Gość: milusinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:58 znacie jakies gry i zabawy dla poczatkujacych nauke niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milusinski Re: z.B. Mensch ärgere dich nicht, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:38 jakie muhle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: z.B. Mensch ärgere dich nicht, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:51 nie znasz zabawy w "Młynka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusinski Re: z.B. Mensch ärgere dich nicht, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:53 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: z.B. Mensch ärgere dich nicht, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:03 to jest taka gra planszowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka mazurku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:58 może wiesz jak bedzie odpowiednik naszego Piotrusia? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: mazurku 11.05.07, 17:04 Schwarzer Peter - po polsku też Czarny Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: gry i zabawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:01 ja znam jeszcze: das Damespiel der Wolf und das Schaf makao und würfeln Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p da muss ich doch glatt 11.05.07, 17:15 an's Uhrwerk Orange denken... :-)) What about "Analyse auf der Wiese" ? j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: da muss ich doch glatt 11.05.07, 19:51 jecki.p napisał: > an's Uhrwerk Orange denken... :-)) > > What about "Analyse auf der Wiese" ? > > j. Ja, ja, Alex Boy brał jak dawały - vom Plattenladen ins Kinderzimmer - Kult:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: gry i zabawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:45 Tobie pewnie chodzi o zabawy w trakcie,których można się uczyc niemieckiego. ja chodziłam ostatnio na kurs, na którym mieliśmy trochę różnych zabaw, jak mi podasz swojego maila,to Ci kilka opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 musisz przez maila? publicznie się wstydzisz? 11.05.07, 17:39 chyba nie bawiliście się na kursie w doktora :-)))) Jutro pogadamy sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka hallo mazurku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:44 w doktora też się bawiliśmy, ale jak na to wpadłeś????? tych zabaw troche znam i opisywanie ich na forum zajęłoby za dużo czasu, ale widzę, że gościu nie jest zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusinski Re: gry i zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:33 szmiejka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: gry i zabawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:40 O.K. jutro postaram się napisać, bo teraz jestem w pracy i nie mam tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusinski Re: gry i zabawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:29 Dzięki,Iwonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: gry i zabawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:09 cieszę się, że Ci się przydały moje rady i że coś z tych opisów zrozumiałeś. Jeszcze troche pomyślę i może coś Ci podeślę, ale to wieczorkiem, po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś