Dodaj do ulubionych

machen Sie eine werbung/reklame fur ein produkt

29.05.06, 18:29
bardzo proszę o pomoc do końca tygodnia muszę oddać pracę kontrolną a mam
małe dziecko i czas mi nie pozwala wyjść do biblioteki.Z góry serdecznie
dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: steppenwolff chyba einen Werbespot... IP: *.dami / 81.15.189.* 29.05.06, 18:32
      albo denken Sie einen Werbespruch aus.
      jak można zrobić "eine Werbung"?
      • Gość: steppenwolff Re: chyba einen Werbespot... IP: *.dami / 81.15.189.* 29.05.06, 18:33
        przepraszam, nie podpisałam się: Anna :-)

ktoś ma za Ciebie wymyśleć projekt reklamy po niemiecku? Przecież to mnóstwo
        pracy. I z pewnością wielu z nas tutaj też ma dzieci ;-)

pozdrawiam
        Anna
        • joanna1008 Re: chyba einen Werbespot... 29.05.06, 19:08
          Ale mi nie chodziło o coś długiego czy niezwykłego poprostu króciutka 3
          zdaniowa wypowiedź np. o czekoladzie lub gumie do żucia. I przede wszystkim
          problem mam z gramatyką. Pozdrawiam Aśka
          • Gość: jecki dziecko, niemiecki, praca kontrolna i problemy IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.06, 19:48
            z gramatyka? gimnazjalistka z dzieckiem? studentka bez znajomosci gramatyki?
            ciekawe...
            j.
            • tiggerific Re: dziecko, niemiecki, praca kontrolna i problem 29.05.06, 20:07
              to jest świetlana przyszłość narodu, jecki, a Ty się wyśmiewasz, nieładnie
              tak ;)
              • ida37 Re: dziecko, niemiecki, praca kontrolna i problem 29.05.06, 20:24
                A może Ty jesteś moją uczennicą, bo właśnie w zeszłym tygodniu moje kinderki
                miały wymyślić hasło reklamowe do swojego produktu????
                • ida37 Re: dziecko, niemiecki, praca kontrolna i problem 29.05.06, 20:25
                  sorki - wymyśleć :))))
                  • yoosh może jednak wymyślić? ;-) nt 29.05.06, 21:34

• Gość: steppenwolff Re: chyba einen Werbespot... IP: *.dami / 81.15.189.* 29.05.06, 21:40
            no to napisz kilka zdań, ktoś Ci na pewno tutaj skoryguje tę gramatykę. A
            teksty reklamowe są chyba jednymi z najtrudniejszych, nawet jeśli czasami
            zawierają dwa słowa ;-)

pozdrawiam
            Anna
            • Gość: jecki na poczatek moze: sapere aude... :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.06, 22:10
              j.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka