Gość: CHORY ŚWIAT GW IP: *.chello.pl 26.10.08, 21:06 a gw jak zwykle promuje pedziów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan.kirk Homorodziny na pikniku 26.10.08, 21:17 "Tęczowe rodziny spotkały się na niedzielnym pikniku w Instytucie Teatralnym. Jadły naleśniki i wysłuchały bajki o pingwinach gejach." "Dorota z branży reklamowej jest lesbijką, ale nie zna żadnej homorodziny z dzieckiem. Chciała osobiście taką poznać i pogadać. - Żadna nie przyszła - ubolewa. (...) Przyszło za to kilka rodzin heteroseksualnych." Czy nie ma tu pewnej sprzeczności informacyjnej...? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straznikmoralny to jest promocja pedalstwa pełną gębą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:20 kto na to pozwala?????????? czy GW to tuba gejostwea i pedofilstwa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka GW promuje swoich....za unijne pieniądze ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:51 Straszne...niedługo będą zapewne promocje zoofilii. Wałęsa mędrcem europy....pedalskie rodziny.....gdzie ja żyję ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxiarz Re: GW promuje swoich....za unijne pieniądze ???? IP: 195.182.52.* 27.10.08, 12:09 Gdzie ja żyję. Wszyscy, zamiast zająć się sobą i swoją rodziną, zajmują sie życiem seksualnym innych. Toż to paranoja jakaś jest. Geje i lezbijki to rzekomo zakała społeczeństwa bo tak mowi kościół katolicki - wzór cnót. Polska to niestety jeszcze straszny zaścianek a mentalnośc Polaków nie przystaje do rzeczywistośći. Kochających sie gejów będziemy potepisć natomiast przymkniemy oczy na alkoholików znęcających się nad rodzinami, bo w tym wypadku chodzi o ochrone miru domowego. Obłuda wycieka z kazdego waszego zdania, dlatego jedyne co mnie pociesza, to fakt, że możecie gejom skoczyć. Nie zatrzymacie procesu zsykiwania praw przez heomoseksualistów i już nie mogę się doczekać gdy "pedały w skórach" będa swobodnie paradować po ulicach, obściskiwac i całować się. Juz niedługo polskie społeczeństwo przeżyje szok związany z coraz większą swobodą na polu wartości i prezentowanych postaw. PS. Wstyd mi za wszystkich nie tolerujących inności. Mnie np. irytują pielgrzymki czy inne zabobony manifestowane publicznie jednak nie dąże do ich zakazania. PPS. Dziwne, że w odniesieniu do gejów ocena społeczna jest jednoznacznie negatywna, nawet jeżeli w pełni nie sa to informacje potwierdzone, natomiast doniesieniom o pedofilskich zapędach księży mówi się ostroznia, a wręcz tuszuje się takie przypadki. Obłuda w najczystszej formie. Pozdrawiam obrońców "moralności" i życzę wam szybkiej utraty wpływów. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: GW promuje swoich....za unijne pieniądze ???? 27.10.08, 12:28 jesteś pedałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Hemoroidy na pikniku rodzinnym ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 13:10 Piknik Hemoroidów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: GW promuje swoich....za unijne pieniądze ???? IP: *.bbtec.net 27.10.08, 15:29 brawo koxiarz! nareszcie przeczytalem cos madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: GW promuje swoich....za unijne pieniądze ???? IP: 194.181.60.* 28.10.08, 11:41 ty zapewne jesteś mędrcem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinique Wyborcza ma prawo do takiej promocji ... IP: *.acn.waw.pl 26.10.08, 22:18 ... bo jest osobistą tubą Adama Michnika, zastanawiam się natomiast z jakim celem statutowym Instytutu Teatralnego zbieżna jest organizacja niniejszego iwentu? Czy zbieżność występuje w zwązku z inscenizacją o pingwinach-gejach? Instytut Teatralny to jednostka państwowa, dopóki większością parlamentarną nie staną się na nowo partie lewicowe, instytut zwyczajnie nie ma mandatu na organizowanie tego typu naleśnikowych party. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Bleeeee IP: *.mobile.playmobile.pl 26.10.08, 23:51 ale zalosni jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z Wisłą! Pedofilia - nie 'czy?', tylko 'kiedy?'. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 23:56 Biedroń i GW idą naprzód, ku oswajaniu kolejnych zbczeń jako 'normy'. Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to nie jest kwestia 'czy dojdzie do oswajania pedofilii jako innego typu normy' ale kiedy to nastąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.rebel ty wogóle nie wiesz co piszesz. IP: *.ca-ib.com.pl 27.10.08, 14:07 po prostu ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx nie sadze,zeby tak,ot sobie IP: *.acn.waw.pl 27.10.08, 17:20 trafil samo sedno wniosek-jednak wie,o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeik Homorodziny na pikniku IP: *.aster.pl 27.10.08, 00:01 Fuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Homorodziny na pikniku 27.10.08, 00:15 Rodzina to rodzina,zawsze najważniejsza a jak szczęśliwa to co za różnica czy to facet i kobieta, dwóch tatów czy dwie mamy.czasem różnie ludziom sie układa...w sumie lepsza na bank,(jeśli jest miłość i szacunek)jest taka rodzina niż dom dziecka,czy matka dziwka a ojciec pijak z całą tą swoja patologią.nikomu nie ubliżając, klejcie ware krzykacze, bo to przez wasze plucie,te dzieci z tych domów mają prze.jebane. Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins To ile ich było? 27.10.08, 06:08 Więc z tych rzekomych (!) 50 tysięcy tzw. rodzin nie zjawiła się ani jedna??? Czego się bali? Ach, wiem, za rogiem na pewno czekały krwiożercze bojówki katolickie gotowe obedrzeć ich ze skóry. No tak, ta nasza homofobia... Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszeszczep666 Re: To ile ich było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:28 Poczytaj sobie wpisy powyżej to będziesz miał(a) odpowiedź. To nie polska homofobia czy polski antysemityzm, to polska dzicz, barbarzyństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: To ile ich było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:59 To nie jest barbarzyństwo tylko normalność-albo homo, albo rodziny- nie da się togo pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: To ile ich było? 27.10.08, 12:50 Gość portalu: zz napisał(a): > To nie jest barbarzyństwo tylko normalność W Polsce jedno nie wyklucza drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Re: To ile ich było? 27.10.08, 13:59 Widać do niektórych ironia musi być podawana dużymi literami, bo inaczej nie są w stanie jej odczytać. Piknik gejowski -> kilka par homo -> kilka rodzin hetero. Ani jednej rodziny homo? Rodziny = pary z dziećmi. Ja bym powiedział że ten piknik to była KLĘSKA, skoro mimo promocji w GW, zapewnienia przyjaznej parówkowo-bajkowej atmosfery nikt nie przyszedł. A może tak naprawdę rodziny gejowskie nie istnieją??? Odpowiedz Link Zgłoś
know krwiozercze bojowki? wystarcza "zyczliwi" sasiedzi 28.10.08, 08:04 gdyby w polsce nie bylo homofobii, raczej byby tlumek na pikniku z darmowym zarciem. jezeli malo kto przyszedl, to znaczy, ze geje i lesbijki sa zastraszeni. boja sie zapewne tego, ze ich dzieci beda w szkole i na podworku wytykane paluchami, jako dzieci zboczencow. wybierz sie, tkamins, do pierwszej lepszej podstawowki: "pedal", to najczestsza inwektywa, jaka sie obdarzaja dzieciaki. to wedlug ciebie oznaka tolerancji wobec homoseksualistow jest? ta nasza tolerancja... buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: krwiozercze bojowki? wystarcza "zyczliwi" sas 29.10.08, 09:18 know napisała: > gdyby w polsce nie bylo homofobii, raczej byby tlumek na pikniku z > darmowym zarciem. jezeli malo kto przyszedl, to znaczy, ze geje i > lesbijki sa zastraszeni. A ja sądzę, że to znaczy, iż g&l mają po prostu w nosie takie imprezy, dobrze się czują w swoich środowiskach i nie odczuwają kategorycznego imperatywu pomagania takim swoim "obrońcom" jak Biedroń et consortes w zaistnieniu na łamach prasy ogólnoposkiej. > boja sie zapewne tego, ze ich dzieci beda w > szkole i na podworku wytykane paluchami, jako dzieci zboczencow. Taaa, bo przecież ta kawiarnia od rana otoczona była przez szpalery dzieci ze wszystkich szkół i podwórek Wawy, które tylko czyhały kto wejdzie do środka, żeby od razu móc go zacząć wytykać... > wybierz sie, tkamins, do pierwszej lepszej podstawowki: "pedal", to > najczestsza inwektywa, jaka sie obdarzaja dzieciaki. to wedlug > ciebie oznaka tolerancji wobec homoseksualistow jest? ta nasza > tolerancja... buhahahaha Dzieci z podstawówek na ogół nie są wzorcami tolerancji jeżeli chodzi o jakakolwiek odmienność, nie tylko - by tak rzec - moczopłciową. Miarą tolerancji jest zachowanie dorosłych; a w tym przypadku jakoś nie słychać o tym, by pary jednopłciowe mieszkające z dziećmi miały z tego powodu jakiekolwiek poważne kłopoty w społeczeństwie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Homorodziny na pikniku IP: *.chello.pl 27.10.08, 08:09 homorodzina, rodzina tęczowa to nie tylko dwie kobiety lub dwóch mężczyzn + dziecko. to również pary homoseksualne. poznajcie nas a nie opluwajcie. to takie niechrześcijańskie! Chrystus by tego nie pochwalił, to pewne... więcej zrozumienia i wiedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubio pozwól że odpowiem na twój post IP: *.bas.roche.com 27.10.08, 10:13 twój wpis świadczy o ignorancji, poczytaj sobie dokładniej Biblię, o poznasz stanowisko zarówno judaizmu jak i chrześcijaństwa nt. homoseksualizmu. Generalnie chodzi o to, że obie religie potępiają takie zachowania. Ale nie chodzi o historie sprzed wieków, ale to co dzieje się teraz. Znasz obecne stanowisko Kościoła? Pewnie tylko z lektury GW nt. bab moherowych i księży pedałów,ja zamiast tego polecam sięgnięcie do innych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg Heider Re: pozwól że odpowiem na twój post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 11:40 Dokładnie, Jezus nienawidził gejów i żydów, chociaż sam był żydem a na obrazkach nie wygląda zbyt męsko. To czyni go prawdziwym prawicowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubio na twój post juz głąbie nie odpowiem IP: *.bas.roche.com 27.10.08, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pozwól że odpowiem na twój post IP: *.ca-ib.com.pl 27.10.08, 13:54 religia nieźle mąci ludziom w głowach. to widać słychać i czuć. księga która opisuje takie zachowania jak związki kazirodcze lub składanie ofiary z syna i to jest w porządku - to dopiero jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: pozwól że odpowiem na twój post IP: *.acn.waw.pl 27.10.08, 17:24 a czy piknik byl dla rodzin kaziroczych,czy dla gejowskich? dostrzegasz czasem potrzebe dyskusji na temat ,czy zawsze uzywasz argumentu,typu "a u was bija murzynow"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: pozwól że odpowiem na twój post IP: *.acn.waw.pl 28.10.08, 17:07 tak, znam stanowisko kościoła kat. aż nazbyt dobrze. i znam też gejów i lesbijki, którzy są wierzący. i co - zabronić wierzyć? z tego powodu, że to nie ja wybrałam sobie orientację. wg mnie trzeba kochać, przede wsztystkim, a nie dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Homorodziny na pikniku IP: *.chello.pl 28.10.08, 14:11 super wspaniale cieszę się że było takie spotkanie. popieram homorodziny i jestem całym sercem z nimi!!! nie dajcie się tym, którzy sądzę że mogą decydować o tym czyje życie jest bardziej wartościowe!!!! tak dla różnorodności i wolności!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Homorodziny na pikniku IP: *.aster.pl 27.10.08, 09:57 Cieszę się, że Bierdoń działa, że tęczę swoją dzielnie nosi i robi akcje,które mogą ludziom dać poczucie wspólnoty. A tym, którzy mają otwarte głowy dać możliwość na oswajanie i zwykłą komunikację z tymi, co to mają inne nastawienie. Jestem absolwentką pedagogiki i zgadzam się, że najważniejsze dla dziecka jest miłość, szacunek ludzi, którzy je wychowują bez względu na to czy jest to dwóch panów czy dwie panie. Poza tym za proszę zauważyć, że jeszcze w zeszłym wielu same kobiety (z racji wielopokoleniowego rodziny) wychowywały dzieci. Mężczyźni walczyli, brali udział w powstaniach i było ich jak na lekarstwo...Zamiast wyszydzać najpierw trzeba spróbować zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Homorodziny na pikniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:08 Ach ta megalomania. Zapoznaj się jaki procent społeczeństwa brał udział w powstaniach i nie piernicz więcej trzy po trzy. Reszta twojego bredzenia jest podobnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Pingwiny na pikniku 27.10.08, 10:39 I niech jak pingwiny mieszkają w zoo lub na biegunie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.zdzisiek A ja jadłem pizzę z żoną i piłem czerwone wino 27.10.08, 10:40 Czemu żadna gazeta o tym nie napisze? Bo mam "niepostępowe" preferencje seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek007 Re: A ja jadłem pizzę z żoną i piłem czerwone win IP: 195.245.213.* 27.10.08, 11:55 Ty ultranacjonalistycznokatolski oszołomie - jak w XXI pierwszym wieku możesz mieś żonę i pić z nią wino!!!!? Odejdź z tego ciemnogrodu, rzuć zaścianek!!! Żone na księżyc , wskakuj w tęczowe gacie i zacznij jak prawdziwy supernowoczesnylewackopostępowy europojczyk przystawiać się do swojego sąsiada. A jak naprawdę chcesz w dym grajdole ponieść kaganek oświecenia kup swojemu Azorowi kwiaty i weźcie ślub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.zdzisiek Chyba masz rację... 27.10.08, 13:42 Mając żonę, nijak nie pasuję do nowoczesnej Europy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: A ja jadłem pizzę z żoną i piłem czerwone win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:27 Nie. Bo Wy jesteście akceptowani w społeczeństwie, a homoseksualiści nie. Wystarczy ruszyć głową a nie słać słowa na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscNiedzielny Re: A ja jadłem pizzę z żoną i piłem czerwone win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:09 Nie napisze, bo nie o postępowe albo niepostępowe preferencje seksualne, a już tym bardziej nie o to co się jadło i piło, w tym pikniku chodziło, ale o zwrócenie uwagi na fakt, że takie homorodziny istnieją czy się to komuś podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: A ja jadłem pizzę z żoną i piłem czerwone win 27.10.08, 18:25 Tyle, że - jak widać - same owe homorodziny jakoś wcale nie odczuwają potrzeby zwracania na siebie uwagi ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziku Homorodziny na pikniku IP: 81.210.83.* 27.10.08, 11:50 Punkt kulminacyjny bajki gejowskie... czy naprawdę nikt nie widzi jak wielka jest to głupota i jak bardzo jest to chore??? ...i jeszcze dzieci mają to słuchać??? Nie ma głodu, zarazy, nikt nikogo nie prześladuje więc ludzie nie mają problemów naprawdę ważnych i życiowych, dlatego odbija im palma z nudów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Bajki o pedałach????????? 27.10.08, 12:34 rany boskie!!!! jak można dzieciom czytać takie rzeczy???????? czy opowiadać????????? czyli założeniem takie pedalskiej czy lesbijskiej "rodziny" jest wychować kolejnego pedała albo lesbę...zaiste zacny to cel realizowany przez funkcjonariuszy biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pynio Homorodziny na pikniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:20 Precz z pedałami i zboczeńcami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek Homorodziny na pikniku IP: *.pekao-fs.com.pl 27.10.08, 12:31 "Raczono się (...) parówkami" :D "- Tato, a skąd się biorą dzieci ? - Idź do mamy. On Ci powie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.rebel wiekszosc komentatorow jest za ukrzyżowaniem gejów IP: *.ca-ib.com.pl 27.10.08, 12:49 ciekawe dlaczego? tak was to denerwuje? Coż wam do tego że odbywaja się takie spotkania? Wy zapewne spotykacie sie co niedzielę w kościele - przekazując sobie znak pokoju - ale po co? tylko po to żeby odklepać? a za murami kościoła siejecie nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: wiekszosc komentatorow jest za ukrzyżowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 13:14 Dlaczego każdy kto ma konserwatywne poglądy i uważa pedalstwo za coś nienaturalnego od razu kojarzony jest z kościołem/Rydzykiem/Kaczyńskim itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygej Re: wiekszosc komentatorow jest za ukrzyżowaniem IP: 157.166.216.* 27.10.08, 13:36 bo to najprostszy argument w rękach pedalstwa, kto jest przeciw nam jest katolem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.rebel a zatem kim wy jesteście? IP: *.ca-ib.com.pl 27.10.08, 14:04 nie-katolikami? nie-prawicowcami? trudno mi uwierzyć że ktoś kto myśli na miarę obecnych czasów może interesować się tym kto z kim i że pan z panem albo pani z panią. i że takich leczyć trzeba - chociaż już od dawna wiadomo że to nie choroba i lekarstwa na to nie ma. zatem kim jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito normalni jesteśmy... IP: 157.166.216.* 27.10.08, 15:55 sorry kolego, niech Ci będzie że to nie chorobą, ale do jasnej anelki czy trzeba się obnosić z tym że się woli chłopców????? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rebel trzeba? może trzeba. 27.10.08, 16:59 Mam żonę, dwójkę synów i mi to kompletnie nie przeszkadza że ktoś jest gejem a ktoś lesbijką. Bardziej przeszkadzaja mi ci co krzyczą "leczyć pedałów". Czy spotkanie tęczowych rodzin jest większym obnoszeniem się niż pielgrzymka do Częstochowy?? Czy trzeba obnosić się z tym że się jest katolikiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: trzeba? może trzeba. IP: *.acn.waw.pl 28.10.08, 17:15 dziękuję bardzo za rzetelny i uczciwy komentarz. z takimi ludzmi można polemizować nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Homorodziny na pikniku IP: *.lan.altkom.pl 27.10.08, 13:11 Dlaczego nie ma nowych wiadomosci z Wawy tylko ten post wisi od 3 dni. Potwierdza to tylko ze gazeta promuje homofaszystów z ich pseudo rodzinami i nawet robi to za cenę tego do czego została stworzona czyli przekazywania informacji Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.zdzisiek Bo to jest najważneijszy news z Warszawy 27.10.08, 13:44 Warszawa nie ma poważnych problemów, o których możnby pisać - rozwija się prężnie i dynamicznie (sama prezydent Gronkiewicz-Waltz) nam mówiła, kryzys nas ominie (sam premeir Tusk mówił)... A więc piszmy o postępie i nowoczesności. Naprzód różowa siło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Homorodziny na pikniku IP: *.gts.metrobip.com.pl 27.10.08, 13:22 www.youtube.com/watch?v=sHVNgMUTPPI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krupetto Homorodziny na pikniku IP: *.sggw.waw.pl 27.10.08, 15:17 Wstyd. Dobrze wiadomo że bez normalnej matki i normalnego ojca dzici nie będą dobrze ukształtowane. Do prawidłowego rozwoju potrzebne są osoby obu płci. Jak dla mnie to wstyd - taka impreza :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer W mojej rodzinie od 7 pokoleń - sami homo IP: *.acn.waw.pl 27.10.08, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Homorodziny na pikniku 28.10.08, 08:52 Gość portalu: CHORY ŚWIAT GW napisał(a): > a gw jak zwykle promuje pedziów -- I jak zwykle pierwszym komentującym jest frustrat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Homorodziny na pikniku IP: *.aster.pl 28.10.08, 09:34 Chcę nadmienić, że moja mama od ponad piętnastu lat przyjaźni się z panami, którzy są gejami. Wprowadziła mnie w rozmowę na ich temat zupełnie prosto. Przede wszystkim przedstawiła jako ludzi. A nie wynaturzone dzikie bestie. I powiem, że mnie to wcale nie zwichnęło,nie przewróciło mi w głowie.Moja ciotka, osoba heteroseksualna założyła klub, gdzie ludzie o odmiennej orientacji mogli się spotkać, dyskutować.Stworzyła niszę na dialog i zabawę. I smutne jest to jak łatwo państwu oceniać ludzi wcale ich nie znając. Jak można mówić o innym człowieku skoro nie wiadomo co mu w duszy gra? Myślę, że najpierw trzeba spróbować zrozumieć. Tylko tyle. Polecam uwadze tekst Gadamera "Cóż to jest prawda?".Może okazać się pomocny a przy okazji dobra lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.zdzisiek Ale po co od razu podawać takie newsy? 28.10.08, 10:35 Jasne, są geje w społeczeństwie, każdy wie, że są, więc pisanie takich newsów jest w tym kontekście tak samo interesujące jak pisanie, że woda jest mokra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yga Re: Ale po co od razu podawać takie newsy? IP: *.acn.waw.pl 28.10.08, 17:14 proponuję - porozmawiaj z jakąś osobą homoseksualną, ale tak na poważnie. o co jej chodzi. i zrozum, próbuj zrozumieć! jeśli nie znasz nikogo takiego (lub tak ci się wydaje), to zapraszam do zadawania pytań. odpowiem na wszystkie! - tylko sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Homorodziny na pikniku IP: *.dsk.uw.edu.pl 22.11.08, 11:40 Nie rozumiem tego zmieniania wszystkiego i wszystkich, także rodziny, tego pędu do wychowania Nowego Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś