Dodaj do ulubionych

Policja zerwała koncert PERFECTU ;-(((((((((

13.10.03, 09:27
Dzisiaj rano zaspany wysiadłem z metra na stacji centrum, a tu ... na dachu
Cepelii pojawił się Markowski a za nim cały Perfect i dali czadu. Zaczęli
od "Idź precz" potem było jeszcze lepiej - przychodzili coraz to nowi ludzie,
wiele osób tańczyło - czułem się jakbym przez przypadek trafił do Nowego
Jorku! Było super do momentu gdy jakaś starsza pani w psychodelicznym
kapelusiku i z pieskiem na ręku wezwała policję - "bo muzyka za głośno
grała". Policja kazała akustykom wyłączyć nagłośnienie - wróciłem do metra -
teraz patrzę z ostatniego piętra biurowca na to szare miasto i zastanawiam
się co ja kurwa właściwie robię w tym kraju ?
Obserwuj wątek
    • remislanc Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 09:31
      Sluchałem z przyjemnością, te starsze kawałki......Ale myślałem, że po prostu
      występ się skończył. Babcia zapomniała juz jak sama fikała te 60 lat
      temu........
      • parr Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 09:37
        remislanc napisał:

> Sluchałem z przyjemnością, te starsze kawałki......Ale myślałem, że po prostu
        > występ się skończył. Babcia zapomniała juz jak sama fikała te 60 lat
        > temu........

Jak sie babci nie podoba to niech sie wyprowadzi z centrum do spokojnej
        dzielnicy lub na wies.
    • parr Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 09:36
      kryptoenigma napisał:

> Dzisiaj rano zaspany wysiadłem z metra na stacji centrum, a tu ... na dachu
      > Cepelii pojawił się Markowski a za nim cały Perfect i dali czadu. Zaczęli
      > od "Idź precz" potem było jeszcze lepiej - przychodzili coraz to nowi ludzie,
      > wiele osób tańczyło - czułem się jakbym przez przypadek trafił do Nowego
      > Jorku! Było super do momentu gdy jakaś starsza pani w psychodelicznym
      > kapelusiku i z pieskiem na ręku wezwała policję - "bo muzyka za głośno
      > grała". Policja kazała akustykom wyłączyć nagłośnienie - wróciłem do metra -
      > teraz patrzę z ostatniego piętra biurowca na to szare miasto i zastanawiam
      > się co ja kurwa właściwie robię w tym kraju ?

Tez od razu miło mi się zrobiło ( szczególnie po wysiedzeniu w E4
      nadprogramowych 30 minut z powodu korku na Modlińskiej!!!jakis autobus sie
      rozkapczyl i zakorkowana cała Modlinska+uliczki.KACZOR KIEDY MOST POLNOCNY?
      KIEDY SZYBKI TRAMWAJ?MOZE RAZ PRZEWIEZIESZ TYLEK W TAKIM KORKU?).Uff.Troche
      zboczylem z tematu ale ten korek strasznie mnie zdolowal:-(
      No wiec tez wysiadam z metra a tu taki happening( o co chodziło?jaki byl cel
      tej imprezy?).Markowski spiewa:"chcemy byc soba" i od razu zly nastroj
      minal,przystanalem na chwile,ale zaraz musialem leciec do pracy.WIECEJ TAKICH
      IMPREZ!!!

pzdr
      • Gość: Andy Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( IP: *.crowley.pl 13.10.03, 09:47
        To było zorganizowane przez Radio 94. To była taka niespodzianka dla słuchaczy.
        Cały ubiegły tydzień zapraszali na ósmą na rondo. Nie mówiąc oczywiście co się
        będzie działo. Udało im się!
        • parr Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 09:59
          Gość portalu: Andy napisał(a):

> To było zorganizowane przez Radio 94. To była taka niespodzianka dla
          słuchaczy.
          >
          > Cały ubiegły tydzień zapraszali na ósmą na rondo. Nie mówiąc oczywiście co
          się
          > będzie działo. Udało im się!

Wiecej takich akcji!!!
    • j_karolak Re: Policja zerwała koncert PERFECTU :-) 13.10.03, 11:51
      Lubisz debila markowskiego - kup sobie płytę.

Nie zamierzam słuchać ich idiotycznej muzyki. Nie cierpię, gdy ktoś na siłę
      próbuje mnie przekonać do swoich gustów. A poza tym, nawet gdyby "leciała"
      jakaś normalna muzyka - było stanowczo za głośno. Halas w promieniu 500 metrów
      był nie do wytrzymania - tutaj pracują ludzie!!! (nie piszę o sobie)

Tutaj mieszkają ludzie - matki z dziećmi, emeryci, itd. itp.

Radio 94 zachowało się po chamsku. Chcieli na siłę "uszczęśliwić" ludzi.
      Zapomnieli, że wiejskie metody się w Warszawie nie sprawdzają.
      • Gość: Andy Re: Policja zerwała koncert PERFECTU :-) IP: *.crowley.pl 13.10.03, 12:15
        j_karolak napisał:

> Lubisz debila markowskiego - kup sobie płytę.
        >
        > Nie zamierzam słuchać ich idiotycznej muzyki. Nie cierpię, gdy ktoś na siłę
        > próbuje mnie przekonać do swoich gustów. A poza tym, nawet gdyby "leciała"
        > jakaś normalna muzyka - było stanowczo za głośno. Halas w promieniu 500
        metrów
        > był nie do wytrzymania - tutaj pracują ludzie!!! (nie piszę o sobie)
        >
        > Tutaj mieszkają ludzie - matki z dziećmi, emeryci, itd. itp.
        >
        > Radio 94 zachowało się po chamsku. Chcieli na siłę "uszczęśliwić" ludzi.
        > Zapomnieli, że wiejskie metody się w Warszawie nie sprawdzają.

Bardzo zaciekawiło mnie po Twojej wypowiedzi - jakie to metody uważasz za
        nie "wiejskie". Może coś byś zaproponował zamiast tylko krytykować.

Przy okazji - dlaczego obrażasz wieś?
      • Gość: M Re: Policja zerwała koncert PERFECTU :-) IP: *.chello.pl 13.10.03, 12:27
        A co to jest normalna muzyka i dlaczego Markowski jest debilem???
        • rumba_negro Karolak! 13.10.03, 12:31
          Ty nie wiesz, co to jest prawdziwa wieś!
          A może nie podoba ci się to:

" Piejo kury, piejo
          Ni majom koguta
          Ej, ładno to je ładno biłgorajska nuta"

Spróbuj tylko skrytykować, to zobaczysz, jak cię rumbnę...rumba.
      • remislanc Re: Policja zerwała koncert PERFECTU :-) 13.10.03, 12:38
        j_karolak napisał:
        Halas w promieniu 500 metrów
        > był nie do wytrzymania - tutaj pracują ludzie!!! (nie piszę o sobie)

Dobrze, że się przyznałeś.To widać, słychać i czuć.............
      • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU :-) 13.10.03, 12:50
        Markowski jest boski!
        PS. Bowski?
    • Gość: cza_ha Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( IP: *.vnet.pl / 192.168.1.* 13.10.03, 12:43
      Ale lipa. Same bzdury piszesz, zaczynając od policji- zabezpieczała imprezkę,za
      kasę. Po co miałaby zrywać występ i obcinać sobie kasę?, /strajkuje(policja) od
      dwóch tygodni, w sprawie kasy/. "cały" Perf promował się po prostu. Jako
      pracujący w wieżowcu=biurowcu słyszałeś cuś chyba o sprzedaży bezpośredniej i
      marketingu? Tą panią z pieskiem w psychocośtam to sobie wymyśliłeś koleś. A jak
      chcesz do Nowego Jorku, bo nie wiesz co robisz "w tym kraju", to wypierdalaj
      jak naszybciej - teraz można, kiedyś nie.
      • kryptoenigma Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 13:12
        Po pierwsze włącz sobie radio 94 - ok. 10 Markowski opowiadał jak był
        zawieziony na komisariat - moze będą powtarzać
        po drugie - "panią z pieskiem w psychocośtam to sobie wymyśliłeś koleś" po tym
        fragmencie widać, że nie byłeś rano pod Cepelią tylko jesteś jednym z tych
        internetowych filozofków co to czy trzeba czy nie zabierają głos
        po trzecie - jeśli kretynku nie zrozumiałeś mojej aluzji to ty wypierdalaj na
        Białoruś - u Łukaszenki byłbyś jak znalazł - jako zomowiec mógłbyś walić pałą
        kogo się da "w łeb anarchistę, w łeb syjonistę" !!!
    • rumba_negro Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 14:50
      W Tvn24 pokazali właśnie fragmenty koncertu. Rzeczywiście Policja zwinęła
      Grzesia, bo organizatorzy nie zawiadomili o imprezie. Dura lex - sed lex...
      • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:01
        Jesli tak to raczej cza_ha jest dura(k).
        • rumba_negro Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:05
          niech napisała:

> Jesli tak to raczej cza_ha jest dura(k).

A tych cz_h to będzie 460 + 100 + Pałac Prezydencki
          • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:11
            Pajac?
            • omar1 Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:30
              niech napisała:

> Pajac?
              markowski?
              tak!
              a do tego zakurzony.
              • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:32
                Stare jest jare.
                PS. Zarajane?
                • rumba_negro Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:39
                  niech napisała:

> Stare jest jare.
                  > PS. Zarajane?

Wyjarane raczej
                  • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:41
                    O raju!
                    • rumba_negro Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:44
                      niech napisała:

> O raju!

Do tego "raja" z Gazety się modlisz?
                      bartosz.raj@gazeta.pl
                      • niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 15:45
                        Czy ja napisalem "O bartoszu!"?
                        • omar1 Re: a ja myślałem.... 13.10.03, 15:54
                          ,że markowski z po zaspiewaniu tych 3-4 powiedzmy przebojów ,odszedł na
                          spotkanie z Elwisem.
                          Swoja droga jak taki Powiedzmy piosenkarz;)smie sie publicznie pokazywac i
                          spiewac cały czas jedno i to samo.Nawet jak go widze idąc przed sklepem z Tv ti
                          i tak wiem ,ze spiewa te same ,mocno zakurzone piosenki .
                          • rumba_negro Re: a ja myślałem.... 13.10.03, 16:02
                            omar1 napisał:

> ,że markowski z po zaspiewaniu tych 3-4 powiedzmy przebojów ,odszedł na
                            > spotkanie z Elwisem.
                            > Swoja droga jak taki Powiedzmy piosenkarz;)smie sie publicznie pokazywac i
                            > spiewac cały czas jedno i to samo.Nawet jak go widze idąc przed sklepem z Tv
                            ti
                            >
                            > i tak wiem ,ze spiewa te same ,mocno zakurzone piosenki .

Gdybyś miał taką zdolną córeczkę - też byś wszystkie "weny twórcze" na nią
                            cedował chyba, nie?
                • Gość: cza_ha Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 13.10.03, 16:01
                  Rzeczywiście nie wszystko dojrzałem, bije się w czółko, ale obstaję przy swoim:
                  LIPA, i tania komercha. Ty kryptoCuśTam po nicku widać, że masz mózg przeżarty
                  plastikiem od hamburgerów i pizzy; I na spokojnie: możesz emigrować do NY,
                  najlepiej pod Empire State Build' może jakiś OsamaII nawrzuca ci rozumku, mi
                  rzeczywiście bliżej do Białorusi, podobno piękny kraj, nie byłem.
                  Ty Rumba_Negro: wypraszam sobie: 460+100+końcówka, stanowczo sobie wypraszam,
                  jestem w przeciwnej bandzie. A tak w szczególe: Co wy wiecie opałowaniu?
                  Za dużo mętów=mediów oglądacie. Nic na żywo, chiba tych z 'ostatnich pięter
                  wieżowców' policja chołubi raczej, co nie? Jak chcesz poczuć zapach walki to
                  jedź na mecz swojej drużyny do wrogiego klubu, a jak wrócisz żywy to pogadamy/o
                  ile tacy w ogóle wychodzą z biur i od kompa >>na mecze/. Później pogadamy o
                  kryterium ulicznym, takim prawdziwym a nie dla mętów > tv. A Perfect? przyznaję
                  się bez pałowania, nie leży mi od zawsze, a od płyty Grzesia z orkiestrą
                  symfoniczną to mnie brzucho boli od śmiechu, takiej popeliny nie ma i jeszcze
                  nie było.

• niech Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 16:03
                    Zdecydowanie twoj lekarz powinien odstapic od palowania a zapisac
                    elektrowstrzasy.
                    • rumba_negro Re: Policja zerwała koncert PERFECTU ;-((((((((( 13.10.03, 16:06
                      niech napisała:

> Zdecydowanie twoj lekarz powinien odstapic od palowania a zapisac
                      > elektrowstrzasy.

A tę jego bandę to leśniczy zaraz wyp...Już wyszedł z gajówki z obrzynem...
                  • j_karolak Kocham Cię cza_cha 13.10.03, 16:11
                    Nie rozumiem, ale kocham.
                    • Gość: cza_ha Re: Kocham Cię cza_cha IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 13.10.03, 17:05
                      Wykazuję ostrożne zainteresowanie. Tylko bez zboczeń, proszę. Ja jestem Man.

Nie wiedziałem, że dyskutuję o milicji i pałowaniu z panienkami, cyt:"niech
                      napisała:". Dalej nie wchodzę /w dyskusję/.
                      • niech Re: Kocham Cię cza_cha 13.10.03, 17:16
                        Zeby wejsc trzeba wpierw wyjsc. A tobie znowu nie wyszlo.
                        • garma Re: Lubię Perfect 13.10.03, 17:51
                          A mnie się bardzo podobało. Niestety nie mogłam dłużej posłuchać, bo tramwaj
                          szybko nadjechał... Zimno było, jak oni mogli grać w tym zimnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka