Dodaj do ulubionych

trójkącik............

IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 07.01.04, 17:40
cześć laseczki.mam do was jedno pytanko...wyobraźcie sobie że jesteście z
facetem jakies 2 lata i w pewnym momencie wasz partner prosi was żebyscie
stworzyli trójkacik (w ramach urozmaicenia) wy dwoje i
jeszcze..........jeden młci męskiej.co wy na to? tylko prosze szczerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: gy Re: trójkącik............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:51
      najpierw poprosilabym, aby jasno i szczerze powiedzial jakiej jest orientacji.
      jesli powiedzialby homo - dalabym po pysku. jesli bi - zostawilabym, bo skoro
      juz ciągnie go by sprobowac z facetem, kiedys na pewno to zrobi. gdyby zaklinał
      się, ze jest hetero, mocno bym sie zastanowila z kim mam do czynienia : z
      kłamcą czy ze zboczencem, który lubi patrzec jak ktos piepszy jego kobietę...

oczywiscie najpierw trzeba sie zastanowic na ile powazna byla ta propozycja. a
      moze pan X chcial po prostu "wybadac" fantazje partnerki? a moze tez jest to
      chwilowa zachcianka, jakaś jednorazowa fantazja o ktorej szybko zapomni?

no i oczywiscie pozostaje sprawa "dwie kobiety", a "dwóch mężczyzn". kobietom
      zdarza się przygoda z osobą tej samej płci i praktycznie nikogo to nie razi.
      gdyby partnerka Y zaproponowala trójkącik 2 kobiety + mężczyzna, spotkalby się
      prawdopodobnie z aprobatą/akceptacją/ewentualnie odmową ale bez większych
      pretensji ze strony partnera X.

sprawa dość trudna ale ja nie zaakceptowalabym gdyby :
      a)moj facet mial ochote na faceta
      b)moj facet nie mialby nic przeciwko, gdyby inny facet uprawial ze mną sex (na
      jego oczach !!)
    • mala_cholera Re: trójkącik............ 08.01.04, 17:52
      Seks w zestawieniu ja, on i on jest moją fantazją i chyba tylko fantazją.
      Fajnie jest o tym pomarzyć, pomyśleć, powyobrażać sobie... Ale w realu sobie
      tego nie wyobrażam. Mam stałego faceta, z którym już pare latek jestem i nie
      dopuszczam do siebie nawet takiej myśli, żeby on przy mnie z jakimś facetem...
      fuj! albo ja z kimś innym niż mój chłopak. Ja mam tą pewność, że on mi tego
      nigdy nie zaproponuje i się z rego bardzo cieszę
    • Gość: aaa Re: trójkącik............ IP: *.pl 08.01.04, 17:54
      hmmm...jezeli plci meskiej... znaczy ze nie chce Cie zdradzic (chyba ze jest
      homo),ale ja chyba bym nie potrafila zrobic tego z kimkolwiek innym...chociaz
      brzmi podniecajaco
    • Gość: melba Re: trójkącik............ IP: *.zapora / 217.96.25.* 09.01.04, 14:24
      oczywiscie ze bym sie ucieszyla :)))))))))) co to za atrakcja dla mnie gdyby on
      zaproponowal kobiete.......;)
      a tak serio, to chyba bym z nim porozmawiala. zapytala o powody, o naprawde
      szczere powody takiej chetki.
      jesli by powiedzial ze to tylko fantazja (i bylo by to wiarygodne)
      przystapilibysmy do realizacji... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka