Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 00:48 a gdzie konkretnie złamali prawo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tvtotal2 Re: Zabawy z Bronią :p 06.12.08, 02:18 Kiedyś nadejdzie taki piękny dzień, w którym jeden z drugim pajace z atrapą srogo się rozczarują. Dojdzie do tego, że "zazstraszony" kapiszoniakiem, spokojny przechodzień celnie palnie, w naturalnym odruchu samoobrony, giwerą między szczeniackie oczka. Media i odpowiednie służby powinny przeprowadzić stosowną kampanię nagłaśniającą, że wybryki z atrapami to nie kaszka z mlekiem, tylko ryzykowne i sprzeczne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilroy Re: Zabawy z Bronią :p IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 07:40 I bedzie to piekny dzien, dodajmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Zabawy z Bronią :p IP: *.chello.pl 06.12.08, 08:31 Dlaczego ten pan dzwonił po SM? Te nieroby nigdy nie mają czasu bo akurat wypisują mandat babci z pietruszką. Trzeba było dzwonić na policje. Byłaby szansa że w prawidłowym odruchu policjanci położą całe towarzystwo na ziemi mordkami do chodnika. A swoją drogą "parę pał" też by nie zaszkodziło, tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beczka śmiechu Re: Zabawy z Bronią IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.12.08, 08:58 Człowieku ogarnij się. Pałe to ty powinieneś dostać na swój mózg jak go jeszcze masz. Kiedyś za mojej młodości strzelało się z karbidu ,saletry, korków i to było naprawde niebezpieczne . Młodzież wyszła i co sie stało zgredowi że troszkę se postrzelali z plastikowych kulek.To jest paranoja jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moron Re: Zabawy z Bronią IP: *.chello.pl 06.12.08, 10:20 te kulki potrafia leciec z predkoscia 200m/s i mozna je potem spod skory wydlubywac... nie wolno strzelac do osoby ktora nie ma googli ochronnych bo si emoze to tragicznie skonczyc taka zabawa w srodku miasta powinna byc surowo ukrana poza tym w artykule jest wyraznie zaznaczone ze strzelali tez do samochodow - a to juz wandalizm... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Zabawy z Bronią 06.12.08, 12:26 Gość portalu: moron napisał(a): > te kulki potrafia leciec z predkoscia 200m/s i mozna je potem spod skory wydlub > ywac... Mylisz dwa rodzaje broni i amunicji; 1/ repliki ASG strzelającą plastikowymi kulkami 2/ wiatrówki śrutowe strzelające, jak nazwa wskazuje, śrutem stalowym. Prędkość pocisku rzędu 200 m/s osiąga tylko pocisk wystrzelony z wiatrówki - karabinka. Dla pocisku z pistoletu sprężynowego, czy gazowego prędkość wylotowa to maksymalnie 100 m/s. Niemniej zawsze istnieje ryzyko zranienia, dlatego ci, którzy świadomie bawią się ASG, stosują ochronne maski i gogle, a na swoje zmagania wybierają miejsca, które w najwyższym stopniu eliminują ryzyko dla osób postronnych. W tym konkretnym przypadku brak reakcji SM mógł skończyć się tragedią. Kuka BB wystrzelona z bezpośredniej odległości może wybić oko. Interesujace jest również czy rodzice tych chłopców zdają sobie sprawę z tego jak bawią się ich synowie, ora czy wiedzą o tym, że ich dzieci są w posiadaniu tak niebezpiecznych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curian Re: Zabawy z Bronią IP: *.merinet.pl 02.01.09, 14:44 He,he. Chcesz powiedzieć, że chińskie pistoleciki za 20 zł z bazaru to repliki. Prędkość wylotowa tych kulek to max 160 fps (czyli jakieś 60 m/s). Więc nie porównujmy pistolecików z bazarków do markowych replik kosztujących 1500 zł. Zresztą replika może mieć 200 m/s, lecz z wiadomych powodów zwykle nie przekracza 160 m/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Zabawy z bronią IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 08:39 młodzież nie jest głupia i wie co robi. Chłopcy prawidłowo odpowiedzieli i nazwali Pana, który ich fotografował. Przecież mógł to być pedofil. Pan powinien się cieszyć, że chłopcy nie wezwali Policji. Wtedy odechciałoby mu się fotografować młodzież. Swoją drogą mam jedną pretensję do Straży, że nie pojechała do zgłoszenia i nie zatrzymała zgłaszającego by później przeszukać mieszkanie zgłaszającego. Przecież ten człowiek mógłbyć pedofilem Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka Re: Zabawy z bronią 06.12.08, 08:50 Gościu sds podziwiam, bardzo ciekawa interpretacja - GRATULUJę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moron Re: Zabawy z bronią IP: *.chello.pl 06.12.08, 10:21 akurat wolno robic zdiecia w miejscach publicznych a ulica na pewno do takowych nalezy a dzieci moly byc z alkaidy - wiec moze nalezalo je od razu zbombardowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: Zabawy z bronią IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 21:44 Wolno robić zdjęcia na ulicy. Ja czytałe latem w GW, że robił taki zboczeniec zdjęcia dziecion na plaży policja go aresztowała poszli do domu i okazało się , że zacny pan fotograh to pedofil ma e domu zdjęcia dzieci nago. Areszt 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
lyona Zabawy z bronią to juz na świecie NORMA ale zawróć 06.12.08, 09:59 zawróćcie chłopaki i to od strony Polski to błagam to tak trzeba dla ZNAKU POKOJU przeciez spot szpieguje i widzi świat to widzi mi to pokazaliście REAGUJĘ jestem w pracy'reaguję mam dzieci i napiecia miesięczne ale reaguję złam karabin na ZNAK POKOJU złam karabin ale wiem że waleczne z was istoty ale BŁAGAm matka bhłaga o łaske dla SYNÓW u ojca złego przeciwnika BŁAGAM i mało tego ODDAM MOJE ZYCIE za WAS bo jestem stara mam 38 lat no ale miałam 16 i bałam sie kabekaesu bo mi trafiał w cel z dokładnością dwa razy w to samo miejsce ale ale to sie powtarza w zyciu i dobra dwa sms-do banku i ww czasie rzeczywistym setne sekundy ale zgłosiłqam atychmiast i zażegnali problem cofania fuzji ale BŁAGAM o wasze życie to moja przyszłosc BŁAGGGGGGGGGGGGGGGAwatgita bhadawatgita Dalaj LAMA błagam nie zabijacie nikogo za nic ale kupcie se lepiej szampany na ZNAK POKOJU chociaż namiastkę wiary błagam i za ortografie przepraszam i bronie parszywej jakiejś SIUDEMKI ale sama sama jestem i matka do potęgi 3 to przeżywam tenstresssssss jakoś poszlibyście do lasui grać w farbki kolorowe wiem ZA DROGI SPORT ale jesteście NAJCHŁOPAKI ZŁOTE ale terka znak pokoju to mój dziadek by bo śp wam poewiedział WESTERPLAC to złamany bagnet to wiecie obok mnie zapraszam latem GALEONEM LEW dla WAS ZADARMO błagam zapraszm dla was za darmo ale nie znam slowo KARA dla zanajlepszych chłopaków co bronią z bronią WOLNOŚCI MEJ kocham was dzieciaki ale nie wyłaście z kompa błagam plis szkoly w to nie mieszam bo baby nie kumają ale mam tu AT komendy głównej to wam pomoge ok to SPOKÓJ i najlepiej milczcie do nowego roku a potem potem to stres minie ale słuchac musicie strażnikow miejskich ok papa durna jestem matka ale mam dwóch synów wypłakałam oczy za WAS chłopaki złote ale życie wraz zoczami oddam to nie stawka bo to nie zakład ale spoko pracuję nad ideologią POKÓJ ludziom wola DORA WOLA i ZNAk znak pokoju ok ??? i nie lov'e was ale coś tak jakby jak to powiedziec imnaczej bo to publiczne forum se rozkodujcie sami na N_K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiglidigli kij w oko społeczniakom IP: *.aster.pl 06.12.08, 10:38 a ten stary dziad niech się zajmie swoimi sprawami a nie małolatom życie uprzykrza i gardło sobie zdziera kiedy nie trzeba dzwoniąc do troglodytów ze straży miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: kij w oko społeczniakom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 11:59 madralo - pomysl,glupku, co bys zrobil, gdyby cie ostrzelali?? dolaczyl do nich, usmiechnal sie, podziekowal????? a jesli gnoje wezma do lapy prawdziwa bron, bo otoczenie nie reaguje, i co???? bedzie to co w stanach zboczonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: kij w oko społeczniakom IP: *.chello.pl 06.12.08, 13:06 A moze wpadną na pomysł żeby taka zabawką postraszyć jakiegoś mochera i w ten sposób zarobić parę złotych. Ciekawe kto z was jest w stanie odróżnić prawdziwą klamkę od dobrze zrobionej repliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszak miejski Zabawy z bronią IP: *.jmdi.pl 06.12.08, 12:36 zlikwidować tą straż miejską,oni nic nie robią darmozjady.Żenada. STRAŻ MIEJSKA DO LIKWIDACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralka Re: Zabawy z bronią IP: *.kablowka.waw.pl 08.12.08, 18:07 A co Policja robi w tej sprawie? moze ktoś mi powie....... Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Zabawy z bronią 06.12.08, 15:02 Darmozjadów i nierobów banda. Nie mogli zdążyć, bo przecież cztery patrole spisywały babcie handlującą czosnkiem, a kolejne dwa odwoziły pana Edwarda do doktora kolskiego. Ale przecież oni od tego są. Za wysokie progi na strażników nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W temacie Re: Zabawy z bronią IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.12.08, 16:49 Tak i po to są żeby taki jeden z drugi ćwierć inteligent mógł się dowartościować troszkę na forum. Jak mu mama nos wytrze to napisze swoje idiotyzmy i sie cieszy bo formu gwarantuje mu anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porządny Zabawy z bronią IP: *.chello.pl 06.12.08, 20:20 Szkoda że nie powiadomiono Panów z Policji.Policja na pewno nie pozwoliłaby bezkarnie zabawiać się grupie wyrostków z plastikową bronią.Cieszy reakcja spontaniczna przechodniów ,i że próbowali temat poruszyć. Żle wróży postawa Dyrektora szkoły,i źle wróży brak reakcji Straży Miejskiej. Ja wierzę w naszych policjantów,jeśli się ich odpowiednio poinformuje,to wyłapują tych ludzi którzy sieją zagrożenie,ferment i strach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Po co dzwonić do SM? Przecież oni nic nie robią... IP: *.acn.waw.pl 06.12.08, 20:38 Jeśli coś przeszkadza to się dzwoni na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: Po co dzwonić do SM? Przecież oni nic nie rob 06.12.08, 23:26 "w temacie" - póki co to ty jesteś anonimowy. Ja się zalogowałem. Strażników miejskich najzwyczajniej w świecie nie trawię. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to tylko wyjątki. Jednym z nich jest eko-patrol. Ci faktycznie są potrzebni i ich pracę widać. Większość czai się za krzakami żeby złapać groźnego przestępce który dopijał piwo. A teraz sio na patrol chłopaku z chomiczówki, przestań usprawiedliwiać "sm", bo wszyscy widzą, jaka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-1 Re: yes2milke 07.12.08, 10:43 Ja też się zalogowałem. Podziękujcie radnym i HGW, za restrukturyzację SM 2 lata temu, i za ich podstawowe i niecierpiace zwłoki akcje, typu "babcia z pietruszką" i parkowanie. To właśnie te interwencje są w tej chwili dla nich najbardziej ważne, dlatego SM je wykonuje. Kiedyś byłoby to nie do pomyślenia, aby człowiek zgłaszający, mieszkaniec Warszawy, nie doczekał się na patrol do spozywania, huliganki, zakłócania, dewastacji, bójek, awantur itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W temacie Re: Po co dzwonić do SM? Przecież oni nic nie rob IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.12.08, 13:11 Ale kogo obchodzi ,że kogoś nie trawisz .Może ty np swoim wyglądem doprowadzasz kogoś do złego samopoczucia i wymoiocin. A nikt z tego nie robi afery i sie o tym nie rozpisuje.Jako znawca pracy formacji nazwywanej SM ,powinieneś się do niej nająć .Trzeba takich mądrali co to wszystko wiedzą .Pisząc wszyscy ośmieszasz się ,to twóje mażenie i pobożne życzenie .Naszczęście ludzie wiedzą jak jest naprawdę a pieski to powinien łapać hycel -rakarz a nie patrol SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trala Re: Po co dzwonić do SM? Przecież oni nic nie rob IP: *.kablowka.waw.pl 08.12.08, 18:10 Tak policja zawsze pomoze..........ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine gazeta osiaga poziom dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 00:01 w tym artykule. Poziom dna osiagaja tez chorzy ludzie w rodzaju tego pana, ktory chyba nic nie ma w zyciu do roboty, jak tylko czepiac sie bawiacych sie dzieci. Jak wiemy dzieci bawia sie "w wojne" od wczoraj, totez ten pan poczuł sie zagrozony widzac mlodziez z atrapami broni (bo przeciez u nas jest ona tak łatwo dostepna jak w teksasie). Ciekaw jestem czy podobnie reaguje widzac inne dzieciece zabawy (dzwoni na policje mowiac ze sie bawia "ale ten miecz wyglada jak prawdziwy"?)? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: gazeta osiaga poziom dna 07.12.08, 16:32 Gość portalu: spacemarine napisał(a): > w tym artykule. Poziom dna osiagaja tez chorzy ludzie w rodzaju tego pana, ktor > y > chyba nic nie ma w zyciu do roboty, jak tylko czepiac sie bawiacych sie dzieci. > Jak wiemy dzieci bawia sie "w wojne" od wczoraj, totez ten pan poczuł sie > zagrozony widzac mlodziez z atrapami broni (bo przeciez u nas jest ona tak łatw > o > dostepna jak w teksasie). Ciekaw jestem czy podobnie reaguje widzac inne > dzieciece zabawy (dzwoni na policje mowiac ze sie bawia "ale ten miecz wyglada > jak prawdziwy"?)? Ci kretyni z bronią to nie są jak mówisz dzieci, lecz przyszli (a niektórzy nawet czynni) gangsterzy. Ulica nie jest miejscem na takie wygłupy, jeżeli nie masz nic przciwko temu to zaproś ich do swojej posiadlości lub na swoje podwórko, zobaczymy jak długo wytrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Re: gazeta osiaga poziom dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 23:07 > Ci kretyni z bronią to nie są jak mówisz dzieci, lecz przyszli (a > niektórzy nawet czynni) gangsterzy. Gimnazjaliści?! Z jaką bronią, z atrapą made in china? Bez jaj, dzwonic tez ze "ten miecz wyglada jak prawdziwy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa_wa Zabawy z bronią gimnazjalistów IP: *.aster.pl 07.12.08, 13:29 Dobre..., "Straż Miejska zlikwidowała stały posterunek"..., to powinni się nazwać "Strasz Miejska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MkTw Zabawy z bronią gimnazjalistów IP: *.chello.pl 08.12.08, 08:10 Mam nadzieje że chłopaki znajdą dziada który zrobił im to zdjęcie, to wtedy zapamięta sobie żeby na drugi raz nie robić zdjęć osobom którym nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka uczą się od dorosłych 08.12.08, 09:34 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6035876,Grozili_bronia_na_Krakowskim_Przedmiesciu.html?nltxx=1077927&nltdt=2008-12-08-04-06 ciekawe ile za to dostaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM to żenada Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 10:47 Zgadzam się, że SM to kompletna żenada. Interesują ich tylko staruszki handlujące czosnkiem. A nielegalne parkowanie i takie występki jak w tym artykule to olewają... Aha - no i jeszcze interesuje ich pilnowanie domu Waltzów, aby robić pozory skuteczności. Sam mieszkam w okolicach tego gimnazjum i czasem jak wcześniej wrócę z pracy i widzę tych chłopaków to sprawiają na mnie wrażenie "wycieczki z poprawczaka". Zaczepiają ludzi, niszczą samochody itp. Do gimnazjum nie chodziłem bo ich jeszcze nie było i przyznam się, że nie byłem aniołkiem ani w podstawówce ani w LO. Ale poza jakimś papierosem czy piwkiem nic więcej się nie działo. Widać, że czasy bardzo sięzmieniają... i to w ciągu kilku zaledwie lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gry uliczne Re: Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:01 Tak się składa, że pracuję w tej okolicy i widziałam całe zdarzenie. Najpierw, jak zwykle, zaalarmowały mnie wrzaski i przekleństwa nastolatków. Wyjrzawszy przez okno można było odnieść wrażenie, że są jakieś zamieszki... po przyjrzeniu się wyglądało to na "zabawę" młodzieży z atrapami karabinów. Opoczyńska to mała uliczka. I można mieć dość, jeśli 5 dni w tygodniu, podczas każdej szkolnej przerwy słyszy się pod oknami kilkudziesięciu bluzgających nastolatków, którzy przychodzą tam na piwo i papierosa. Większość z nich to chłopaki, ale dziewczyny dzielnie im sekundują - taka grupa wyrostków skutecznie tarasująca przejście i obrzydzająca życie mieszkańcom okolicznych kamienic. Wychodząc jednak z założenia, ze dopóki nie dzieje się nic realnie zagrażającego komukolwiek, nigdy nie wzywałam straży miejskiej czy policji. Okazuje się, że ktoś to jednak zrobił. I wiecie co? Dzisiaj jest tak cicho, jakby wakacje już się rozpoczęły. Duża ulga. Zobaczymy na jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gry uliczne Re: Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:11 Albo to interwencja Gazety tak zadziałała (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 19:17 Gość portalu: gry uliczne napisał(a): > Tak się składa, że pracuję w tej okolicy i widziałam całe zdarzenie. > Najpierw, jak zwykle, zaalarmowały mnie wrzaski i przekleństwa nastolatków. Wyj > rzawszy przez okno można było odnieść wrażenie, że są jakieś zamieszki... po pr > zyjrzeniu się wyglądało to na "zabawę" młodzieży z atrapami karabinów. > Opoczyńska to mała uliczka. I można mieć dość, jeśli 5 dni w tygodniu, podczas > każdej szkolnej przerwy słyszy się pod oknami kilkudziesięciu bluzgających nast > olatków, którzy przychodzą tam na piwo i papierosa. Większość z nich to chłopak > i, ale dziewczyny dzielnie im sekundują - taka grupa wyrostków skutecznie taras > ująca przejście i obrzydzająca życie mieszkańcom okolicznych kamienic. > > Wychodząc jednak z założenia, ze dopóki nie dzieje się nic realnie zagrażająceg > o komukolwiek, nigdy nie wzywałam straży miejskiej czy policji. Okazuje się, że > ktoś to jednak zrobił. I wiecie co? Dzisiaj jest tak cicho, jakby wakacje już > się rozpoczęły. Duża ulga. Zobaczymy na jak długo. Było cicho, bo wszyscy wychodzą po 6. lekcji czyli 13:30. Tak naprawdę widziałam całe to zdarzenie i w gazecie nie jest CAŁA PRAWDA. Często bywam na Opoczyńskiej, nikt przed szkołą nie pije piwa (!) okey, dużo ludzi pali ale na 400 uczniów może 30? więc nie jest to tak że kilkadziesiąt osób stoi w jakiejść mini-uliczce - to śmieszne. Powracając jeszcze do dnia gdzie moi koledzy rzekomo strzelali do samochodów i przechodniów, powiem tylko że na pewno nie zaczęli oni wyklinać tego Pana, który zrobił im zdjęcie, strzelali tylko w siebie nawzajem, gdy nikt nie szedł (celując oczywiście bardziej w nogi niż w twarz!) Teraz, mają oni przez to wielkie nieprzyjemności. Wszystko dzięki sympatycznemu Panu który wysłał zdjęcie 'bawiących się' nastolatków. Tylko szkoda, że nie powiedział Pan całej prawdy i oczernił nastolatków oraz szkołę, która miała w miarę dobrą renomę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim 2 Re: Zabawy z bronią IP: *.chello.pl 08.12.08, 15:56 Sam jesteś wycieczką z poprawczaka, albo raczej nieudany związkiem księży homoseksualistów, co Cię to obchodzi co robią te dzieci to ich życie i oni będą mieli wyciągane konsekwencje ze swojego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Zabawy z bronią gimnazjalistów IP: *.rtr.bait.pl 08.12.08, 16:19 no nieprawda ta gazeta klamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralka Zabawy z bronią IP: *.kablowka.waw.pl 08.12.08, 18:04 Babcia z pietruszką......... Gościu żyjesz w komuniżmie????????? To się obudz już dawno po.......... stereotypy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moko Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 18:26 Chyba G2 jest jakieś szczególne pod tym względem, bo nigdzie, przy żadnym innym gimnazjum nie widziałem takiej hołoty. Dokładnie - wycieczka z poprawczaka. Mieszkam przy Opoczyńskiej, więc wiem, co mówię. Wracając z pracy w zeszłym tygodniu, gdy czekałem na podjeździe aż brama się otworzy, dwóch takich łysych gnojów przechodząc zaczęło mi walić po masce samochodu. Po co? Zapewne aby się popisać. Ale jak wysiadłem to w nogi... Żenada. A co do SM - też żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySPACEMATINE Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 18:28 Znów ten cholerny SPACEMARINE !!! (kilka postów poniżej) won z tego forum, bo #!@$%% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: Zabawy z bronią 08.12.08, 18:57 Cała zabawa gó...arzy skończy się tak, że pewnego dnia pojawią się okoliczni blokersi i będzie dym. Posypią się gimnazjalistów trybiki, a okoliczni mieszkańcy będą bić brawo... I co straszaki zrobią ? Ciekawym ich pracy polecam pl.youtube.com/watch?v=HP8Izh9fcjA Są cztery części, które doskonale obrazują ich ciężką pracę i kilka innych ciekawostek, ale o nich dowiecie się z filmików. Śmiech na sali :D Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-1 Re: yes2mike - lamusy gangsta 08.12.08, 22:22 Większość tych fafających blokersów, dresów, karków itp. to właśnie takie gangsta jak na filmiku poniżej. pl.youtube.com/watch?v=9kUHieWuNj4&feature=related Ty też yes2milke tak się zachowujesz? hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
fforumka zabawy naszych dzieci 09.12.08, 09:57 czy robią coś złego? tylko bawią się :))) pl.youtube.com/watch?v=88-jy2w4KnE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine oho, fanclub sie powieksza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 01:10 > Znów ten cholerny SPACEMARINE !!! (kilka postów poniżej) won z tego forum, bo > #!@$%% !!! bo co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa. Zabawy z bronią IP: *.chello.pl 08.12.08, 21:09 Tak chcialam zaznaczyc, ze bylam przy tej sytuacji i powiedziec,ze to co napisano jest w wiekszosci wyolbrzymione tak jak to zazwyczaj robia media...Chlopcy strzelali do sibie wyglupiajac sie. NIE STRZELALI DO SAMOCHODOW!ANI TYM BARDZIEJ DO PRZECHODNIOW!!Pisotolety to byly zabawki, ktore mozna kupic wszedzie, wiec dlaczego wladza nie wycofa ich w takim razie ze skepow zabawkowych w calej Polskce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySPACEMARINE Zabawy z bronią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 18:51 będziemy banować twoje głupie posty, szczególne te dotyczące mieszkań, działek i napływowych dorobkiewiczów, głupi trollu. będziemy cię oczerniać na forum (w granicach prawa oczywiście). na każdym twoim poście nie pozostawimy suchej nitki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Re: Zabawy z bronią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 19:53 Super, sądzę ze dyskusja będzie ciekawa, obrońco bolszewickich złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SeBeQ Zabawy z bronią gimnazjalistów IP: 212.160.210.* 12.12.08, 10:17 Mam tylko nadzieję że wybryki tych smarkaczy i im podobnych nie będzie rzutowało na ogólny wizerunek całego środowiska ASG w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś