Gość: kim5 IP: 193.110.99.* 25.10.04, 14:29 jak jest po niemiecku? dzięki z góry Kim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiggerific Re: nota księgowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:54 Gutschrift? (ale nie jestem pewna, bo księgowe teksty mnie ostatnio mniej trafiają :) niech ktoś jeszcze potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: nota księgowa IP: *.pool.mediaWays.net 25.10.04, 20:15 dzięki z góry = Dank im Voraus! z góry bardzo dziękuję = vielen Dank im Voraus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: nota księgowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 21:31 Gutschrift - nota uznaniowa z tego co wiem jakoś nikt (chyba) nie odpowiedział definitywnie na to pozornie proste pytanie, wiem natomiast że częściowo wygrało kiedyś w jakiejś dyskusji na ten temat.. słowo - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: nota księgowa IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 22:39 „nota księgowa” (zamiennie można używać określenia „nota obciążeniowa”=Lastschrift lub „nota uznaniowa”=Gutschrift) Odpowiedz Link Zgłoś