Gość: monika IP: *.aster.pl 24.07.07, 11:18 witam,poszukuje stron w internecie poswieconych samodzielnej nauce j.niemieckiego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borgia zobacz tutaj... IP: *.iesy.net 25.07.07, 11:13 Auf der Homepage des Goethe-Verlags gibt es eine enorme Anzahl von Online- Tests, dank denen man 25 Sprachen lernen kann. Für jede Sprache gibt es 200 Tests - 100 für Anfänger und 100 für Fortgeschrittene. Alle verfügbaren Lernrichtungen sind völlig kombinierbar, woraus sich eine ungefähre Anzahl von über 22 000 Tests ergibt.Lernt ein Pole Deutsch, dann benutzt er zum Beispiel diesen Link www.goethe-verlag.com/tests/OD/OD.HTM . Ogólnie zobacz tutaj: fudart.webd.pl/wordpress/ . Ja to też ostatnio znalazłam i jestem pod wrażeniem . Są tu setki linków - właśnie dla germanistów - tu napewno coś znajdziesz! Pozdro bo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: nauka on line IP: *.icpnet.pl 25.07.07, 11:30 trochę testów znajdziesz tutaj: www.profi-lingua.pl/index.php/art/29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nauka on line IP: *.mofnet.gov.pl 25.07.07, 19:09 bardzo dziekuje pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Ministry of Finance 26.07.07, 08:23 Gość portalu: monika napisał(a): > bardzo dziekuje pozdr ============================== Monika ist sehr fleißig. Um 11:18 ist sie zuhause und bildet sich privat weiter: ### nauka on line Autor: Gość: monika IP: *.aster.pl Data: 24.07.07, 11:18 ### Spät abends ist monika im Ministry of Finance und bilden sich mit ihrem Dienstcomputer auch noch weiter. Bravo! So ist es richtig! ### Re: nauka on line Autor: Gość: monika IP: *.mofnet.gov.pl Data: 25.07.07, 19:09 ### ~~~~~~~~~~~~~~~~ - Kto ty jesteś? - Polak mały. - Jaki znak twój? - Orzeł biały. - Gdzie ty mieszkasz? - Między swemi. ~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
mewka17 Re: nauka on line 26.07.07, 22:34 możesz też zajrzeć na www.niemiecki.eskk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: nauka on line 26.07.07, 22:40 Gość portalu: monika napisał(a): > witam,poszukuje stron w internecie poswieconych samodzielnej nauce > j.niemieckiego pozdr o tej porze to ona juz pewnie spi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nauka on line IP: *.aster.pl 26.07.07, 23:04 witam,jeszcze nie spie hm...moja osoba wzbudzila takie zainteresowanie???? pozdr dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś