Gość: to ja IP: *.121.225.195.static.bait.pl 08.09.08, 21:42 No dajcie spokoj - na tym "elytarnym" Ursynowie i Mokotowie??? A moze one wcale nigdy nie byly elitarne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fw20info [...] 08.09.08, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Nareszcie ktoś o tym napisał! IP: *.dag.pl 08.09.08, 21:50 To cholerstwo należy wyeliminować jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
macki Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie 08.09.08, 21:50 rzeczywiscie, bardzo duzo ostatnio widac te automaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 22:55 > rzeczywiscie, bardzo duzo ostatnio widac te automaty. że co? Spróbuj jeszcze raz; tylko tym razem po polsku....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 jaka władza, taka 08.09.08, 22:03 reakcja. może tam zapadają decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwrócą POwrócą stare, dobre czasy.... IP: *.ptim.net.pl 08.09.08, 22:12 POwrócą stare, dobre czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx W Mokpolu... 08.09.08, 22:48 W Mokpolu na ul. Dąbrowskiego przy tych automatach często widuję Henryka Gołębiewskiego (aktor znany z filmu Edi). Najczęściej jednak grają tam lokalni żule więc wchodząc do przedsionka sklepu człowieka uderza smród potu zmieszanego z wódą ... Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Najwięcej tych lokali widziałem ... 08.09.08, 22:49 Najwięcej tych lokali widziałem na Pradze gdy wybrałem się tam na wycieczkę na rowerze. Królują tam takie lokale i sklepy monopolowe ... No cóż to rozrywka dla upadłych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Najwięcej tych lokali widziałem ... IP: 217.11.143.* 09.09.08, 14:50 masz coś do Pragi?? Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Nie nie mam do Pragi... 09.09.08, 16:40 po prostu stwierdzam co widziałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.chello.pl 08.09.08, 23:00 urzedasy powinny sie przejsc po rondzie wiatraczna i okolcznych ulicach. powiedzmy w promieniu 500-600m wokol ronda. jest przeplatanka - automaty, kebab, bank, automaty, kebab, bank - nawet zabawnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mspanc Zaliczenie do powtórki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:04 Po ostatnim "popisowym" tekście pana Miecznikowskiego na temat wyścigów na 1/4 mili w Warszawie, mam spore wątpliwości do rzetelności tej "pracy". Pan Miecznikowski "twórczo" rozwinął wątek z forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=83607940&t=1220906954637 ciekawe, czy to uratuje mu skórę? Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Zaliczenie do powtórki? 08.09.08, 23:38 Hej Właśnie też zdziwiło mnie to że nagle pojawił się o tym artykuł:)))) Sprawa z maszynami które wyrosły jak gdzyby po deszczu jest już widoczna od ponad roku - a tu nagle proszę bardzo, artykuł!! Ale to chyba już standard że dziennikarze aherm 'czerpią' z tego co mi piszemy na forumie.... Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Re: Zaliczenie do powtórki? 09.09.08, 07:39 Dokładnie, zgadzam się z tym. Najlepsze jest to, że w piątek na pewnym forum zupełnie nie związanym z Agorą S.A., wybuchła dyskusja na ten temat i ktoś zauważył, że najdalej w środę, będzię o tym artykuł w mainstreamie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka kiedy automaty zaczely sie mnozyc? 09.09.08, 08:56 kiedy platformerska ekipa mocno usadowila sie w stolkach i opanowala policje ,prokurature i inne urzedy.Robiac czystke po poprzedniej ekipie.Wtedy jak grzyby po deszczu w warzywniakach zaczely sie pojawiac automaty.Za PiS ich nie bylo. Ale nowa ekipa musi splaca dlugi wyborcze.Wszak poparcie dla PO w zakladach karnych i aresztach sledczych wynosilo 73,2%. Automaty to nic innego jak powrot panstwa mafijnego,a PO chodzi na pasku konglomeratu mafii,ubekow bylych i WSI +dziwny sponsoring niemieckich fundacji dla poszczegolnych ministrow tego rzadu. Wyksztalciuchy,wybierzcie sobie jeszcze raz PO,a bedziecie mieli automaty na klatkach schodowych waszych blokow.A drecha i karka bedziecie ustawowo kochac,wszak nadeszla era milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexen Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:08 widziałem to nawet w sklepie któryś był kiedyś warzywniakiem przy ul. Grenadierów dumnie sie to nazywa salon gier a stoi tam jeden automat ciekawie że po drugiej stronie ulicy jest komisariat policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: 217.153.26.* 09.09.08, 09:10 Na rogu Puławskiej i Malczewskiego też przerobili warzywniak na "salun gier". Ilość pijaczków sterczących przed sklepem obok wyraźnie zmalała ;) A po drugiej stronie ulicy... komisariat :D Odpowiedz Link Zgłoś
bartekm23 Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie 09.09.08, 00:10 Na "salon" gier zamieniono też dawny kiosk gazetowy na parkingu przy skrzyzowaniu cynamonowej i ciszewskiego. szyld głosi "automaty 24h".. w srodku stoją 3 czy 4 automaty.. wiadomo, ze jakies wałki ktoś robi no bo przecież nie idzie uwierzyć, że teraz wszyscy chcą grać nagle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuzia zarekwirowali 900 szt IP: *.chello.pl 09.09.08, 01:25 fajnie, a teraz niech mi ktoś powie, jaki jest los takiego automatu PO zarekwirowaniu? ja stawiam, że nawet bez otwarcia, po opłaceniu przez właściciela symbolicznego mandatu opiewającego na 10% zawartości, takie pudło znów wraca do obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trajanxxx Re: zarekwirowali 900 szt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 01:33 jestes po prostu załosny!!!!!!!!!!!!!!zapraszam do magazynu celnego na modlinską i nie pisz bzdur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!G....no wiesz i G...no widziales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 02:06 Startowałem kiedyś w konkursie ofert na lokal 5 m2 na Kruczej,cena wywoławcza była 50 zł/metr ja dawałem 150zl .Wygrał koleś który dał 600 zł/metr i stoją tam automaty.Za 5 metrów kwadratowych płaci miastu 3000 zł plus vat.PRALNIA i tyle!!! Panie Palikot do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej z Mokotowa Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 09.09.08, 07:53 Sklep "Mokpol" rog Dabrowskiego i Niepodleglosci - kiedys bylo spokojnie a od momentu wstawienia "jednorekich bandytow" strach tam wchodzic - tak zwany "element" okupuje wejscie do sklepu, wyraznie zmeczeni i wczorajsi zawladneli tym wejsciem. Dziwie sie kierownictwu sklepu ze na to pozwala bo do sklpeu przychodzi cala masa dzieci, mlodziezy, osob starszych a w wejsciu klotnie nie liczenie sie z jezykiem. Niech ktos wreszcie ruszy glowa i skasuje te automaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 09.09.08, 10:35 Gość portalu: Andrzej z Mokotowa napisał(a): > Sklep "Mokpol" rog Dabrowskiego i Niepodleglosci - kiedys bylo > spokojnie a od momentu wstawienia "jednorekich bandytow" strach tam > wchodzic (...) Czyli, że niby Mokpol też tak płaci mafii??? Temat wart zgłębienia bo na każdym rogu widać rozprzestrzenianie się tej zarazy. Jak do tego pasuje poniższe zdanie z artykułu: "Interweniujemy zawsze, kiedy pojawiają się wątpliwości co do legalności takich miejsc. Od 2007 r. odnotowujemy tendencję spadkową ich nielegalnej instalacji - twierdzi Piotr Tałataj, rzecznik warszawskiej IC. " Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Dworzec zachodni 09.09.08, 09:02 Dworzec zachodni - stoi ich tam ok 25-30 w kilkunastu punktach w przejściach podziemnych a to ze służa do prania kasy to rzeczywiscie wielkie odkrycie CBŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioooobroooo z i o o o o b r o o o o__wróć- ratuj klasę średnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:11 zioooobroooo wróć - ratuj klasę średnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziobroziobro7 Re: z i o o o o b r o o o o__wróć- ratuj klasę śr IP: *.acn.waw.pl 09.09.08, 11:07 ziobro niech lepiej siedzi gdzie jego miejsce - w wiezieniu, juz dosc mielismy jego przestepczych wybrykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.gniewny Re: Dworzec zachodni IP: *.acn.waw.pl 09.09.08, 09:45 bbastek13 napisał: > Dworzec zachodni - stoi ich tam ok 25-30 w kilkunastu punktach w > przejściach podziemnych Wróciło nowe - teraz i dworce kolejowe muszą płacić za "ochronę". Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie 09.09.08, 14:30 więc nie można w pobliżu szkół? a co z "Hot spot" (powstał niedawno) przy ul Herbsta (przy wyjściu z metra Stokłosy), który jest tuż obok szkoły (liceum Kamińskiego)i stoi na drodze ze szkoły do metra, czyli na trasie większości uczniów ? Nawiasem mówiąc to zionie stamtąd (tego salonu) niemiła atmosfera. Automat stoi także w Mokpolu( Dembowskiego 10), ale to nie jest jednoręki bandyta tylko taki "normalny" do gry, takie same stoją przy sklepie "Kangurek" przy ul. KEN 93 Odpowiedz Link Zgłoś
d3v Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie 09.09.08, 16:44 złóż zawiadomienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie 09.09.08, 15:26 przejscie podziemne pod rondem waszyngtona - zapraszam. automaty wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 923jlvnksn oiu Jednoręcy bandyci - NIE blisko kościołów? IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 15:36 "Nie mogą być ustawiane blisko szkół czy ośrodków kultu religijnego" Obok szkół - zrozumiałe, młodzież może nie mieć świadomości, że to "dziura w ziemi" do której się wrzuca pieniądze. Ale co ma oznaczać ten zakaz dotyczący kościołów? To mafia katolicka nie ma jeszcze automatów? Boją się odpływu środków na swoją przestępczą działalność? Od kiedy mochery latają z emeryturami do automatów? To tylko kolejny przykład na interwencje religii w życie (podobno) świeckiego państwa. ZGroza! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Boją się że księżulo .... 09.09.08, 16:41 Boją się że księżulo pójdzie i przerąbie pieniądze z tacy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 16:18 ludzie w każdym miescie wkażdym barze w całej polscw po 3 sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Las Vegas. IP: *.vnet.wnec.edu 09.09.08, 16:41 jak w Las Vegas mafia, mafia, mafia, mafia morderstwa, hazard i narkotyki. Mafia rzadzi Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
moojcik ten artykuł to bełkot i nonsens. Poziom Faktu 09.09.08, 17:25 o co chodzi p.Miecznikowskiemu: że mafia pierze pieniądze czy że ściąga haracze po przykrywką automatu ? Bo żeby prać pieniądze (jak krzyczy lead), to automaty musiałyby być legalne i zapłacony podatek 45% - więc to dość słaby sposób prania, skoro legalnych zezwoleń wydano tylko kilka. A jeśli to forma pobierania haraczu, to dlaczego autor rozwodzi się o tym, że zainteresowanie automatami niewielkie i generalnie kręcą się koło nich tylko małolaty i żuliki od tanich win. Co to za interes dla gangu wstawić drogi automat do niewielkiej budki z kebabem ? Jaki z tego profit ? Tak to jest kiedy autor nie wie o czym Red.Nacz. kazał mu napisać. Koncentruje się więc biedaczyna na zasłyszanych gdzieś sensacjach nie dbając, czy mają one sens i czy nie przeczą sobie czasem. I publikuje się takiego gniota bo redakcja uważa czytelników za durniów, którzy nie potrafią przeanalizować dwóch "sensacyjnych" zdań, które nie trzymają się kupy. P.Miecznikowski - albo zacznij pisać z sensem, albo zajmij się kłopotami Dody. Bo żeby pisać o mafii nie wystarczy oglądać Kryminalnych, ale trzeba choć ciut mieć pojęcie o gospodarce i prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: 193.108.206.* 09.09.08, 17:46 PLATFORMA rzadzi w Warszawie, to i automatow przybywa. Metra na Euro nie bedzie, za to automat bedzie na kazdym skrzyzowaniu. Czemu sie k.... dziwicie? Chcieliscie mafie u wladzy, to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trajanxxx Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 01:26 macie nasrane w glowach !!!nie chcesz nie grasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jednoręcy bandyci grasują w Warszawie IP: 193.108.206.* 09.09.08, 17:46 > No dajcie spokoj - na tym "elytarnym" Ursynowie i Mokotowie??? A moze > one wcale nigdy nie byly elitarne? Ciasno Ci wiesniaku na tym Rembertowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami swoi Podziękujcie Jaskierni, Błochowiak, SLD i PO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:02 ... Odpowiedz Link Zgłoś