IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 20:34
Witam !

Moze mozesz mi POMOC. Ale o co chodzi ?.
Czy znasz dziewczyne ktora posiada prawo jazdy i nie boi sie
drogi do Zakopanego "maluchem"?.
W zamian oferuje Puchar Świata w skokach narciarskich Zakopane 17 - 18
stycznia 2004 za darmo.
A czeste pobyty w Zakopanem zaleca mi moja Pani dr Joanna Woyciechowska min:
---
Obserwuj wątek
    • niech Re: Prosba 26.12.03, 20:44
      Tak, znam taka dziewczyne. Kiedy mozesz przyslac mi ten puchar?
      • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 20:57
        Przepraszam, nie dopisalem: zawody o.
        • niech Re: Prosba 26.12.03, 21:11
          Raczej nie napisales dlaczego szukasz kogos kto zna jakas dziewczyna a nie
          szukasz samej dziewczyny.
          • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 21:51
            Bo ja takiej nie znam i licze na inteligencje takiej kobitki.
            • Gość: Peppers Leszku! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 15:04
              Gory OK, Puchar w skokach OK, wyprawa do Zakopanego maluche troche szalona ale
              OK tylko ja sie pytam czemu to musi byc koniecznie dziewczyna (faceci rowniez
              umieja prowadzic samoachody. Owszem pwenych rzeczy nie da sie z nimi zrobic,
              ale jako twoarysze kibice chyba so OK) i czemu skoro nie masz kierowcy nie
              pojedziesz na zawody do Zakopanego pociagiem. Pociagi tez bywaja OK.

Pozdrawiam!
              • Gość: LESZEK Re: Leszku! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 21:40
                Witam !

Użytkownik "Lech Dubrowski" <leszekd@poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
                news:bs3sm6$ntc$1@atlantis.news.tpi.pl...
                > > Czy znasz dziewczyne ktora posiada prawo jazdy i nie boi sie
                > > drogi do Zakopanego "maluchem"?.
                >
                > Desperat :)

Wszystko to dla ZDROWKA.
                Samochodu innego nie mam a z rodzina to najlepjej wychodze na zdjeciu.
                Podroz atuobusem do Zakopca odpada ze wzgledu na krotko mowiac problemy
                zdrowotne.
                A z kobitka takim asystetntem ON, latwiej sie dobadac.

--

Pozdrawiam,
                LESZEK
                -----------------------------------------------------
                Rozpasanie i hulaszczy tryb zycia emerytow i rencistow rujnuja budzet
                RP. (C)Pearl
                "Miara czlowieczenstwa jest gotowosc niesienia pomocy innym"

• sceptyk Re: Prosba 27.12.03, 15:30
      Z tym zbawiennym wplywem gor na zdrowie to nie bylbym taki pewny. W Alpach, dla
      przykladu, wystepuje wsrod gorali tzw. kretynizm alpejski (niedobor jodu).

PS. Czy od dawna bywasz w Zakopanem?
      • etos.solidarnosci Re: Prosba 27.12.03, 15:31
        sceptyk napisał:

> Z tym zbawiennym wplywem gor na zdrowie to nie bylbym taki pewny. W Alpach,
        dla
        >
        > przykladu, wystepuje wsrod gorali tzw. kretynizm alpejski (niedobor jodu).
        >
        > PS. Czy od dawna bywasz w Zakopanem?
        Reaktywowano b. silną grupę do przejęcia władzy w Polsce:
        Pan poseł Strąk
        Robert z LPR,
        Bogdan Borusewicz, Bogdan Lis, Henryka Krzywonos-Strycharska -
        sygnatariusze porozumień z sierpnia 1980 roku,

a przed wszystkim oszukany w wyborach prezydenckich honorowy przewodniczący
        Związku - Pan Marian Krzaklewski !

Obecny przewodniczący Zarządu Regionu Gdańskiego "Solidarności" Krzysztof
        Heinz David Dośla zajął się organizacją.
        Śniadek musi odejść !!!

• sceptyk Re: Prosba 27.12.03, 15:34
          Etos, no dobra, to ciekawa wiadomosc, ale nie napalaj sie tak. Wszystko w swoim
          czasie.
      • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 22:02
        W wieku 7 lat stwierdzono u mnie jakieś zaburzenia w chodzeniu, lekarze uważali
        że to mogą być problemy z móżdzkiem odpowiedzialnym za utrzymanie równowagi, i
        to z wiekiem powinno minąć. Upłynął tak jeden, drugi, trzeci rok, i sytuacja
        się nie poprawiała, ale chodziłem o własnych siłach, tylko miałem kłopoty np.
        ze staniem na jednej nodze. Lekarze mówili to minie, a tak można powiedzieć na
        zaś dali mi zestaw ćwiczeń korekcyjnych.
        Po tych trzech latach rodzice postanowili skonsultować tą moją dolegliwość
        zPanią Profesor w Poradni Zdrowia w Warszawie na ul. Waliców, ta mnie z kolei
        wysłała na badania do szpitala na ul. Banacha. Tam stwierdzono u mnie dość
        rzadką chorobę, która objawami przypomina SM.
        Później było jeszcze wielu lekarzy, znachorów, bioenergoterapeutów itp. itd. z
        różnymi diagnozami. Po drodze był Ośrodek w Zakopanem (SZRODiM) gdzie
        stwierdzono u mnie boczne skrzywienie kręgosłupa. Miałem tam jedną operacje na
        nogi, potem drugą, trochę mnie podkurowano...
        • niech Re: Prosba 28.12.03, 13:27
          I dziewczyna ma to wszystko uleczyc?
          • buggi Re: To dlaczego 28.12.03, 14:41
            nie napisal, ze szuka pielegniarki?
            • buggi Re: aha 28.12.03, 14:42
              ale sluzba zdrowia tez kuleje
              • Gość: LESZEK Re: aha IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:52
                Podstawowe informacje o usługach asystenckich:
                Większość osób niepełnosprawnych wycofuje się z życia społecznego, zawodowego
                ze względu na trudne do samodzielnego pokonania bariery od architektonicznych
                po komunikacyjne. Niepełnosprawność odbierając władzę nad ciałem pozostawia
                jednak sprawność umysłu. Umysłu, z którym nie wiadomo, co począć, bo trudno
                przyjąć informacje o jego bezużyteczności. Tymczasem niesprawność ciała
                uniemożliwia nawet opuszczenie czterech ścian. O korzystaniu z urzędów można
                zapomnieć, ba - nawet o pójściu do sklepu i samodzielnym kupieniu gazety. A
                przecież człowiek to nie ręka ani noga, człowiek to osoba, całość, i chociaż
                zmienia się sprawność ciała, "ja"pozostaje niezmienione. Aby odzyskać
                samodzielność potrzebne są jednak cudze, zdrowe ręce, zdrowe nogi, oczy, uszy.
                Ich zadaniem nie jest wyręczenie chorego, ale - asystowanie, umożliwianie
                wyjścia z więzienia ciała: kupienie gazety, ubrania, czy bodaj pójście na
                spacer.
                Zachowanie aktywności ma ogromne znaczenie rehabilitacyjne. Osobisty asystent
                nie wyręcza bowiem osoby niepełnosprawnej, ale umożliwia pokonanie barier
                wynikających z niepełnosprawności i reintegrację społeczną. Taka koncepcja
                pomocy osobom niepełnosprawnym bazuje na szwedzkim modelu opieki.
                Na podstawie PAI
            • Gość: LESZEK Re: To dlaczego IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:44
              ASYSTENTKI
            • maciek1012 Re: To dlaczego 28.12.03, 21:53
              Pomyśl o rodakach z Bam,
              a nie o pierdołałach na f...
              • maciek1012 Re: To dlaczego 28.12.03, 21:55
                maciek1012 napisał:

> Pomyśl o rodakach z Bam,
                > a nie o pierdołałach na f...
                >
                DO pani Buuuuuuuuuu
          • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:40
            NIE ZBADANE SA .......
            • buggi Re: no widzisz Leszku 28.12.03, 22:21
              sa tacy, jak np. maciek1012 alias cza_ha alias rolotomasi, którzy Twój
              problem nazywaja, ze zacytuje "pierdolami".
              • Gość: LESZEK Re: no widzisz Leszku IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 22:29
                Jak siadzie na wozek/czego nie zycze/, to wiele zrozumie
    • j_karolak Re: Prosba 29.12.03, 09:49
      A nie może być chłopak?

siłownia nie stanowi dla mnie terra incognita
      • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 20:10
        MOZE BYC
        • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 21:08
          Aha, jakby co moj e-mail: lesio@idn.org.pl
      • aniela Re: Prosba 29.12.03, 21:39
        aha plec nieistotna. liczy sie uczucie
        • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:39
          Aniela,UCZUCIE - NIE
          CZYSTA POMOC .

• aniela Re: Prosba 29.12.03, 22:46
            pomoc bez uczucia jest nieczysta a nawet perwersyjna moze byc.
            tak, to dobry moment zeby wrocic do obowiazkow. zycze Ci Leszku powodzenia w
            czymkolwiek.
            • Gość: LESZEK Re: Prosba IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:59
              Aniela, jakich obowiazkow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka