Dodaj do ulubionych

Bronku, Radku...

27.03.10, 12:05
kurwa, co za żenada.
Żałosny spektakl wokół kompletnie zbędnego i kosztownego urzędu.
Obserwuj wątek
    • mieux sik-orski 03.04.10, 10:15
      radzio jest specjalistą od dogadzania w kiblach. Jego występy to totalna klapa.
      A jak go uwielbiają - kiedy przylatuje na umówione spotkanie do USA nie ma
      zapraszającego. Olewają go jak w latrynach.

Jak można by jednak wypromować sik-oskiego?
      Jego wyremontowane kible (największe dzieło radzia) można by nazwać "latryny im.
      sik-orskiego"
      • zbyfauch Re: sik-orski 03.04.10, 10:52
        Tak go nie lubisz?
        Rzeczywiście, gość nie wzbudza zbyt wielkiego zaufania. Według mnie to ponury
        efekciarz.
        • mieux Re: sik-orski 03.04.10, 11:21
          Nie znoszę całej zakłamanej PO.
          Cudak na podobne okazje czyta te same teksty sprzed lat i nawet wciąż to samo
          obiecuje. Nie robi nic tylko gdacze. Jaj on nie ma, więc nie chłop. Nawet nie kura.

Strasznie wkurwiajace jest zabranie przez PO dziedziczenia II filaru OFE. Kiedyś
          wypełnialiśmy druki, kto ma dziedziczyć uzbierane pieniądze, teraz te pieniądze
          znikną.

Sik-orskiego nie cierpię za durne klepanie o chęci wyburzenia Pałacu Kultury w
          Warszawie, za trwonienie pieniędzy podatników, za nazywanie swych klęsk
          zawodowych sukcesami itp.

• zbyfauch Re: sik-orski 03.04.10, 11:37
            Nazewnictwo polskich partii politycznych jest faktycznie cokolwiek żenujące.
            Taki PiS na przykład, bzdura kojarząca sentymentalne pojęcie sprawiedliwości z
            pragmatycznym prawem. PO to też socjojebliwe nabzdyczeństwo. A już szczytem
            niezamierzonego komizmu była LPR.
            • mieux Re: sik-orski 06.04.10, 16:29
              A już szczytem niezamierzonego komizmu była LPR.

Komicznie to jest Tobie, mnie w tym żmijowym kłębowisku nie do śmiechu.
              Uśmiecham się dopiero poza granicami tego syfu zawładniętego przez bandę
              złodziei, darmozjadów i cwaniaków zwanego rządem. Rząd - to taka stara nazwa,
              dziś już tylko żałosna, nie mająca nic wspólnego z rdzeniem słowa.
              • modliszka61 Re: sik-orski 06.04.10, 18:29
                Zaglądamcija do wątka , a tu...Katolicki Głos w Twoim Domu i Rozmowy
                Niedokończone.Zdjęta troską,nieśmiało zapytam czy na ciałku nie
                powstały dwa czerwone punkciki oddalone od siebie ok.5 cm,świadczące
                o kontakcie z gniazdem ?
                mieux napisała:
                Rząd - to taka stara nazwa,
                > dziś już tylko żałosna, nie mająca nic wspólnego z rdzeniem słowa.
                Nierząd to też taka stara nazwa,dziś nadal radosna . Subtelne
                damy,zaglądające do tej pory na Pustelnię,mogą czuc się onieśmielone
                przeramowaniem programu...
                www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik
                Tymczasem wycofam się ostrożnie ,nie wykazując paniki.Bo tak gajowy
                radzi....
                • zbyfauch Re: sik-orski 06.04.10, 19:37
                  modliszka61 napisała: (...)

No nie, insynuujesz zkatojebienie pustelni? Nie rozśmieszaj mnie bo mam zajady,
                  jak powiada starodawny dowcip. :)
                  • modliszka61 Re: sik-orski 06.04.10, 22:07
                    Ano widzę jak się Państwo wzajemnie podkręcacie,a dyskusja i
                    słownictwo przybiera klimat tej właśnie stacji.
                    Zapytam po żołnierskiemu:"A czegoście się Państwo idealiści
                    spodziewali?" Żadna przecież rzeczywistosc nie wpasuje się w żadną
                    ideologię.Panowie wymieniani z imion,to przecież ludzie,którzy swoje
                    ego zidentyfikowali z zajmowanymi stanowiskami,pensjami itp.,i nie
                    żyją naprawdę,bo są stale napięci,pełni lęku,kontrolowani,poddawani
                    różnorakim manipulacjom.A o co niby mają zabiegac? O Wasze dobro?
                    Tu się uśmiechnę i rzucę hasło "myślenie życzeniowe"
                    Oni zabiegają o własny interes,tak jak i Wy,i wszyscy ludzie
                    czynią.To normalne i naturalne.Ale to jest ICH życie,nie Wasze.Te
                    stanowiska wyszarpali nie tak bardzo za friko.Każdy może przecież
                    próbowac...:-}
                    Osobną sprawą duuużo poważniejszą jest to,że obserwacja życia tych
                    osób i roztrząsanie tego co w TV rzekli,to marnowanie Waszego
                    cennego czasu i energii, i pozwalanie różnym,nie związanym z Wami
                    zdarzeniom,czy innym osobom,aby mieli wpływ na to jak macie się czuc.
                    To właśnie sobie fundujecie.
                    Ale to Wy wybieracie,czy chcecie się czuc dobrze,czy źle.....i co
                    sobie tym załatwiacie. :-}
                    • mieux Re: sik-orski 08.04.10, 13:44
                      tv w ogóle nie oglądam, bo każdy z programów służy do dbania o wizerunek
                      konkretnej partii.
                      Filmów żadnych też nie ma, tylko jakieś debilne seriale. Wyjątkiem od tego
                      badziewia jest "Świat wg Kiepskich".
                      Jestem agnostykiem, więc znieść nie mogę, że rudy cudak w czasie wyborów
                      przesiaduje w świątyni opatrzności.

Pustelnik zawsze daleki od polityki pewnie tak jak ja wkurzył się, że nie ma na
                      kogo zagłosować. Łączę się z nim w głębokim obrzydzeniu do kandydatów na
                      kandydatów.

> Osobną sprawą duuużo poważniejszą jest to,że obserwacja życia tych
                      > osób i roztrząsanie tego co w TV rzekli,to marnowanie Waszego
                      > cennego czasu i energii, i pozwalanie różnym,nie związanym z Wami
                      > zdarzeniom,czy innym osobom,aby mieli wpływ na to jak macie się czuc.

Media i politycy chcą też decydować, jak mamy myśleć.

I tu mamy wyższość Pustelni nad całym syfem medialno-politycznym. Tu każdy może
                      myśleć jak chce, bez dbałości o poprawność wszelkiego typu.
                      • modliszka61 Re: sik-orski 09.04.10, 09:03
                        mieux napisała:

Filmów żadnych też nie ma, tylko jakieś debilne seriale. Wyjątkiem
                        od tego
                        > badziewia jest "Świat wg Kiepskich".
                        A ja na codzień oglądam "Świat według modliszki61".Jest piękny i nie
                        mam do niego żadnego obrzydzenia,bo to ja piszę scenariusz. :-}
                        • mieux Re: sik-orski 09.04.10, 11:31
                          >to ja piszę scenariusz.

Pewnie masz też świetnego operatora :), bo film nie wygląda jak scenariusz,
                          tylko tak jak go ujmie operator :)
                    • modliszka61 Re: sik-orski 11.04.10, 23:56
                      modliszka61 napisała:

Ale to jest ICH życie,nie Wasze.Te
                      > stanowiska wyszarpali nie tak bardzo za friko
                      Za wszystko w życiu się płaci.Nieraz kończy się to bankructwem .Tak
                      jak wczorajszy dzień pokazał.
                      Przygnębiające,lecz zgodne z zasadami logiki...
    • zbyfauch W ramach pokuty... 09.04.10, 19:28
      wybiorę się na fajoską wycieczkę.
      • modliszka61 Re: W ramach pokuty... 09.04.10, 20:08
        Udzielam rozgrzeszenia. ;-}}}
        • zbyfauch Re: W ramach pokuty... 09.04.10, 20:12
          Dziękuję.
          P.S.
          Masz fajnego fotoadoratora. :)
          • modliszka61 Re: W ramach pokuty... 09.04.10, 20:22
            Wiem,wiem :-}}}
            To kolega "po fachu".Stanu bezżennego od zawsze.
            Fffszędzie mu się wpinam z pinezkami.Najchętniej na basztach
            przysiadam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka