Gość: gooska IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:40 Jesli powtarzam to przepraszam. dokoncz : Obeszłam stół dookoła - stół został przeze mnie........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reptar Re: studnia, kamień, jezioro... 10.11.04, 19:48 Gość portalu: gooska napisał(a): > Jesli powtarzam to przepraszam. > > dokoncz : > Obeszłam stół dookoła - stół został przeze mnie........ Zajrzyj pod slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=obej%B6%E6&kat=18 Znajdziesz tam to pytanie zadane co najmniej trzy razy (bo z różnymi obiektami próbowano: studnia, kamień, jezioro), i za każdym razem jest odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman_słoniowy Re: studnia, kamień, jezioro... IP: *.chello.pl 11.11.04, 10:09 > > dokoncz : > > Obeszłam stół dookoła - stół został przeze mnie........ obesznięty :) to przecież oczywiste :) co z tego, że nie poprawnie, ważne, że zabawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman_słoniowy Re: studnia, kamień, jezioro... IP: *.chello.pl 11.11.04, 10:12 A jak jest z degustacją? Pani poseł Beger w jednym programie mówiła, że "zdegustuje" potrawę. Zatem potrawa została przez nią... "zdegustowana" :) a poprawnie to chyba trzeba powiedzieć, że dokonano degustacji danej potrawy... Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: studnia, kamień, jezioro... 11.11.04, 21:20 MOże po prostu okrążony? Bigda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw Re: studnia, kamień, jezioro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:39 Eeeeee ... Jestem "zdegustowany" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piroMAN Re: STOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:24 Nie da sie tego zdana powiedzieć w języku polskim Odpowiedz Link Zgłoś