republican 26.01.12, 12:04 Jestes mojego ojca szwagrem mojego brata tesciem mojego tescia bratem. Jak to jest mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz.kielpinski Re: Rodzinka 26.01.12, 15:54 republican napisał: > > Jestes mojego ojca szwagrem > mojego brata tesciem > mojego tescia bratem. > > Jak to jest mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.kielpinski Re: Rodzinka 26.01.12, 16:49 OK. Poważniej pisząc: Rozrysowałem sobie kółka w dwóch wariantach. Od strony, że to tak ujmę, fizycznej jest to jak najbardziej możliwe. Od strony prawnej, o ile się orientuję, również. Jedynie z punktu widzenia kościoła do małżeństwa Twojego brata z kuzynką (w obu przypadkach) i Twojego z kuzynką (jeśli szwagra zdefiniujemy jako brata żony) nie powinno było dojść. Tylko nie jestem pewien czy o to Ci chodziło? Pozdrawiam, Kiełpiś Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: Rodzinka 26.01.12, 17:48 Masz racje chodzilo mi o fizyczna i prawna mozliwosc. Wyobraz sobie potomstwa, hemofiliaki etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekstu Re: Rodzinka 27.01.12, 11:44 no ciekawe :) ożeniłeś się z kuzynką, Twój brat również, dodatkowo Twoja żona i szwagierka również są kuzynkami, jednak układ jak najbardziej legalny i możliwy do zrealizowania do kompletu potrzeba aby Twoja córka miała dziecko z synem Twojego brata.. cokolwiek się by z tego związku urodzilo będzie miało pradziadków/prababcie w liczbie 6 a nie 8 szt ;p Odpowiedz Link Zgłoś