Gość: kacper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:33 W jednym z wątków napisałeś "In Deutschlnd gab es nie irgendwelche Polikliniken". W związku z tym mam do Ciebie pytanie. Czy w Niemczech były "dziewczyny kliniczne"? :ooo))) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijohanna Re: An Jecki 10.02.06, 17:42 to trzeba miec tupet aby bzdury wypowiadac tak pewnym siebie glosem (chodzi mi o polikliniki). Odpowiedz Link Zgłoś
c-leg Polikliniken 10.02.06, 21:08 Gość portalu: kacper napisał(a): > W jednym z wątków napisałeś "In Deutschlnd gab es nie irgendwelche > Polikliniken Polikliniki byly, sa i beda! tom.klinikum.uni-muenster.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Polikliniken 10.02.06, 21:10 Pewnie, a Lenin zyje.;))) (wiadomo gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus bombastyczny argument, annojustyno, 10.02.06, 21:12 gratuluje to moze juz lepiej sie odwaz i zajdz Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: bombastyczny argument, annojustyno, 10.02.06, 21:16 A co do prywatnych porad, to zapraszam na priva:))). A w tym przypadku przedmowca faktycznie mial racje. Bije sie w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki moja praw(n)iczka wird mich um jeden Preis IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.06, 21:15 verteidigen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: moja praw(n)iczka wird mich um jeden Preis 10.02.06, 21:17 Nicht unbedingt um jeden... Es gibt doch Grenzen;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki die Grenze kann allenfals T sein, sonst nichts ! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.06, 21:19 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: die Grenze kann allenfals T sein, sonst nicht 10.02.06, 21:21 Vergiss, bitte, Deine J. nicht!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Co zlego napisalem? n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:17 Pytam w wątku o "dziewczyny kliniczne" , a wy naparzacie się o beschissene Polikliniken. W klasycznej grece "kline" - oznaczało: łóżko. Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś