zawszekacperek 08.11.09, 20:16 Sehr geehrter Herr DONNERBALKEN, hiermit bitte ich Sie dringend um Hilfe. jecki.p 08.11.09, 19:31 Odpowiedz I jeszcze jedno (nie ad kacperleam !): Breslau, to jest, qrwa, "Europa Wschodnia" ???!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Re: An donnerbalken. Heeelp! 08.11.09, 22:18 Wszystko jest względne. Dla Konrada Adenauera Mongolia zaczynała się za Łabą... Pisałem już o tym kilkakrotnie, ale jak widzę moje wpisy nie są czytane z należytą uwagą...i należytym namaszczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekacperek Re: An donnerbalken. Heeelp! 08.11.09, 22:31 Sorry donnerwetter, izwinitie donnerbalken, już biegnę do forumowej przemiałowni makulatury. Może uratuję parę Twoich wiekopomnych glos. :) Your poor kacperle P.S. A tak niektóre brzydko piszą o Tobie, że nie masz kindersztuby. A to nie prawda. What proszę. Odpisujesz na listy i dobrze ...adresujesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 07:49 Nie mowi sie sorry Donnerwetter, tylko Himmel Arsch und Wolkenbruch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekacperek Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 11:34 lepian4 napisał: > Nie mowi sie sorry Donnerwetter, tylko Himmel Arsch und Wolkenbruch!!! Sorry lepian4, a nie jest to zufaelligprzypadkiem only for ja.nusz vorbehalten? On tak czulesüß tytułuje donnerbalkena, że aż strach mu gefluegelte Worte podbierać. :) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 12:13 Der Donner war ein germanischer Gott!! Znacznie potezniejszy od Wielkiego Proroka!!!! Do dzis, gdy pierdyknie z gory, to masy drza ze strachu. Dlatego, korzystajac z globalnej wrazliwosci, optuje za unikaniem wszelkich form dyskryminacji etnicznych, zwlaszcza o podlozu religijnym. Masz racje, ze moja propozycja jest ostra, ale do januszka bardziej pasuje Himmel Arsch und Zwirn. Hier die Erklärung für Messdiener: "Als ihm sein Zoppotter Schatz die Folgen ihrer Lieb' gesteht, da hat er seinen Hosenlatz verflucht und zugennäht!" Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekacperek Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 12:55 No to chłopie nagrabiłeś sobie. Niech no tylko Cię dorwie ja.nuszek. :::) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 13:13 Domagalem sie jedynie tolerancji wobec okreslonych grup etnicznych, zwlaszcza mit Religionshintegrund. Mnie kurde nie strasz! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekacperek Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 15:44 lepian4 napisał: > Domagalem sie jedynie tolerancji wobec okreslonych grup etnicznych, > zwlaszcza mit Religionshintegrund. Mnie kurde nie strasz! A czy ja Ciebie lepian4 straszę? Stwierdzam fuckt. Jak ja.nuszek zobaczy Gedicht to tak Ciebie werbalnie zje..., że jego ruganie niejakiego donnerbalkena to ptasie mleczko. :) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: An donnerbalken. Heeelp! 09.11.09, 16:00 Znowu mni straszysz. Ubralem tylko w slowa, to co nasz guru od lat sam, z wlasnej i nieprzymuszonej woli nam tak ochocz rozpowiada. Literatow tez oceniaja krytycy, a nie ich milosnicy. Dlatego nie obwaiam sie reakcji janusza na prastara tworczosc niemiaszkowska. Er kann, wie kein anderer, mit der konstruktiven Kritik umgehen! Basta! Odpowiedz Link Zgłoś