baerenfang 06.08.07, 12:38 zakładaj własne wątki i tam się produkuj. przestań zaśmiecać pozostałe, ponieważ w ten sposób to forum staje się bezsensowne. Najlepiej załóż prywatne forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik40 Re: apel do magenta schwan: 06.08.07, 12:39 e tam, berenfangu. Przytoczyc kilka Twoich? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no wlasnie, kazdemu sie zdarza pare 06.08.07, 12:42 niepotrzebnych watkow, ale Magenta wielonickowa robi to ciagle Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik40 Re: no wlasnie, kazdemu sie zdarza pare 06.08.07, 12:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=66883983 I co wam sie w tym tlumaczeniu magenty nie widzi, ze tak spytam z glupia frant? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus po tylu glupawych postach Magenty, ktore czytalam, 06.08.07, 12:55 mam prawo przegapic jeden z trescia poza tym Magenta produkuje ciagle nowe posty, wiec ich od dawna nie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan erste Präzesofa gleich zur Stelle! IP: *.adsl.alicedsl.de 06.08.07, 14:56 Wenn es darum geht, das Volk zu Pogromen aufzurufen, aufzuhetzen da ist die erste Präzesofa gleich zur Stelle! Nur wenn sie bei Übersetzungen helfen soll, da ist sie Taub! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gdzieś w górze, krzykliwy i czarny, rój ptactwa rozsypał się w szereg, jak czcionki w podziemnej drukarni, gdy nocą składali we czterech... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (“The Birds” Alfred Hitchcock) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: erste Präzesofa gleich zur Stelle! IP: *.pools.arcor-ip.net 06.08.07, 15:09 ach, Du armer...Schwan.))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan My dignity! IP: *.adsl.alicedsl.de 06.08.07, 15:21 Gość portalu: netka napisał(a): > ach, Du armer...Schwan.))))))))) ======================================== Die beneiden mich um meinen langen Hals! Und meine Schöheit! Und meine Würde! My dignity! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gdzieś w górze, krzykliwy i czarny, rój ptactwa rozsypał się w szereg, jak czcionki w podziemnej drukarni, gdy nocą składali we czterech... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (“The Birds” Alfred Hitchcock) PS In der Peopels Republik of China wurden alle Schwene abgemurkst, auf Befehl des Maos, weil sie zu lange Hälse hatten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia RęKi Won od Łabudzia! Łabudź jest KULT! IP: *.iesy.net 06.08.07, 16:46 Ich mag Łabudzia! Es sind keine leere Lippenbekenntnisse, sondern gelebte Wahrheit... Seine Texte bringen einen zum Lachen aber - was ich sogar besser finde - zum ernsthaften Nachdenken - ich finde - MAGENTA ŁABUDź (kommischerweise - wegen seinem Nick - muß ich staendig, an unsre geehrte Polen- Beauftragte der Bundesregierung Gesine Schwan denken - niewiedzieć czemu!?) SOLL NARRENFREIHEIT HABEN, DiE ER BRAUCHT... ŁABUDZiE- das sind freiheitsliebende Geschöpfe Gottes, wenn man denen - das Maul stopft, dan ist es echt Kaese.... Łabudź, ma moje poparcie - uneingeschränkt! Also...won od pana PTAKA - wy drapieżnice wy! miody misiów wy! i inne tigerenten... Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: troll do trolla 06.08.07, 17:41 jak prawy do lewego, nie? umówcie się na ośle, przekupa i walnięty troll :) sto laaaaat, stooooo.... szczęścia i pomyślności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia [...] IP: *.iesy.net 06.08.07, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka kurde misiaczku IP: 80.51.223.* 06.08.07, 17:21 a co Ci się w łabądku nie podoba? fotoforum.gazeta.pl/3,0,783712,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia kurde - a ja też znalazłam cóś z długą szyją.... IP: *.iesy.net 06.08.07, 17:50 ale to chyba nie łabudź żaden... nie wiem :( - smoczysko jakie, czy co? [URL=img2.myimg.de][img] img6.myimg.de/08pics55255604f6.jpg[/img][/URL] Wie kto może więcej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia cóś nie wyszło - nie wiem, jak tu można Bilder IP: *.iesy.net 06.08.07, 17:55 wklejać... ach wypróbuje wszystkie... mal schauen src="img6.myimg.de/08pics55255604f6.jpg" border="0"></a> src="img6.myimg.de/08pics55255604f6_thumb.jpg" border="0"></a> [url=www.myimg.de/?img=08pics55255604f6.jpg][img] img6.myimg.de/08pics55255604f6_thumb.jpg[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka misiaczku, konterfekta fur Dich IP: 80.51.223.* 06.08.07, 18:05 żeby Ci nie było smutno... picasaweb.google.co.uk/lh/searchbrowse?q=mi%C5%9B&uname=iwonka55h&psc=G&filter=1#8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Borgia IP: *.pools.arcor-ip.net 06.08.07, 18:45 ja Ciebie zaczynam lubic. A berenfangowy jest , no ja lepiej nic nie napisze. A on wie, za co i kiedy mi podpadl. Niech siem smuci, wttedy lepiej nuci( tak zauwazylam , upija siem potem i fajowe linki wkleja ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka z ciekawości zapytam IP: 80.51.223.* 06.08.07, 18:55 za co mnie nie lubisz, przecież jeszce nie miałyśmy ze soba "przyjemności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka ojej, to chyba nie do mnie, przepraszam... IP: 80.51.223.* 06.08.07, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia a kukuk :) pobudka! gut geschlafen? :D IP: *.iesy.net 06.08.07, 19:08 das macht doch alles nix... my cię przecież tyż lubim... ka Sorge! Meeeedsche! :D))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia [...] IP: *.iesy.net 06.08.07, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: apel do magenta schwan: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:59 baerenfang napisał: > zakładaj własne wątki i tam się produkuj. przestań zaśmiecać pozostałe, > ponieważ w ten sposób to forum staje się .... Oh, Du Verfluchter! Warum hat Gott-Vater Dir keinen Verstand verliehen, wenigstens so groB wie von einer Ameise! M. Schawn ist OK!, und SchluB! MfG. Ihre Pippi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Re: ale poza tym jest O.K. ? Tiggerifik? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.07, 23:21 Liebe Frau Naczelnikowa! Wieso hat man Deinen Beitrag hier spurlos getilgt? Es handelte sich um Kleidungsstück! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Шиpока стpана моя pодная, Много в ней лесов полей и pек. Я дpугой такой стpаны не знаю, Где так вольно дышит человек. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: też uważam 08.08.07, 23:28 że był mistrzowski, zapisałeś na festplatę dla potomnych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Re: też uważam IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.07, 23:38 tiggerific napisała: > że był mistrzowski, zapisałeś na festplatę dla potomnych? :) =============================================================== Liebe Frau Naczelnikowa! In der Suchfunktion habe ich das Kleidungsstück reingegeben und Du hattest schon einmal am 2007-03-11 22:21:15 darüber geschrieben. Damals hat man das nicht getilgt. Wieso? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Шиpока стpана моя pодная, Много в ней лесов полей и pек. Я дpугой такой стpаны не знаю, Где так вольно дышит человек. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Meine liebe Borgia! IP: *.adsl.alicedsl.de 07.08.07, 21:37 Gość portalu: borgia napisał(a): Kto tu usuwa moje wpisy?!!! Kunstbanause! ============================================ Meine liebe Borgia! Für alle Fälle habe ich mir Deinen letzten Beitrag auf meine Festplatte rübergeschaufelt. Sicher ist Sicher! Ein Jammer, dass ich es nicht schon früher mit Deinen lieben Beiträgen gemacht habe. Die reine Wahrheit ist eben für einige unerträglich! Und noch einmal, herzlichen Dank für die tatkräftige Unterstützung beim Kampf gegen die dunklen Mächte des Obskurantismus!!! -- Avanti popolo bandera rossa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Meine liebe Borgia! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.08.07, 21:46 Bordziu, na litosc boska ! Wyhamuj nieco, wolisz miec racje czy byc szczesliwa? To o koziej dupie bylo troche ni przypial ni przylatal. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia 2F4U? Too Fast For You? za szybko dla ciebie lowbi IP: *.iesy.net 07.08.07, 22:59 lowbird'ziku, czy jak? Co z koziej dupy - a nie? Na co zasłużył, siepacz - który wycina wiersze Tuwima - bo tam o miłości i jej najlepszym ambasadorze - jakim jest pocałunek - stoi?! Kuźwa - no co jest? Dwa razy go napisałam i dwa razy mi go wycioł - Bratkowski jeden.... jakim prawem do cholery?! A ty mi teraz wyjeżdżasz z racją i szczęściem jakimś.... sama wyhamuj neciu... ja po tej stronie barykady stoję - a ty? lukrecia borgia - Tyrann, Philanthrop, Fister! Piekłem są inni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Schwan Znajdujemy spokój wśród tych, co się z nami ..... IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.07, 09:02 Gość portalu: borgia napisał(a): A ty mi teraz wyjeżdżasz z racją i szczęściem jakimś.... sama wyhamuj neciu... ja po tej stronie barykady stoję - a ty? ======================================== "Znajdujemy spokój wśród tych, co się z nami zgadzają, ale rozwijamy się pośród tych, którzy mają odmienne poglądy" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Znajdujemy spokój wśród tych, co się z nami . IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.07, 10:28 kazdemu wg. potrzeb ! ))) Borgini spokoj, netce kop rozwojowy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia guta idea! habe auch sie gesichert... aber IP: *.iesy.net 08.08.07, 01:25 Wer steckt denn dahinter? Wer ist das? Ich meine, das muss doch ein kompletter Abflussrohrgucker sein, ah! - was sag' ich da - Antiindividuum...ja! Banause.... ich weiss nicht...... ein, ein - Beamter!... mit Dauererrektion.... mano..! Odpowiedz Link Zgłoś