menager87 09.12.05, 21:28 Witam! Chciałbym poprosić o opinie nauczyciela co do książek Enterprise Matura Companion, czy są to dobre książki do przygotowania do matury? Czy może jakieś inne wydawnictwa bardziej godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizavieta1 Re: repetytorium do matury 10.12.05, 19:28 Jesteś managerem, a nie posiadasz matury? Odpowiedz Link Zgłoś
menager87 Re: repetytorium do matury 11.12.05, 19:25 przykro mi że na tym forum nie ma osoby kompetentnej na tyle aby pomóc mi w tak banalnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 Re: repetytorium do matury 11.12.05, 19:44 cześć:-) sama przygotowywuję się do matury. Do tej pory korzystałam z repetutorium Oxfordzkiego, jakieś dwa tygodnie temu kupiłam Companiona i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza z części przygotowywującej do matury ustnej. Dużo naprawde fajnchy ćwiczeń na poszerzenie słownictwa zarówno na poziomie podstawowym ,jak i na roszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: repetytorium do matury 12.12.05, 12:07 Jako nauczycielka polecam również serię Companion wydawnictwa Express Publishing. Do tego testy maturalne również tego wydawnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
menager87 Re: repetytorium do matury 12.12.05, 16:08 dziękuje za opinie, do tej pory korzystałem z książki wyd. Omega przygotowującej do matury rozszerzonej, bardzo dobra książka ukazująca wszystkie typy zadań jednak jest ich stosunkowo niewiele, tak wiec zdecyduje sie na książki Enterpris'a. Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś