Dodaj do ulubionych

Słuchawki do biegania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:51
Moze są tu amatorzy biegania, którzy mogliby polecić mi jakiś typ słuchawek
,fimrę w których oprócz dobrego dźwięku, dobrze się biega? Bo te zwykłe
tzw.pchełki wypadaja mi. Nie chcę z kolei wyrzucać pieniędzy w błoto i kupić
cośco się nada. Mam ok 100zł do wydania.
Obserwuj wątek
    • justownway Re: Słuchawki do biegania 10.08.08, 23:34
      Mogę polecić takie zakładane za uszy-dla mnie są najlepsze,mam ten model:
      sklep.vobis.pl/oferta/multimedia/sluc%20hawki/843727_sluchawki_creative_ep-550.aspx
      Jeśli masz więcej kasy to może być też coś z tego typu:
      www.pixmania.com/pl/pl/263306/art/sennheiser/s-uchawki-lx-70-sport.html?srcid=7128&&Partenaire=ceneo&&CodePromo=oui
      Dobre jakościowo są też słuchawki firmy Sony, a na Philipsa uwazaj, bo często
      się rozlatują...
      • Gość: kostek Re: Słuchawki do biegania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:37
        Ja polecam pchełki z takimi zakładkami za ucho. Wtedy nie wypadają i są dosyć
        wygodne.
        A i jak masz zamiar kupować w vobisie to warto poczekać na nocne rabaty. Pare
        złotych można zyskać.
        • Gość: Ania23 Re: Słuchawki do biegania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 20:44
          Wezmę chyba te na uszy Creative'a, pchełki podobno sa bardziej szkodliwe na
          słuch, a skoro zamierzam sporo czasu spędzać na bieganiu..:) Przetestuje te , i
          tak kosztują dużo mniej niż zakładałam na wydanie, co jeszcze bardziej cieszy:)
          A o jakie rabaty chodzi?
        • krzysiek1042 Re: Słuchawki do biegania 02.09.08, 21:57
          również TDK posiadają wersję dla jogging-owców za only 25,- :))
          • blue-big-boy Re: Słuchawki do biegania 05.09.08, 14:28
            Jejku wejdz sobie na strone sklepu i popatrz, im pozniej cos kupisz tym większy
            jest rabat. Nie ma szału ale cos da się uszczypnąć.
            Creativy są w porządku,ale odradzam Philipsa, mi się rozpadły szybko, TDK mi nie
            podchodzą akurat.Na pewno nie bierz modelu dousznych.
            • Gość: nazeem Re: Słuchawki do biegania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:46
              Creativy polecam. Mam od roku i jestem zadowolony. Za te cenę jak
              najbardziej słuszny zakup.
              • Gość: dred Re: Słuchawki do biegania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 09:50
                Ja polecam sainhaisery. Dobra firma tylko troszkę droga niestety.
                Ogólnie z tańszych polecam Creativa, bo jest solidną firmą za
                przyzwoite pieniądze.
      • Gość: papuas Re: Słuchawki do biegania IP: *.net.cybernetwmw.com 14.11.15, 15:29
        Witajcie, potrzebuję porady. Czy ktoś używa PHILIPS SHQ4000 a może coś innego w cenie do 70 zł?. Z opisu wyglądają super w tej cenie. Proszę o pilną odpowiedź, jutro kończy się aukcja na alledrogo. Pozdrawiam, Papuas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka