Gość: czarodziejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 20:58 Chciałabym założyć nick na niemieckim forum który brzmi po przetłumaczeniu brzmi czarodziejka i nie wiem czy należy użyć przed nim rodzajnik! podpisywać się die Fee czy samo Fee? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarodziejka Re: nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:05 chodzi mi jak się podpisywać na forum gdzie są Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Mozesz, nie musisz IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.07, 21:30 ...uzywac rodzajnika. Mówia tak i tak. Mnie sie wydaje troche za krótkie, nie chcesz "Zauberfee"? Albo "die gute Fee"? A co to za forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka Re: Mozesz, nie musisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:33 podoba mi się tak krótko. a forum takie zwykłe. dla nastolatków o wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka Re: Mozesz, nie musisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:34 z drugiej strony Zauberfee brzmi kusząco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia najbardziej kusząco to brzmi Zahnfee... :D))) IP: *.iesy.net 24.08.07, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borgia PS: Fee to raczej jest rusałka - niż czarodziejka! IP: *.iesy.net 24.08.07, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś