zbyfauch 02.11.13, 18:09 taka platforma-podnośnik stanowiąca tylną ścianę budy samochodu ciężarowego. Jak to po polsku? Gugiel wstępnie milczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Hebebühne, 03.11.13, 07:15 Na Googlu świat się nie kończy... Ot, co... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Hebebühne, 05.11.13, 10:22 zbyfauch napisał: > taka platforma-podnośnik stanowiąca tylną ścianę budy samochodu ciężarowego. > Jak to po polsku? > Gugiel wstępnie milczy. Typuję, że polskie truckdrivery używają nazwy hebebine - w końcu szyberdach też się przyjął (zdrobniale szyberek) :) Odpowiedz Link Zgłoś
chief-denunciator Re: Hebebühne, 06.11.13, 10:35 zbyfauch napisał: > taka platforma-podnośnik stanowiąca tylną ścianę budy samochodu ciężarowego. > Jak to po polsku? > Gugiel wstępnie milczy. =============================> Nicht verzagen – Fachmann fragen! Ot, co... Odpowiedz Link Zgłoś
frida.lyngstad Re: Hebebühne, 11.11.13, 11:20 Podnośnik hydrauliczny lub pomost podnoszący. Odpowiedz Link Zgłoś
chief-denunciator Re: Hebebühne, 11.11.13, 12:13 frida.lyngstad napisała: > Podnośnik hydrauliczny lub pomost podnoszący. =============================== Nu, przecie już dawno na podstawie polskich fachowych źródeł wyjaśnione... Ot, co... Odpowiedz Link Zgłoś
frida.lyngstad Re: Hebebühne, 11.11.13, 17:07 Szanowny Panie. Nie mam ochoty chodzić po linkach, które Pan zgrabnie wkleja. Wystarczy jedna, prosta odpowiedź, której tutaj nie widzę. Jeśli ma Pan misję uczenia forumowiczów, by korzystali z innych źródeł, proszę to również napisać wprost, a nie tworzyć nieczytelne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
chief-denunciator Re: Hebebühne, 11.11.13, 18:41 frida.lyngstad napisała: > Szanowny Panie. > > Nie mam ochoty chodzić po linkach, które Pan zgrabnie wkleja. > Wystarczy jedna, prosta odpowiedź, której tutaj nie widzę. > Jeśli ma Pan misję uczenia forumowiczów, by korzystali z innych źródeł, proszę > to również napisać wprost, a nie tworzyć nieczytelne posty. =========================== Ich habe es dankend zur Kenntnis genommen. Weiter so! Odpowiedz Link Zgłoś