Dodaj do ulubionych

vertriebliche Umsetzung

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:37
WItam,
czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jak przetłumaczyć następujące zdanie:

Staerkung der vertrieblichen Umsetzung bekannter sowie neuer Kernthemen in
Business Banking.
Dziękuję
Ania
Obserwuj wątek
    • jecki.p po prostu 04.02.07, 18:49
      STRASZNE !
      Frankly, there is no hope for anything, anymore.............................
      j.
    • mazur39 rozumiem ten żargon bankowy tak: 04.02.07, 20:00
      Rozwinięcie sprzedaży już znanych jak i nowych produktów bankowości byznesowej
      (przedsiębiorstw).

Bez gwarancji, nie znam stylu reszty i w jakim tonie jest napisana.
      • Gość: mazur wzmocnienie rozwinięcia sprzedaży... IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.07, 08:55
        • Gość: Ania Re: wzmocnienie rozwinięcia sprzedaży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:05
          Dziękuję za propozycje tłumaczenia. Niestety oryginał jest bardzo bełkotliwy,
          więc nie pozostaje mi nic innego, niż stworzyć podobny bełkot, tyle, że po
          polsku ;)
          • Gość: ANia Re: wzmocnienie rozwinięcia sprzedaży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:41
            Oto odpowiedź z innego forum:
            das Business Banking als Palette verschiedener firmenbezogener
            Bankdienstleistungen:
            www.dresdner-privat.de/business/index.html
            Die sind die "Kernthemen". Und diese Kernthemen werden vertrieblich "umgesetzt"
            sprich, man spricht und mailt mit Kunden darüber. Und da man das immer
            verbessern kann, muss es "gestärkt" werden.
            Und wenn der BizBanking Chef meiner gewesen wäre, dann hätte ich ihn für heute
            morgen 8:00 zu einem ernsten Gespräch gebeten.
            Na tej podstawie stworzyłam:
            Odświeżenie wiedzy specjalistycznej z zakresu znanych oraz nowych produktów w
            Business Banking w 2006 roku i optymalizacja sposobu wykorzystywania tej wiedzy
            w kontaktach z klientami.
            I idę dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka