Gość: re IP: *.icpnet.pl 07.02.06, 12:09 jak nazwiemy po niem takie stanowisko: specjalista ds agroserwisu dziękuję z góry za propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: specjalista ds 07.02.06, 12:36 Experte für Agrarsystem (propozycja spontaniczna)... Odpowiedz Link Zgłoś
chopin_m Re: specjalista ds 07.02.06, 12:51 Service Spezialist Agrar albo Spezialist für Agrar-Service Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: specjalista ds 07.02.06, 15:06 Spezialist für Landwirtschaftliche Dienstleistung. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: specjalista ds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:39 Ale ja.nusz żadna z wersji nie pobije tłumaczenia wyrazu : specjalista na język rosyjski. jak podoba Ci się moja wersja: mastier na wsie ruki? Pozdro Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: specjalista ds 07.02.06, 18:00 Gość portalu: kacper napisał(a): jak podoba Ci się moja wersja: mastier na wsie ruki? not bad, not bad. PS. z rosyjskich powiedzonek nie mogę zapomnieć niedawno zasłyszanego restauracji przy stoliku obok, podczas pobytu w Ałmacie i Astanie: "Wania, czaj nie vodka mnogo nie wypijosz"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: specjalista ds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:37 ja.nusz napisał: > .. z rosyjskich powiedzonek nie mogę zapomnieć niedawno zasłyszanego > restauracji przy stoliku obok, podczas pobytu w Ałmacie i Astanie: "Wania, >czaj nie vodka mnogo nie wypijosz"... Ha, ha, wirklich voellig ungeniert!!! MfG. Ihre Pippi. Odpowiedz Link Zgłoś