jecki.p 20.04.08, 18:42 Ty verdammty wielonikowcu !!! :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo4630 nigdy nie mam wiecej niz jeden, 20.04.08, 20:34 a ze zmieniam sobie czesto to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Perfidne kłamstwo! 24.04.08, 11:18 bo4630 napisał: nigdy nie mam wiecej niz jeden, > a ze zmieniam sobie czesto to inna sprawa. ---------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bo4630 wiesz wiecej niz ja, 24.04.08, 12:48 ale i tak jestes glupszy. Chyba widac roznice miedzy mna i gadupa. Poza tym nie wtracaj sie do rozmowy miedzy jeckim i mna, chyba, ze jestes klonem, czyli billig-marke. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Ty teraz versztanden? 24.04.08, 15:13 bo4630 napisał: > ale i tak jestes glupszy. > Chyba widac roznice miedzy mna i gadupa. > Poza tym nie wtracaj sie do rozmowy miedzy jeckim i mna, chyba, ze jestes > klonem, czyli billig-marke. ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Ich bedanke mich sehr herzlich 24.04.08, 22:34 konrad-walenrod napisała: Ich habe Dir schon einmal gesagt, wenn Du private Sachen zu besprechen hast, so > benutze bitte eine verschlüsselte E-Mail oder Einschreibebrief. > > Das hier ist ein öffentliches Forum! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ich bedanke mich sehr herzlich, dass Du meinem Ratschlag befolgt hast. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Was berichten andere prominente Foren? 25.04.08, 17:37 konrad-walenrod napisała: > Lebst Du immer noch von Hartz IV ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Was berichten andere prominente Foren? Autor: annajustyna☺ 24.04.08, 16:00 Kocham Conniego:))) Zwlaszcza za przedostatnie zdanie:DDDDD --- Gasofnia Forum Krychy, Baby i tajemniczej Szarej Eminencji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_mina Re: Was berichten andere prominente Foren? 25.04.08, 17:41 Connie, nawet nie wiesz ze istnieje juz Twoj Fanclub Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Re: Was berichten andere prominente Foren? 25.04.08, 17:45 zielona_mina napisała: > Connie, nawet nie wiesz ze istnieje juz Twoj Fanclub ------------------- Wo? wo? wo? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: Was berichten andere prominente Foren? 25.04.08, 17:55 In Deiner Birne ! Wo sonst? Wo sonst? Wo sonst? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Re: Was berichten andere prominente Foren? 25.04.08, 18:09 jecki.p napisał: > In Deiner Birne ! Wo sonst? Wo sonst? Wo sonst? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eifersüchtig? Du hast dort Hausverbot? Wegen Landfriedensbruch? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Botoxi probowala 25.04.08, 22:21 mnie tam n a c h a l n i e zaciOngnOnc, ale bez powodzenia... nie te peciny, nie te s t r a p s e. :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_mina Re: Botoxi probowala 25.04.08, 22:30 Jeckiemu moze zaimponowac wylacznie odpowiednie uzwojenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p ba, 25.04.08, 22:38 l u b i e m, kiedy s i e m czasem zaiskrzy m i e n d z y komorkami... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś