Gość: martaaa IP: *.euron.pl 02.07.04, 09:01 czy karta Euro 26 uznawana jest we wszytskich landach w NIemczech? Polecacie moze jakąś inna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martaaa Re: Euro 26 IP: *.euron.pl 02.07.04, 09:07 własnie coś przeczytałam, że Euroដ nie jest uznawane w NIemczech, ze zawiesili to w 1999 :/? czy to prawda? chodzi tylko o zniżki, czy ubezpieczenie tam tez nie jest ważne z tą kartą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaaa Re: Euro 26 IP: *.euron.pl 02.07.04, 09:58 poleccie mi proszę jakąś najkorzystniejszą kartę.wyjeżdzam do Niemiec i chciałabym być nie tylko ubezpieczona, ale i mieć prawo do zniżek. dzięki za wszelkie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Re: Euro 26 02.07.04, 14:08 To prawda, w Niemczech nie ma zniżek na kartę Euroដ, ale ubezpieczenie jest jak najbardziej aktualne. Bardzo Ci polecam międzynarodową legitymację studencką ISIC. Dostaniesz tu na nią wszędzie zniżki do muzeów, kin itp. (Ale uwaga! Nie ma czegoś takiego jak zniżki na pociągi czy komunikację miejską!) Asia Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Re: Euro 26 02.07.04, 14:11 Miało być Euroដ, nie wiem, czemu się zrobił "?" A. Odpowiedz Link Zgłoś