igoriosso 22.03.10, 18:08 bardzo prosze o pomoc w transkrypcji filmu o muzykoterapii: PILNE! www.youtube.com/watch?v=YJrKoYXHBWI dziekuje z gory! Igor igoriosso@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: transkrypcja video 22.03.10, 19:31 Co tu znaczy "pomoc", bo nie bardzo rozumiem ? Masz juz polowe ? Dwie trzecie ? j. Odpowiedz Link Zgłoś
igoriosso Re: transkrypcja video 24.03.10, 23:28 nic nie mam, pomoże ktoś? słuchanie nie jest moją mocną stroną, a właściwie jestem do dupy z tego, więc proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
donnerbalken Dziwne życzenia tu ludzie mają.. 25.03.10, 10:03 igoriosso napisał: > nic nie mam, pomoże ktoś? słuchanie nie jest moją mocną stroną, a właściwie jes > tem do dupy z tego, więc proszę o pomoc. ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
igoriosso Re: Dziwne życzenia tu ludzie mają.. 25.03.10, 12:32 tak, żyjemy w święcie zżartym przez komerchę. W takim razie nie siedźcie na tym forum i nie odpowiadajcie na posty potrzebujących, jeżeli nie chcecie pomóc dobrowolnie i nieodpłatnie. nie chcę tego po polsku tylko po niemiecku, sam sobie przetłumaczę, a że nie 'słyszę' tego języka to szukam pomocy eh. pomoże ktoś? dla kogoś, kto zna dobrze niemiecki, będzie to 15 min pisania. tu link: www.youtube.com/watch?v=YJrKoYXHBWI Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Dziwne życzenia tu ludzie mają.. 29.03.10, 16:10 www.ura-linda.de/buecher/musiktherapie.pdf Statt zu meckern - nimm lieber was professionelleres. Hier hast du genug zu übersetzen. Dein Film ist nur ein einfacher Appetitanreger. Filmkommentar lohnt sich nicht niederzuschreiben. Odpowiedz Link Zgłoś
donnerbalken Sein Wort ist hie Gesetz... 29.03.10, 18:26 haasi napisała: Statt zu meckern - nimm lieber was professionelleres Danke für den Tipp. Habe ihn mir gespeichert, bei nächster Gelegenheit werde ich das durchstudieren. Begrüße hier auf diesem Forum einen neuen User, der, wie es scheit, etwas Grips im Kopf hat. Hat Dich der Jecki aus Neid noch nicht angepinkelt? Als ich vor ca. 5 Jahren hier eintraf, hat mich der Jecki gleich in die Waden gebissen und angepinkelt. So begrüßt er hier alle “Neue”... Wirst Dich noch wunden... Der Jecki betrachtet sich als der Gunsherr auf dem “Forum Niemieckie”... Sein Wort ist hie Gesetz... Odpowiedz Link Zgłoś