Dodaj do ulubionych

J. niemiecki korepetycje

20.11.06, 17:56
Podejmę sie nauki dzieci (sp. i gimnazjum) na poziomie podstawowym. Mam
pomysł jak zachęcić młodych ludzi do nauki j. niemieckiego. Sama posiadam
tylko certyfikat ze znajomości języka niemieckiego, nie jestem po
germanistyce, ale mam za sobą trzynastoletni okres zamieszkania w Niemczech i
rok pracy w szkole niemieckiej jako nauczyciel zastępca. Miejsce zamieszkania
nie gra roli. Osoby zainteresowane proszę o kontakt:katwe@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • jecki.p verpiss dich, Süße 20.11.06, 18:00
      - um das mal gelinde auszudrücken...

j.
      • Gość: oemel Re: verpiss dich, Süße IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.06, 07:37
        langsam nerven Deine Kommentare, sorry. Angebote von Privatpersonen sind immer
        noch was anderes als Firmenwerbung. Wenn sich da jemand das falsche Forum
        ausgesucht hat, kann man das auch anders sagen.
        Deinen Kommentar würd' ich lieber bei Hausaufgabentotalversagern oder dem Heer
        von Hobbyübersetzern lesen...
        • Gość: jecki moze mnie objasnisz, IP: *.pools.arcor-ip.net 21.11.06, 17:41
          czego cos takiego "trzynastoletni okres zamieszkania w Niemczech i
          rok pracy w szkole niemieckiej" mialoby dowodzic ? bo w kontekscie moich
          doswiadczen / obserwacji nie bardzo rozumiem. czyzby trzynastoletni pobyt w D
          tudziez fucha na bazie 600,- DM robily akurat z Ciebie profesjonalistke ? bylby
          to pierwszy taki przypadek...

j.
          • Gość: śmiechacz Spokojnie, kecki, przecież ona ma pomysł! IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.06, 18:22
            Pewnie można u niej zrobić przy okazji jakiś dyplomik z marketingu
    • Gość: anaia Re: J. niemiecki korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:15
      Hej, mnie to interesuje! Bo od dawna szukam lektora niem. tak do konwersacji i
      nie mogę znaleźc... I myślę, że takie ogłoszenia tu wcale nie szkodzą a moga
      pomóc...
      Katwe, ale skąd pochodzisz?!Jeśli Poznań lub okolice, to b. chętnie, pozdrawiam
    • katwe Re: J. niemiecki korepetycje 23.11.06, 15:46
      Zastanawiające skąd w ludziach tyle agresji i złośliwości. To miało być
      niewinne ogłoszenie o lekcjach niemieckiego dla początkujących. Jeśli to
      niewłaściwe forum, to jest od tego operator i ma prawo zrobic porządek. A co do
      poziomu to myślę, że nie ustępuję w niczym studentom germanistyki. Chyba tym,
      że mam skończone już wiele lat temu studia ze specjalizacją pedagogiczną.
      Swoją drogą to przykre,że w ten sposób jest się witanym na tym forum.
      • Gość: jecki "przykre" jest jedynie to, ze w pierwszym IP: *.pools.arcor-ip.net 23.11.06, 15:50
        "wejsciu" masz do zaproponowania tylko smierdzaca komercje...

j.
        • Gość: Asiek smierdzaca komercje... IP: *.dpool.celox.de 23.11.06, 18:03
          Gość portalu: jecki napisał(a):
          > "wejsciu" masz do zaproponowania tylko smierdzaca komercje...
          ~~~
          Lebensunterhalt, würde ich das nennen. Unter „smierdzaca komercje“ verstehe ich das, was zur Zeit bei Siemens abläuft. Gut ein Dutzend des Vorstandes sitzt bereits hinter Gittern. „Leistungsträger“ nennen es einige.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka