marscha 11.03.05, 15:51 der Verputz noch dazu abgekratz würde??? www.spiegel.de/panorama/0,1518,345881,00.html MfG mA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: und was wäre, wenn ... 11.03.05, 17:54 marscha napisała: > der Verputz noch dazu abgekratz würde??? Placz i zgrzytanie zebow. I ogolny zanik rozmnazania sie droga stosunkow plciowych. Juz sam widok jednej pani Gsell w makijazu jest bardzo skutecznym antyafrodyzjakiem. A coz dopiero wiecej takich prosto z wody. =8-0 MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alma Re: und was wäre, wenn ... IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.05, 18:32 A czy Pani Gsell to napewno PANI? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a ja troche zmienie ton 11.03.05, 18:46 ( a dlaczego pani Gsell nie mialaby byc pania???) O ile takie rankingi sa zabawne, to jednak traca mizogynia. Nie wiem czemu, ZAWSZE w takich ankietach jest Camilla. Gdybym byla C., to bym sobie operacjynie zmienla twarz ze zlosci. No i jeszcze chcialabym zobaczyc ranking najbardziej obrzydliwego, glupiego, nonsensownego i najmniej seksownego faceta w mediach. Nie najgorszego polityka, jakiegos dupka, co sie produkuje ot tak. A jest paru takich , chetnie napisze. Ale nie, magazyn FHM, z ktorego mi co miesiac strzelaja w oczy nowe piersi, nie taki magazyn musi pisac o najm. seksownych kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: a ja troche zmienie ton 11.03.05, 19:03 No widzisz, Ty byś sobie zmieniła twarz, bo nie masz dystansu, a Camilla jest cool babka i nic sobie nie robi z rankingów, nawet tapety chyba nie kładzie. Swoją drogą Verputz tym Anti-Missen chyba bardziej szkodzi niż pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oooch, Tiggerific 11.03.05, 19:07 Jak to milo dokonac analizy osobowosci po jednym poscie. Od razu lepiej sie czujemy! A na serio - odpowiada Ci ton takich rankingow. Aty-Missen jako slowotwor jest swoja droga bdb. tradycyjnie, choc jednosobowo pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: oooch, Tiggerific 11.03.05, 19:12 >dokonac analizy osobowosci... żadna tam analiza, sama powiedziałaś, że zmieniłabyś sobie ze złości... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a jednak analiza 11.03.05, 19:18 Ja pisalam w trybie przypuszcz. A Ty od razu takie smiale pszypuszczenia: "widzisz, Ty byś sobie zmieniła twarz, bo nie masz dystansu" Moze to zwykla zlosc, albo chec unikniecia paparazzi i uczestnictwa w gluoich, seksistowskich rankignach. Ale wiesz, Tiggerific, tak narzekasz, ze ja jestem uparta. Ale i Ty piszesz niemalo. Tez nie mozesz przestac. ale ja niczego nie analizuje. stwierdzam tylko. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: a jednak analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:26 "widzisz, Ty byś sobie zmieniła twarz, bo nie masz dystansu" w tym zdaniu nie da się wstawić dwa razy trybu przypuszczającego. To, że dystansu nie masz, wynika z tego, co napisałaś po prostu. Oooo, diametralna różnica, ja piszę bo lubię, a Ty piszesz bo masz/miałabyś ;) misję! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alezl Tiggerific 11.03.05, 19:29 Ja nie podalam ZADNYCH przyczyn mojej checi zmiany twarzy. To jest Twoja analiza. (Dodam - malo trafna). Podobine jak i to, ze wydaje Ci sie, ze wiesz lepiej, czemu ja pisze. Przykro mi, ale to jest tak glupie, ze nie skomentuje. za to serdecznie pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: a ja troche zmienie ton 11.03.05, 19:11 Po czesci masz racje. Po pierwsze FHM jest Herrenmagazin wylacznie we wlasnym mniemaniu. Co do czesci graficzno-optycznej, to grupa celowa sa nastolatki bojace sie byc zlapanym z Playboyem w reku (bo golizna w Playboyu jest bardziej doslowna, a panienki w FHM pokazuja sie glownie tak, coby nic nie pokazac). Natomiast co do czesci tekstowej FHM, to poziom tekstow jest zadowalajacy co najwyzej dla cierpiacych na graniczny debilizm jedenastolatkow. Po drugie jak w wiekszosci tego rodzaju plebiscytow obecnosc przynjmniej jednej trzeciej kandydatek (-ow) na listach jest co najmniej dyskusyjna. Jednakoz choc aparycja przyszlej pani Windsor jest (przykro mi to powiedziec) na rowni z pania Merkel absoltnie pozbawiona jakiegokolwiek seksapilu, to stan ten moze bbyc uznany za komplement. W porownaniu z paniami Gsell, Nick, Loth, Farrag, Buster & Co., ktore sa absolutnie odstraszajace zarowno duchowo, intelektualnie, jak i fizycznie. I w przypadku zejscia z tego padolu podpadaja pod Sondermüll. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus masz racje 11.03.05, 19:21 Keidys bylam swiadkiem sceny, kiedy babcia nie chciala kupic swojemu wnusiowi FHM. szarpali sie przy kasie. A wnuczek mial wlasnie tyle lat. Ale poza tym mysle, ze nie ani przyszla zona, ani pani Merkel nie musza miec seksapilu. Czy ma go E. Stoiber? (chociaz nie chcialbym za nic w swiecie Merkel na kanclerke!!) Mnie irytuje to rozliczanie kobiet z wygladu. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific i dlatego 11.03.05, 18:51 Prinz Charles najpierw się wziął za rozmnażanie z normalną przedstawicielką płci żeńskiej, a potem ożenił z wielką miłością, która jest czymś pomiędzy wyżłem a rottweilerem - ew. dzieci camilli i charlesa jakoś nie mogę sobie wyobrazić ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki "Genau so ises", wie ein Kölscher sacht !!! :-) IP: *.arcor-ip.net 11.03.05, 19:08 J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alma zart IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.05, 00:36 Wytlumaczysz nam swoj zart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny guru Wersja jeszcze śmieszniejsza IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.05, 09:21 Miss Verständnis Odpowiedz Link Zgłoś
marscha Re: zart 12.03.05, 12:50 die Missen werden die Anti-Missen vermissen woran sonst würden die Missen, wenn nicht an den Anti-Missen, ihre Schönheit messen. alma: mich deucht, in deiner Anfrage schmeckt nicht einaml eine Prise Sinn für Humor heraus? vielleicht liegt das an deinem Modus: so spät und du bist immer noch die Alma die Alma-by-night wird vermisst MfG mA. Odpowiedz Link Zgłoś