Dodaj do ulubionych

100 km na północ od Warszawy

13.10.03, 21:02
Co wiecie o Płocku ciekaw jestem czy ktoś tu był. Jestem z Płocka i chciałem
sie dowiedzieć co o moim mieście sądzicie z góry dziękuje. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: anioł Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 21:59
      Eee tam, szkoda gadać
    • Gość: Roman Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.10.03, 22:01
      Płock to bardzo ładne miasto jest,
      choć niektórzy mówią, że to wieś ...
      pzdr,
      • buggi Re: 100 km na północ od Warszawy 13.10.03, 22:05
        jest tam Zamek jakis i dom Polonii chyba.
        • niech Re: 100 km na północ od Warszawy 13.10.03, 22:08
          W Plocku bije ropa.
          • higher_eu Re: 100 km na północ od Warszawy 13.10.03, 23:48
            W Płocku ładny rynek jest...

i klasztor z fajnym ogrodem...

... tyle pamiętam :)
    • Gość: kiki Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:41
      Byłam raz i jestem pod urokiem.
    • j_karolak Re: 100 km na północ od Warszawy 14.10.03, 09:06
      Ja uważam, że Płock to piękne miasto. Najfajniejse, że macie tak blisko do
      plaży. No i te promy wolnocłowe. Ha ha ha. Ileż razy wypływaliśmy z kolegami z
      Płocka na Bornholm by kupić tanią Finlandię. Nie podoba mi się w Płocku tylko
      to, że zawsze macie zapchany ten wielki pomost. To źle. Ktoś powinien za to
      usiąść.
      • platynowe_sombrero Re: 100 km na północ od Warszawy 14.10.03, 10:19
        Dzięki za wypowiedzi, a może cosik bardziej rozwiniętego :P
        • Gość: paw Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 10:37
          a ja już niedługo będę pracować w Płocku, jest ładne stare miasto choć małe i
          cudowny widok z knajpy nad Wisłą na skarpie, sorry ale zapomniałem jak ona się
          nazywa i przede wszystkim wspaniałe muzeum secesji tego naprawdę zazdroszczę
          • Gość: kubster Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 14:19
            miasto fajne, ale male - poza petrochemia i osiedlami malo tu jest. Ale Tumska
            zmienia sie na dobre, zajefajna katedra i restauracja na zboczu skarpy.
            Dodalbym jeszcze spichlerz i tatarow. Dobrze, ze buduja wam nowy most.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka