Dodaj do ulubionych

rozliczyć punktami

21.02.06, 17:43
mit Punkten verrechnen.

Czy to jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: jecki sloneczko, wysil sie troche i daj kontekst ! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.06, 18:13
      j.
      • sonnne Re: sloneczko, wysil sie troche i daj kontekst ! 21.02.06, 20:45
        chodzi o to, ze jak kupuje sie cos, to nalezy za to zaplacic. czasami jednak
        sklep przydziela w ramach promocji rozne punkty. I mozna rozliczyć rachunek
        normalnie lub rozliczyc punktami. mam nadzieje, ze troche ROZJASNILAM sprawe :).
        • Gość: jecki es ist ok, eventuell auch "mit Punkten begleichen" IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.06, 21:33
          j.
          • sonnne Re: es ist ok, eventuell auch "mit Punkten beglei 21.02.06, 21:47
            a abrechnen. nie lepiej byloby: mit Punkten abrechnen?
            • Gość: jecki absolutnie nie. to nie jest w uzyciu. IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.06, 21:53
              j.
            • Gość: Kamil Re: es ist ok, eventuell auch "mit Punkten beglei IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.06, 21:55
              Sich die (Bonus)punkte an den Verkaufspreis anrechnen lassen.
              • Gość: jecki ja, das geht auch ! :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.06, 21:57
                j.
              • Gość: ich11 Treuepunkte są też w użyciu ;) IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 21.02.06, 22:31
                • Gość: jecki hast Du schon welche gesammelt ? :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.06, 22:33
                  j.
                  • ich11 kiedyś dałem się nabrać przez Aral lub BP, 21.02.06, 22:41
                    nie pamiętam. Ale za to junior miał piłkę nożną, do koszykówki, do siatkówki i
                    trzy do tenisa. Plus pompkę do tych dużych! ;))))) Z golfa zrezygnowaliśmy, bo
                    nie jesteśmy snobami.
                    • chopin_m Re: kiedyś dałem się nabrać przez Aral lub BP, 21.02.06, 22:43
                      ich11 napisał:

> Z golfa zrezygnowaliśmy, bo nie jesteśmy snobami.

Szkoda, moglbys mi sprezentowac ;)
                      • ich11 podobno miałeś wypadek, a golf nie jest dobry 21.02.06, 22:45
                        na kręgosłup. ;)
                        • chopin_m Re: podobno miałeś wypadek, a golf nie jest dobry 21.02.06, 23:16
                          ich11 napisał:

> na kręgosłup. ;)

Zobacz zdjecie na wizytowce c-leg :)
                          Golf byl, jest i (daj Boze) bedzie zawsze swietny :)
                          • ich11 Wojtek Czyż biega i zdobywa złote medale! ;) 21.02.06, 23:24
                            • chopin_m Re: Wojtek Czyż biega i zdobywa złote medale! ;) 22.02.06, 22:56
                              Ani nie biegam, ani nie skacze (on jeszcze skacze na dodatek), ale plywam, gram
                              w golfa, jezdze na rowerze i na ...nartach! No i pracuje ciezko na ta szynke do
                              chleba (+ piwo od czasu do czasu)... Tylko zlotego medalu nikt mi dac
                              (cholera!) nie chce. No moze poza zona - twierdzi, ze sie gorszego
                              spodziewala ;)
                              • ja.nusz Re: Wojtek Czyż biega i zdobywa złote medale! ;) 22.02.06, 22:58
                                Perfect man.
                                • chopin_m :))) szczerze zeby :))) n/tx 22.02.06, 23:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka