Gość: Alma IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 11:24 Querlenker. Powiedziano mi w warsztacie samochodowym, ze trzeba u mnie w samochodzie wymienic. Jak to sie po polsku nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pippi Re: Querlenker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:02 Gość portalu: 1111 napisał(a): > wahacz Wippe (f) = wahacz. Querlenker (m) = wahacz, ale ..... poprzeczny. Ja, die fortschreitende Technik schuckt auch dich auf, mein 111! MfG. Ihre Pippi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: Querlenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:39 Pippolinko, nie ma co się zbytnio w technikę zagłębiać. Potocznie mówimy wahacz i wiemy o co chodzi. Szczegóły zostawmy mechanikom. Zapewniam cię, że pytającemu moja odpowiedź w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Querlenker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 07:18 Gość portalu: 1111 napisał(a): > Zapewniam cię, że pytającemu ...... Wie so "pytającemu"?, Alma fragte doch. Ich bin zwar nich so maechtig in Polnisch, aber meiner Meinung nach, sollte man schreiben: "pytającej"! Oder sagst Du da wieder, das sind ja nur Lappalien und: > Szczegóły zostawmy mechanikom. MfG. Ihre Pippi. Odpowiedz Link Zgłoś