to tak jak w moim przypadku.. JP

Początek twojej wypowiedzi jasno daje do zrozumienia, że nie jesteś
            kimś z kim warto dyskutować. Odrób tą lekcję i zamiast obrażać
            dyskutantów myśl nad tym co napisali.

• Gość: mack Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.ipaper.com 03.09.08, 09:50
      Wytępić tych idiotów całkowicie! Mam nadzieję, że na kawce na
      posterunku się nie skończy i każdy z tych łysych półmózgów dostanie
      co najmniej karę pieniężną, która zostanie bezwględnie wyegzekwowana.
    • Gość: Hehe Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.elkomtech.com.pl 03.09.08, 09:50
      Oni tam kręcili drugą część "300 Spartan"
    • Gość: kar Kto za to płaci? IP: *.crowley.pl 03.09.08, 09:54
      Za konwoje przemieżające Polskę, za areszty, za zniszczenia,
      uszczerbek zdrowia? Policji mało, a do konwojowania są całe zastępy.
      Czy to wszystko wliczone jest w cenę biletu i odprowadzane do
      budżetu?
      A może zbudujemy stadiony zamknięte bez boisk, a dla walk kiboli?
      • pamejudd Ty. I ja. 03.09.08, 10:25
        .
    • Gość: wert Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 09:55
      ładnie Wam wybiórcza łepek pierze. Ci co rzucili w policje to bydło które się odrazu spięło, a jak zwykle zatrzymano osoby niewinne, które dlatego nie uciekały bo nic nie zrobiły.
      • Gość: Antek Wawel Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.chello.pl 03.09.08, 10:06
        ach tak... skoro rodzina chłopaka przepiła odszkodowanie, tzn. że w policja ma
        wytłumaczenie czy co? może zaraz po kibolach (co to za słowo w ogóle?} niech
        mundurowi zabiją wszystkich pijaków? litości...
        swoją drogą - 200 tys. za ludzkie życie...
        • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 10:09
          Gość portalu: Antek Wawel napisał(a):

> ach tak... skoro rodzina chłopaka przepiła odszkodowanie, tzn. że w
          policja ma
          > wytłumaczenie czy co?

Jakie znowu tłumaczenie? Skoro przyznano odszkodowanie to chłopak
          zginął niewinnie. Proponujesz w odwecie rozwiązać policję?

> może zaraz po kibolach (co to za słowo w ogóle?} niech
          > mundurowi zabiją wszystkich pijaków? litości...
          > swoją drogą - 200 tys. za ludzkie życie...

Ile miało by być? 200 milionów? Życie to nie jest coś co się wycenia.
        • Gość: pałka Antek weź już lepiej wracaj na reymonta do miśka IP: 157.166.216.* 03.09.08, 11:06
          żal cię czytać krakusiku...
          • unhappy Re: Antek weź już lepiej wracaj na reymonta do m 03.09.08, 11:21
            Gość portalu: pałka napisał(a):

> żal cię czytać krakusiku...

Rozumiem, nie jesteś w stanie udźwignąć trudów prostej wymiany zdań
            :)

• Gość: pałka Re: Antek weź już lepiej wracaj na reymonta do m IP: 157.166.216.* 03.09.08, 11:28
              a z kim wymieniać zdanie???? z obrońcą bandytów????????
        • Gość: pawwlo Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.floppy.com.pl 03.09.08, 11:15
          Dla bezsensownie spekulujących powiem że byłem na tych juwenaliach w Łodzi które
          były tu wspomniane. Banda kiboli pobudzonych po meczu wpadła prać bawiących się
          studentów. Jak się skończyło wszyscy wiemy. Studentów szkoda a że jednego kibola
          zabili to akurat wszystkim wyszło na dobre. Powinno się to tępić wszelkimi
          sposobami.
      • Gość: MMM Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.klaudyny.waw.pl 03.09.08, 10:07
        Bo zawsze to ta sama grupka niereformowalnych kiboli, ale przecież
        to tylko znikomy procent - margines. Przez ten margines na pewno
        cierpią prawdziwi kibice, którzy byli niewinni... Jeżeli tak cierpią
        to niech sami pozbeda się tego małego procentu ze stadionów, a do
        tego czasu należy PAŁOWAĆ WSZYSTKICH. Ale po co ja to piszę jak
        zwykle teraz wszyscy beda mówili że to juz koniec z chuligaństwem,
        że wprowadzi się nowy system, ktory ochroni przed kolejnymi
        rozrubami a skonczy sie jak zwykle na niczym i za rok Legia znou sie
        popisze.
        • Gość: adam rycerze XXI wieku IP: *.aster.pl 03.09.08, 10:33
          kibole to rycerze XXI wieku. odważni, gotowi w każdej chwili bić się za swoje
          ideały. trzeba nam więcej takich twardych, odważnych ludzi, a nie kolejnych
          studencików socjologi czy gender studies w okularkach.
          • Gość: Mars Re: rycerze XXI wieku IP: 217.153.152.* 03.09.08, 10:35
            No i z rycerzami maja jeszcze jedna wspolna ceche. Zakute lby.
          • Gość: Plusik Re: rycerze XXI wieku IP: 195.205.34.* 10.09.08, 12:46
            jeżeli sa tacy dzielni to zapraszam do WKU - jest pobór na zawodowych szeregowych, a że teraz nasz kraj potrzebuje młodych, dzielnych na misjach: Afgan, Irak, Czad... to zapraszam - mogą się wykazać i jeszcze zarobią!!
      • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 10:07
        Gość portalu: wert napisał(a):

> ładnie Wam wybiórcza łepek pierze. Ci co rzucili w policje to bydło
        które się o
        > drazu spięło, a jak zwykle zatrzymano osoby niewinne, które dlatego
        nie uciekał
        > y bo nic nie zrobiły.

Wszyscy zawsze niewinni a winni... A winni plosę pana uciekli...

Nie bądź dzieckiem.

• Gość: ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 03.09.08, 10:12
          unhappy napisał:

> Wszyscy zawsze niewinni a winni... A winni plosę pana uciekli...
          >
          > Nie bądź dzieckiem.

a ja akurat stałem sobie na przystanku czekając na autobus. W pewnym momencie
          padła komenda "legitymować wszystkich". Wszyscy uciekli. Zostałem ja i człowiek
          na rowerze. Zgadnij kogo wylegitymowali?

Pzdr. MS
          • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 10:50
            Gość portalu: ceiwatal napisał(a):

> a ja akurat stałem sobie na przystanku czekając na autobus. W
            pewnym momencie
            > padła komenda "legitymować wszystkich". Wszyscy uciekli. Zostałem
            ja i człowiek
            > na rowerze. Zgadnij kogo wylegitymowali?

I? Legitymowanie to ujma na honorze?

• Gość: Ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 03.09.08, 10:56

unhappy napisał:
              > I? Legitymowanie to ujma na honorze?

mój komentarz dotyczył "profesjonalizmu" policji. W tym też umiejętności
              rozpoznania "bandytów" i "kiboli" :-P

Pzdr. MS
              • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 11:03
                Gość portalu: Ceiwatal napisał(a):

>
                > unhappy napisał:
                > > I? Legitymowanie to ujma na honorze?
                >
                > mój komentarz dotyczył "profesjonalizmu" policji. W tym też
                umiejętności
                > rozpoznania "bandytów" i "kiboli" :-P

A to spokojnie stojącego złego kibola jak odróżnisz od spokojnie
                stojącego dobrego kibola?

> Pzdr. MS

• Gość: MMM Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.klaudyny.waw.pl 03.09.08, 11:26
                  dlatego jeśli jeden z nich rozrabia to stłuc obydwu, jeden za to że
                  rozrabia drugia za to że nie powstrzymał swojego kolegi przed
                  rozrabianiem. Bycie biernym nie zwalnia z odpowiedzialności. Trzeba
                  wytłuc kretynow.
                • Gość: Ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 03.09.08, 12:39
                  unhappy napisał:
                  > A to spokojnie stojącego złego kibola jak odróżnisz od spokojnie
                  > stojącego dobrego kibola?

problem w tym, że ja nie jestem ani złym ani dobrym kibolem. Miałem na głowie
                  okulary a w ręku trzymałem torbę z lapciakiem :-)

Jak rozumiem tak wygląda idealny "stadionowy bandzior"

PZdr. MS
                  • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 12:49

> problem w tym, że ja nie jestem ani złym ani dobrym kibolem. Miałem na głowie
                    > okulary a w ręku trzymałem torbę z lapciakiem :-)

> Jak rozumiem tak wygląda idealny "stadionowy bandzior"

Ale jakich szkód doznałeś od policji? A laptop mógł być kradziony - mam
                    nadzieję, że chociaż sprawdzili numer seryjne :)
                    • Gość: Ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 03.09.08, 13:30
                      unhappy napisał:
                      > Ale jakich szkód doznałeś od policji? A laptop mógł być kradziony - > mam
                      nadzieję, że chociaż sprawdzili numer seryjne :)

pogięło Cię? Tylko mnie wylegitymowali. Czy jednak nie wydaje Ci się dziwnym
                      fakt, że w chwili gdy trwa dramatyczna rozprawa z bandytami policja legitymuje 2
                      koleżków którzy ewidentnie kibolami nie są (dla przypomnienia gość z lapciakiem
                      i w okularach a drugi to rowerzysta)?

Pzdr. MS

PS. jak będą Cie zatrzymywali do rutynowej kontroli to życzę Ci osobistej.
                      Cholera wie co w d...pie trzymasz...
                      • Gość: Emi Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.elartnet.pl 03.09.08, 13:45
                        Masz szczęście - znam przypadek z wa-wy(parę lat temu), że przed meczem nie
                        tyle wylegitymowali młodych ludzi na przystanku, co skuli, pobili, potrzymali 48
                        godz. w areszcie i wytoczyli sprawę o pobicie policjantów i stawianie czynnego
                        oporu. Sprawa toczyła się ze sześć lat, przeszła przez dwie instancje i
                        ostatecznie policja przegrała. Ale co przeszli młodzi, to przeszli.

A cała rzecz działa się w biały dzień przed jednym z meczów i w okolicach
                        przystanku - owszem - przebiegał tłum dzikich kiboli z różnymi dziwnymi rzeczami
                        w łapach do tłuczenia szkła i policjantów, tyle że prościej było zgarnąć
                        niewinnych nastolatków z przystanku...Podobno tak działa nie tyle policja, co
                        oddziały prewencyjne złożone z młodych, niedoświadczonych chłopaków.
                      • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 14:28

>
                        > PS. jak będą Cie zatrzymywali do rutynowej kontroli to życzę Ci osobistej.

Dlaczego?

> Cholera wie co w d...pie trzymasz...

A... nie podzielam twoich dziwnych zainteresowań :D
                        • Gość: Ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 03.09.08, 15:06
                          unhappy napisał:
                          > > PS. jak będą Cie zatrzymywali do rutynowej kontroli to życzę Ci >>osobistej
                          Dlaczego? Cholera wie co w d...pie trzymasz...
                          >
                          > A... nie podzielam twoich dziwnych zainteresowań :D

?? jakich zainteresowań? rozwiniesz to błyskotliwe skojarzenie?

Pzdr. MS
                          • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 18:44

> unhappy napisał:
                            > > > PS. jak będą Cie zatrzymywali do rutynowej kontroli to życzę Ci 
                            > 2;>osobistej
                            > Dlaczego? Cholera wie co w d...pie trzymasz...
                            > >
                            > > A... nie podzielam twoich dziwnych zainteresowań :D
                            >
                            > ?? jakich zainteresowań? rozwiniesz to błyskotliwe skojarzenie?

Cytat:

"Dlaczego? Cholera wie co w d...pie trzymasz..."
                            • Gość: Ceiwatal Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 212.75.100.* 04.09.08, 10:01
                              to było a propos Twojego podejrzenia, że jestem złodziejem...

Pzdr. MS
                              • unhappy Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 04.09.08, 13:03

> to było a propos Twojego podejrzenia, że jestem złodziejem...

A skąd żeś wysnuł taki odkrywczy wniosek jakobym cię o coś takiego podejrzewał?

• Gość: rollo Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:09
        no proste.poza tym nie bylo 740 osob tylko 300 z czego awanturował sie mały
        %.nagonka medialna i kłamstwa agory są na porządku dziennym a ludzie ślepi i
        ufni w to co sterowany pismak napisze.
        Jesteście beznadziejną hołotą,którąda sie sterowac w najprostszy mozliwy
        sposob-małym artykulikiem w gazecie i jakims wspominkiem w tvnie.
        • Gość: mack Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.ipaper.com 03.09.08, 10:30
          Rollo: rozumiem, że ty w takim razie oglądasz trwam i nie zawracasz
          sobie głowy małą burdą na Podzamczu, bo kto by tam się tym przejmował
          co? Wszystko to propaganda wyborczej i tvn.. Sam akurat mieszkam w
          Krakowie i chodzę na mecze, nie jeden raz natknąłem się na kolegów
          podobnych do tych biedaczków, o których dyskutujemy, więc nie wmawiaj
          wszystkim że ci kolesie, których zwinęła policja są przypadkowymi
          turystami ze starego miasta Bodu ducha winnymymi jakichś dziwnych
          burd, za które niewiadomo kto odpowiada. Proszę cię. Przywalić karę
          na wszystkich i do skutku. A jak robią dym to na gorącym uczynku
          pacyfikować, inaczej się nie da.
          • Gość: rollo Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:35
            sram na tv Trwam koleszko, chcesz wiedziec wiecej niz Ci wyborcza wpaja do głowy
            to chociażby zerknij na ten artykuł i galerie zdjec:
            legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=21946
          • Gość: rollo Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:36
            "więc nie wmawiaj
            wszystkim że ci kolesie, których zwinęła policja są przypadkowymi
            turystami ze starego miasta Bodu ducha winnymymi jakichś dziwnych
            burd, za które niewiadomo kto odpowiada." -gdzie ja tak napisałem??no gdzie??
        • Gość: Mars Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: 217.153.152.* 03.09.08, 10:44
          Nie ma potrzeby dawac sie naciagac na skomlenia "Koszernej". Wystarczy mieszkac
          w tym miescie i miec pamiec. Pamiec, ktora pamieta burdy, rozruby i dewastacje
          miasta przez kiboli Legii w latach 80 i 90, dewastowanie przez tychze kiboli
          miasta po wygranym Pucharze Polski kilka lat temu (gdzie ten motloch
          przespacerowal sie z Legii na starowke czyniac wiecej szkody na swojej trasie
          niz tornado). To co ta cholota wyczynia, nie jest ich jednostkowym wybrykiem. To
          jest staly repertuar zachowan motlochu kibicujacego Legii. Mordy darcie w srodku
          nocy podczas powrotu z meczy to juz w ich wydaniu standard i codziennosc.
          Gdziekolwiek to bydlo sie nie ruszy tam zawsze okazuje sie, ze byla rozruba i
          awantura. Tak naprawde, to szkoda, ze policja nie zaczela strzelac ostra
          amunicja. Moze jakby to bydlo w ludzkiej skorze powystrzelac, to po jednym
          pokoleniu bylby z nimi spokoj.
      • cerambyx Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 15:26
        no oczywiscie i wiezienia sa pelne niewinnych... :)
        i ta parszywa wybiorcza tak klamie, pisze ze winnych aresztuja i wsadzaja, zla
        wybiorcza, a fe.
    • Gość: Piotr Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:12
      Ostatnio podnosza sie coraz liczniejsze glosy mowiace, ze
      modernizacja stadionow w sposob znaczacy zredukuje liczbe
      pseudokibicow. Rzekomo pseudokibc, ktory wejdzie na nowoczesny i
      czysty stadion przeksztalci sie w kulturalnego kibica.

Byc moze jest to prawda. Jednak wprowadzenie takiego rozwiazania w
      zycie byloby piekielnie drogie. Co wiecej byloby swojego rodzaju
      niezasluzonym prezentem dla wielu klubow oraz zrzeszen kibicow.
      Dlaczego organy miejskie czy nawet panstwowe maja wspierac w walce z
      pseudokibicami kluby, ktore same od lat nie robia w tym kierunku
      praktycznie nic. Uwazam, ze polskich miast nie stac na tego typu
      ekstrawagancje i gest wobec biernych i miernych wladz klubowych.

Istnieja duzo bardziej skuteczne i duzo tansze formy walki z
      pseudokibicami.

Wystarczyloby przestac rozpieszczac pilkarska wierchuszke oraz
      przestac tolerowac jej bierna postawe wobec pseudokibicow.

Gdyby zostalo wprowadzone prawo mowiace o tym, ze po jakimkolwiek
      incydencie podczas meczu stadiony obu druzym zostawalyby (bez
      odwolania) zamkniete dla kibicow na trzy najblizsze mecze problem
      pseudokibicow szybko by sie rozwiazal.

Wladze klubowe zrobilby w tej sytuacji wszystko aby incydenty na
      stadionie nie mialy miejsca. W koncu wplywy z biletow stanowia spora
      czesc klubowych budzetow. Nie mowiac juz o uraconej reputacji klubu
      w przypadku zamkniecia stadionu.

Kibice rowniez staraliby sie wszeklimi mozliwymi srodkami nie
      dopuscic do incydentow. Prawdziwy kibic (nie mylic z pseudokibicem)
      woli obejrzec spotkanie na stadionie niz nawet w najlepszej TV.

Rozwiazanie tanie i skuteczne.

Niestety wladze w Polsce (tak lokalne jak i Panstwowe) boja sie
      podjac radyklanych dzialan dazacych do uzdrowienia sytuacji na
      stadionach. Zamiast tego wola rozpieszczac kluby, przypadkiem nie
      narazajac sie przy tym bardzo wplywowym (niestety) grupom
      pseudokibicow.

I tak po raz kolejny klub oraz kibice (przy okazji rowniez
      pseudokibice) dostana od Miasta Stoleczngo Warszawy niesasluzony
      prezent w postaci polmiliarda zlotych polskich na rozbudowe stadionu
      przy Lazienkowskiej.

Stadionu, ktory po rozbudowie bedzie nadal sluzyl tak prawdziwym
      kibicom jak i pseudokibicom. Wladze klubu zas nadal beda wykazywac
      bierna postawe wobec ekscesow na stadionie. Bo niby czemu mialoby
      byc inaczej.

Wszystko zostanie po staremu. Tylko tych polmiliarda zlotych bedzie
      zal.

fotki01.blox.pl/html
      • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:26
        Stadion bedzie DLA WSZYSTKICH w tym i dla Ciebie czlowieku wiec przestań
        suczyć,ze jest niepotrzebny.
        Jesteśmy JEDYNĄ EUROPEJSKĄ STOLICĄ BEZ PORZĄDNEGO STADIONU ludzie czy wy to
        zrozumiecie do k...nędzy?!!!!???
        • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 10:53
          Sam przestan suczyc. Stadion bedzie nie dla przecietnego obywatela, tylko dla
          klubu Legii i ich obecnego wlasciciela ITI. Dla reszty szybciej bedzie stadion
          Narodowy. Tak wiec jak juz on powstanie, to po kiego grzyba nam drugi porzadny
          stadion w miescie? Akurat stadion Legii powinien zostac wyrzucony kompletnie po
          za miasto Warszawa. Wszak i tak temu klubowi kibicuja kibice z podwarszawskich
          miejscowosci w stylu Grojec, czy Sochaczew, bo zaden szanujacy sie warszawiak z
          Legia i legionistami nic wspolnego miec nie chce.
          • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:56
            mylisz sie chlopcze. Jestem Warszawianinem z dziada pradziada i nie tylko ja
            kibicuje drużynie i mienie sie Legionistą.
            • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 11:10
              Widocznie nie jestes prawdziwym, szanujacym sie warszawiakiem z
              wielopokoleniowej rodziny warszawskiej. Gdybys byl, to bys wiedzial, ze
              warszawiacy Legii nie kibicowali i nie kibicuja.
              • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 11:17
                ty tez sie nie szanujesz w takim razie..

K.. nie znasz mnie a pier..lisz takie głupoty..
                W kazdym miescie sąkibole ,wszedzie,w tym artykule jest mowa o manipulacji
                faktami przez media - gazete wyborczą i oczywiscie iti-poczytaj na onecie te
                bzdury..
                Jak mozna byc tak ślepym.
                I nie sucz mi ze sie nie szanuje bo mnie wnerwiasz niepotrzebnie
                • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 11:26
                  Sam sie wnerwiasz wiec wyluzuj, bo ci zylka perdzaca peknie. Po za tym nie w
                  kazdym miescie sa kibole. Znam miasto w ktorym klubow futbolowych jest
                  kilkanascie (niemalze kazda dzielnica ma wlasny klub) i przed meczami i po
                  meczach jest milo, spokojnie i bezpiecznie. Kibice obu druzyn, czesto z malymi
                  dziecmi, po meczyku swoich druzyn ida do knajpy i wspolnie delektuja sie
                  niezaprzeczalnie marnej jakosci piwem, ale o kibolach i awanturach nikt nie
                  slyszal i miejsca one nie maja. Wiec mozna, trzeba tylko chciec i zglanowac tych
                  ktorzy uskuteczniaja rozruby, raz, a pozadnie.
                  • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 11:35
                    ja tez znam takie miasto -Warszawa.
                    Co do burd po wczorajszym meczu to przeczytaj sobie to:
                    legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=21958
                    • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 11:47
                      Przeczytalem, wiec o co chodzi? Potwierdzona jest teza, ze holota zaatakowala
                      policje.
              • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 11:18
                "Gdybys byl, to bys wiedzial, ze
                warszawiacy Legii nie kibicowali i nie kibicuja." --dobre dobre , myślałeś by w
                kabarecie wystąpić?
                • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 11:43
                  Widzisz, jakbys byl od pokolen warszawiakiem, to znalbys rowniez historie
                  warszawskich klubow pilkarskich i tego ktory klub byl pierwszym warszawskim
                  klubem, klubem warszawiakow, klubem ktory byl od poczatku swego istnienia
                  manifestacja polskosci i prawdziwym znakiem rozpoznawszym Warszawy. Nazwy nie
                  wymieniam aby nie robic krypto reklamy. Legia zas od poczatku swego istnienia
                  byla klubem wojskowym, nie warszawskim (wszak zalozona zostala na Wolyniu). To
                  tyle w temacie prawdziwych warszawskich klubow, ktorym kibicuja szanujacy sie
                  warszawiacy.
                  • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 12:07
                    znam historie obydwu warszawskich klubów nie martw sie.nie musze kibicowaćtemu
                    klubowi który jest starszy by byc"szanującym sie warszawiakiem"
                    Dyskredytujesz sie takimi wypowiedziami Panie kolego.

Z tego wywiadu wynika tyle,ze policja zrobiła prowokacje i złamała prawo
                    odciągając grupe od stadionu na podzamcze -nie pozwoliła wejść na mecz-wiekszosc
                    bilety miała-zamiast łapać prowodyrów zajscia to otoczyli całą grupe szczelnym
                    kordonem no i coś tam sie pewnie działo.
                    Z reszta, widzę, że i tak wiesz najlepiej kto jest be a kto cacy w tym wszystkim
                    więc koncze dyskusje i pozdrawiam Cię Prawdziwy Warszawiaku Kibicujący Jedynej
                    Słusznej Drużynie W Warszawie.
                    • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 12:33

"Podczas konwojowania grupy kibiców Legii na stadion przy ulicy Konwiktorskiej
                      funkcjonariusze zostali obrzuceni petardami, racami i kamieniami. Wszystko
                      zostało zabezpieczone przez grupę dochodzeniową. Zniszczony został nieoznakowany
                      radiowóz policji. Doszło też do zniszczenia mienia. Kibice znaleźli się na
                      terenie Podzamcza w wyniku cofnięcia spod obiektu Polonii."

To powyzej to z Twojego linku. No, cos tam sie dzialo. Najpierw kibole obrzucali
                      policje kamieniami, zdemolowali radiowoz oraz mienie i dopiero potem zostali
                      cofnieci na podzamcze. A ty mi tu opowiadasz, ze policja zrobila prowokacje? Co,
                      sama zdewastowala sobie radiowoz przy okazji wybijajac szyby, tylko po to aby
                      biednych i niczemu nie winnych chlopczykow z Legii spiewajacych zdrowaski oraz
                      inne patriotyczne piosenki osaczyc? Daruj sobie takie smutne kawalki.

• Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 12:45
                        to co sie stało było na Podzamczu a nie na miescie w drodze na stadion!!!
                        Myślisz,ze wszystkie 741 osób rzucało petardami w policje?NIE!
                        A wiesz czemu?Bo tych osób bylo 300, nie 741,a wiesz ile z nich robiło bardache
                        na Podzamczu? nie wiesz.Wiesz tylko tyle ile Ci GW do głowy nakładzie wespół z
                        ITI i jej mediami.

Łykacie ich propagande tak ślepo jak dziwka sperme.
                        • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 12:50
                          > Łykacie ich propagande tak ślepo jak dziwka sperme.

W zyciu nie bylem dziwka, ale widze, ze kolega ma wieksze w tym doswiadczenie
                          niz ja.

> to co sie stało było na Podzamczu a nie na miescie w drodze na stadion!!!
                          > Myślisz,ze wszystkie 741 osób rzucało petardami w policje?NIE!
                          > A wiesz czemu?Bo tych osób bylo 300, nie 741,a wiesz ile z nich robiło bardache
                          > na Podzamczu? nie wiesz.Wiesz tylko tyle ile Ci GW do głowy nakładzie wespół z
                          > ITI i jej mediami.

Czy bylo to 300, 700, czy 1500 osob jest bez roznicy. Faktem jest, ze ta grupa
                          ktora byla, mienie dewastowala i dlatego zostala zatrzymana przez policje. Od
                          tego wszak oni sa, prawda? Zaluje tylko, ze ta holota nie zostala pozadnie
                          spacyfikowana przez lagodnych policjantow. Gdyby raz i drugi w dupe zaliczyli,
                          to moze nastepnym razem grzecznie by na stadion szli, bez awantur i demolowania
                          wszystkiego co wpadnie pod reke.
                          • sharn1 Re: Nie dawc ani grosza na Legie! 03.09.08, 12:52
                            Skoro było ich 741 to myślę ża jakby chcieli konfrontacji to dzielni
                            stróże prawa umykali by jak zające.
                          • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 13:01
                            przeczytaj mój post jeszcze raz ,tym razem postaraj się zrozumieć to co jest w
                            nim napisane.
                            • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 13:06
                              "Kibice znaleźli się na
                              terenie Podzamcza w wyniku cofnięcia spod obiektu Polonii."

Czytam i cytujac wypowiedz policji wynika z tego, ze zadyma byla juz wczesniej,
                              gdzies pod stadionem Polinii spod ktorego zostali oni przegonieni na podzamcze.
                              • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 13:28
                                no to obejrzyj sobie tę zadymę:
                                legia.com.pl/pl/index.php?view=8&idg=1224
                    • Gość: Gbury Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 18:11
                      Eeee czekaj jak to wiekszosc miala bilety skoro tylko 40 osob wykupilo bilety? 740 - 40 (z czego 10 osob juz bylo w sektorze gosci) to jest badz co badz 700 osob bez biletow. Na kazdy mecz nosicie noze, lancuchy, gaz pieprzowy i kastety? A racami przypalacie kibicow innych druzyn (o tym sie nie mowi ale taka sytuacja miala miejsce ze kibice legii dorwali kibica polonii i gasili na nim race).W efekcie osoba ta ma opalona twarz i rece.
                      Cale szczescie ze czesc z was miala juz zawiasy wiec teraz wyladujecie tam gdzie wasze miejsce.
                  • Gość: ppp Mars spadaj w kosmos! IP: *.merlin.pl 03.09.08, 12:48
                    Koles luknij sobie do przedwojennych wydan Przegladu Sportowego i zobacz jak
                    wielu ludzi przed wojna chodzilo na Legie. To, ze piszesz takie bzdury to
                    pewnik ze jestes zakompleksionym czlowiekiem, ktory niedawno tu przyjechal.
                    Kolega ma racje - z takimi tekstami powinienes wystepowac, ale nie w kabarecie,
                    raczej w remizie w swojej rodzinnej miejscowosci.
          • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 10:57
            a stadion bedzie dla przecietnego obywatela,dla mnie ,Ciebie twoich dzieci
            itp.pomyśl zanim cos napiszesz.
            Stadion narodowy jest panstwowy a Warszawa musie miec stadion miejski!
            • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 11:01
              Nie nie musi miec stadionu miejskiego. Nie ma takiej potrzeby tym bardziej gdy
              miasto nie jest wlscicielem klubu. Jesli KLUB chce miec stadion, to nich sobie
              sam go wybuduje ze skladek zebranych od klubowiczow.
              • sharn1 Re: Nie dawc ani grosza na Legie! 03.09.08, 12:15
                Gość portalu: Mars napisał(a):

> Nie nie musi miec stadionu miejskiego. Nie ma takiej potrzeby tym
                bardziej gdy
                > miasto nie jest wlscicielem klubu. Jesli KLUB chce miec stadion,
                to nich sobie
                > sam go wybuduje ze skladek zebranych od klubowiczow.

Tyle, że miasto buduje stadion Dysko-Polo. Też jesteś przeciw?
                • Gość: rollo Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.pgi.gov.pl 03.09.08, 12:24
                  oczywiscie,ze nie jest przeciw bo DYSKO-POLO to jedyny słuszny klub w
                  Warszawie,któremu kibicują prawdziwi, szanujący się Warszawianie, kogo
                  interesuje,że jest w prywatnych rękach.Przecież to Legia jest be a Polonia cacy.
                  • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 03.09.08, 12:44
                    Widzisz rollo, czy jak ci tam. Ja jestem przeciw wydawaniu publicznych pieniedzy
                    na prywatne imprezy. Dotyczy to rowniez stadionu Polinii. Miasto powinno sie
                    skupic na budowaniu drog i mostow oraz infrastruktury w miescie, a nie
                    pie..mi jakimi sa stadiony prywatnych wlascicieli. Potrzebne sa mosty, metro,
                    obwodnice oraz uchwalone plany zagospodarowania terenu. O zwrocie zagrabionego
                    majatku dekretami Bieruta nie wspominam nawet. Stadiony? Jak dla mnie najblizszy
                    moze byc w Grojcu.
                    • Gość: pawel Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.domainunused.net 03.09.08, 21:47
                      Drogi, mosty, metro i stadion narodowy jest/ma być finansowany przez wszystkich
                      Polaków z budżetu centralnego. Warszawy nie stać na wybudowanie czegokolwiek.
                      • Gość: Mars Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.153.152.* 04.09.08, 09:06
                        Owszem, nie stac, bo zajmuje sie finansowaniem pie..w stylu stadiony dla kiboli.
            • Gość: Jako Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: 217.140.4.* 03.09.08, 12:23
              Stadion Narodowy dla warszawiaków
              Stadion na Łazienkowskiej dla legionistów.

PO jest chyba coś winne ITI, prawda?

• Gość: none Re: Nie dawc ani grosza na Legie! IP: *.anonymouse.org 03.09.08, 11:01
          No, dla mnie na przykład nie będzie - na meczu byłem raz w życiu i więcej nie
          pójdę, bo mnie to nie kręci.
          Poza tym w Warszawie będzie porządny stadion - Stadion Narodowy. A jak Legia
          chce mieć własny, elegancki stadion, to niech go sobie sama zbuduje - ew. niech
          wejdzie w spółkę z miastem (miasto da grunt, Legia wybuduje).
    • pamejudd To ze emocje rosna, nie oznacza ze trzeba... 03.09.08, 10:24
      ...od razu wszczynac burdy. Dziwie sie ze z moich podatkow finansuje sie interwencje jakiegos specoddzialu, gaz lzawiacy, itp., zamiast solidnej dawki ostrej amunicji...
      • Gość: pawel Re: To ze emocje rosna, nie oznacza ze trzeba... IP: *.domainunused.net 03.09.08, 21:54
        I co by biedni Policjanci zrobili, gdyby wszyscy kibole zostali nagle wystrzelani?
        Przecież oni za ochronę kilku meczów mogą wyciągnąć w miesiącu nawet drugą
        pensję, mogą sobie przy okazji bezkarnie pomachać pałą, pokozaczyć i
        dowartościować się.
        Gdyby Policji (prewencji) nie zależało na zamieszkach to nie prowokowaliby
        kiboli na wszystkie możliwe sposoby.
    • Gość: ceiwatal Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: 212.75.100.* 03.09.08, 10:28
      tak a propos "rzetelności informacji" - już nie 741 a 300:

www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/hordy-bandytow-zalay-miasto_70430.html
    • Gość: kibic17 jak tam EURO 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:31
      dla takiej dziczy organizować to wstyd. Kiedy i kto zrobi z tym
      poprządek, najwyższa pora. Co ze stadionami, cisza jakś taka w
      mediach
    • Gość: xxxxxxxx Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:31
      Przerobić ich na dziewczynki . Z długimi włosami,sukienkami i głosikiem już nie będzie się im chciało wszczynać burd.
    • Gość: Gość Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: 57.66.197.* 03.09.08, 10:35
      Skoro Ci zadymiarze stanowią margines wśród prawdziwych kibiców to czemu nie
      mogą zostać skutecznie spacyfikowani przez kolegów. Mój kumpel któremu czasem
      odwala po wypiciu chciał kiedyś sklepać jakąś parkę, gdy stanąłem mu na drodze
      to mi przywalił, więc mu oddałem z nawiązką i od razu mu przeszło.
    • Gość: MEKMEKMEK Awantura policji, zepsuty wieczór kibiców. IP: *.olesno.info.pl 03.09.08, 10:36
      Szkoda, że Ci kibici nie pościągali tym gnojom masek i nie dali powąchać tego
      gazu. Zatrzymali prawie tysiąc ludzi, z czego 10 winnych i z moich podatków
      płace na takie zabawy policji - niech ktoś coś zrobi z tą bandą w kaskach
      mieniących się władzą, nie można już iść nawet na mecz??? Co z tego, że ktoś
      rzucił kamieniem? Jak będzie wiec poparcie PiS i ja jeden rzuce kamieniem, to
      też zatrzymają WSZYSTKICH??????
      • Gość: y Re: Awantura policji, zepsuty wieczór kibiców. IP: *.stansat.pl 03.09.08, 10:51
        spieprzaj dziadu t .z kibolu mecze oglądaj w tv
        • Gość: kanka Re: Awantura policji, zepsuty wieczór kibiców. IP: *.domainunused.net 04.09.08, 09:16
          Jak niedawno pod Częstochową kilku pielgrzymów pobiło się z miejscowymi, to
          czemu policja nie spacyfikowała całej pielgrzymki?
          Analogicznie powinni zatrzymać wszystkich i spałować, oraz dać wszystkim 2 letni
          zakaz chodzenia do kościoła, mandat 1000 zł od łebka i trąbić o tym w TVN przez
          4 dni bez przerwy.
    • Gość: xxxxxxx Przerobić ich na dziewczynki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:41
      w sukienkach, długic włosach i z głosikiem będą spokojniejsci.
    • p.o.box.77 ciekawa filozofia 03.09.08, 10:46
      nie jestem żadnym kibicem, na Legii byłem raz, na derbach właśnie ze 2/3 lata
      temu .. straszne nudy. sektor gości to taka malizna, że kibice Polonii mogli
      sobie papierosy palić, bo i tak dwie trybuny Legii zagłuszały ich byle
      chrząkaniem..

i tak zdaje się jest na wielu stadionach.. czemu na Polonii miało by byc
      inaczej? 300 miejsc i koniec. masz bilet, wsiadasz w tramwaj i jedziesz na
      konwiktorką. wchodzisz na stadion i kibicujesz.

ale nie. lepiej ustawić się z tysiącem koleżków i jazda! masz - nie masz
      biletu? to nic. wbijamy się! masz racę? mam! nie no, zajebi***!

i jest zabawa. przecież to co tam sie wydarzyło to są realia polskich kibiców.
      tyle, że wczoraj było 1:0 dla policji.

przecież wszyscy kibice funkcjonuja w społeczeństwie. załóżmy że kibic jedzie
      do pracy:

7:30 wsiada do autobusu, zakłada ochraniacz na zęby, zaczyna śpiewać. na
      trzecim przystanku, robi się tłok, kibic odpala pierwsza racę. i tak jest
      codziennie? nie i nie codziennie lądujecie na dołku do rana. pozdro. tyle w
      temacie.

macie zasady? no to grajcie zgodnie z nimi.

a nie jęczycie, że "mam 15 lat i kocham swój klub", chciałem tylko z kolegami
      kibicować bez biletu z "wjazdem przez bramę".
    • Gość: tytus9 Awantura z kibolami i pracowity wieczór policji IP: *.stansat.pl 03.09.08, 10:47
      połowa tej hołoty mieszka w mieszkaniach komunalnych ,może pani prezydent
      warszawy rozwiąże znimi umowe najmu i zaoferuje w zamian rodzinną prycze w
      noclegowni Caritasu ,tam nauczą to bractwo pokory
      • Gość: normalny Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.171.119.253.crowley.pl 03.09.08, 11:02
        widziałem to zgraję z bliska jak maszerowała w stronę stadionu...
        widać było gołym okiem że większość z nich to takie typowe "zakazane
        mordy" z wyrokami w zawiasach albo nieudanym dzieciństwem
        Przeważała tzw. patologiczna młodzież która odurzona różnego rodzaju
        specyfikami szła tam tylko w jednym celu - spowodować rozrubę
        Bandyci nie kibice!!!
        Proponuję każdego z nich wysłać na przymusowy obóz pracy, może
        trochę to tych nieudaczników nauczy życia..
        • Gość: zdecydowany jaki obóz??? do dołu z wapnem...razem z rodzicami IP: 157.166.216.* 03.09.08, 11:08
          trudno zreztą tych co ich zrobili na kamieniu nazwac rodzicami,
          hodowcy bandytów i tyle, z tego pomiotu nic nie będzie, to jest
          ściek który trzeba w wapno spuścić...
          • sharn1 Re: jaki obóz??? do dołu z wapnem...razem z rodzi 03.09.08, 13:03
            Gość portalu: zdecydowany napisał(a):

> trudno zreztą tych co ich zrobili na kamieniu nazwac rodzicami,
            > hodowcy bandytów i tyle, z tego pomiotu nic nie będzie, to jest
            > ściek który trzeba w wapno spuścić...

To że twoja głupia stara grubym dupskiem usiadła ci na głowę przy
            porodzie nie upoważnia cię do obrażania ludzi frajerze.
          • Gość: Nowy Re: jaki obóz??? do dołu z wapnem...razem z rodzi IP: 195.242.183.* 04.09.08, 12:22
            Nawołujesz w sieci do mordowania ludzi!? Na pewno czujesz się lepszy
            od tych zatrzymanych...
            Człowieku, idź się leczy.
        • sharn1 Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic 03.09.08, 12:54
          Gość portalu: normalny napisał(a):

> widziałem to zgraję z bliska jak maszerowała w stronę stadionu...
          > widać było gołym okiem że większość z nich to takie
          typowe "zakazane
          > mordy" z wyrokami w zawiasach albo nieudanym dzieciństwem
          > Przeważała tzw. patologiczna młodzież która odurzona różnego
          rodzaju
          > specyfikami szła tam tylko w jednym celu - spowodować rozrubę
          > Bandyci nie kibice!!!
          > Proponuję każdego z nich wysłać na przymusowy obóz pracy, może
          > trochę to tych nieudaczników nauczy życia..

Jestem ciekawy jaką ty masz mordę.
          • Gość: ppp Re: Awantura z kibolami i pracowity wieczór polic IP: *.merlin.pl 03.09.08, 13:15
            On nie ma mordy on ma anusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka