platynowe_sombrero 13.10.03, 21:02 Co wiecie o Płocku ciekaw jestem czy ktoś tu był. Jestem z Płocka i chciałem sie dowiedzieć co o moim mieście sądzicie z góry dziękuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anioł Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 21:59 Eee tam, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.10.03, 22:01 Płock to bardzo ładne miasto jest, choć niektórzy mówią, że to wieś ... pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: 100 km na północ od Warszawy 13.10.03, 22:05 jest tam Zamek jakis i dom Polonii chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: 100 km na północ od Warszawy 13.10.03, 23:48 W Płocku ładny rynek jest... i klasztor z fajnym ogrodem... ... tyle pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:41 Byłam raz i jestem pod urokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: 100 km na północ od Warszawy 14.10.03, 09:06 Ja uważam, że Płock to piękne miasto. Najfajniejse, że macie tak blisko do plaży. No i te promy wolnocłowe. Ha ha ha. Ileż razy wypływaliśmy z kolegami z Płocka na Bornholm by kupić tanią Finlandię. Nie podoba mi się w Płocku tylko to, że zawsze macie zapchany ten wielki pomost. To źle. Ktoś powinien za to usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
platynowe_sombrero Re: 100 km na północ od Warszawy 14.10.03, 10:19 Dzięki za wypowiedzi, a może cosik bardziej rozwiniętego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 10:37 a ja już niedługo będę pracować w Płocku, jest ładne stare miasto choć małe i cudowny widok z knajpy nad Wisłą na skarpie, sorry ale zapomniałem jak ona się nazywa i przede wszystkim wspaniałe muzeum secesji tego naprawdę zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubster Re: 100 km na północ od Warszawy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 14:19 miasto fajne, ale male - poza petrochemia i osiedlami malo tu jest. Ale Tumska zmienia sie na dobre, zajefajna katedra i restauracja na zboczu skarpy. Dodalbym jeszcze spichlerz i tatarow. Dobrze, ze buduja wam nowy most. Odpowiedz Link Zgłoś